Nazal kemik kısalığı..

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.145
562
123
29
Arkadaşlar 13. Haftadayım bugün ikili yaptırdım kan henüz çıkmadı ama ense kalınlığı 1.3 doktor gayet normal dedi. Ama burun kemiği 1.4 kısa biraz dedi. Yapısal küçük burunlu olabilir korkma hemen dedi. Bide benim kendi burnumda çok küçük herkes estetikli falan sanır. Belki yapısaldır ama yine de çok aklıma takıldı. Var mı başına gelen ?

Arkadaşlar 13. Haftadayım bugün ikili yaptırdım kan henüz çıkmadı ama ense kalınlığı 1.3 doktor gayet normal dedi. Ama burun kemiği 1.4 kısa biraz dedi. Yapısal küçük burunlu olabilir korkma hemen dedi. Bide benim kendi burnumda çok küçük herkes estetikli falan sanır. Belki yapısaldır ama yine de çok aklıma takıldı. Var mı başına gelen ?
Büyük ihtimalle yapisaldir ense kalınlığı çok iyi çünkü

Merhaba, bende 16.haftadayım benım bebis için de dünki kontrolde
burnu kısa bagırsak da parlaklık var dedi doktor, işte klasik Önerilen testlerden onerdi, ikili tarama ve ense kalınlık normaldi aslında, acıkcası endişeye soktu beni

Merhaba, bende 16.haftadayım benım bebis için de dünki kontrolde
burnu kısa bagırsak da parlaklık var dedi doktor, işte klasik Önerilen testlerden onerdi, ikili tarama ve ense kalınlık normaldi aslında, acıkcası endişeye soktu beni
Benim ikili testim 1/10000 normal geldi sorun çıkmadı şükür. Zaten kesin var veya yok demiyor ihtimal belirtiyor

Evet, benım ıkıncı hamılelığim ilkinde de bebekte kalpte parıltı bobrekler de genişleme var denmiştı ama sukur bır sorunumuz olmadı saglıklı oglum, bu hamılelığim plansız oldu ve hamilelik oncesı yakın zamanda sivilce ilacı kullandıgım dan dolayı bastan beri riskli olunca daha cok kafaya takıyorum herseyı sanırım

Merhaba şuan kaç haftaliksiniz detayli ultrason da benm de 2,88 mm çıktı doktor bu konuda birsey söylemedi ama içime şüphe düştü

Back
X