Nazal polip ameliyatı geçirenler

Okyanusmavisiyim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
222
209
33
39
Merhaba arkadaşlar burnumda polip var. İki üç sene önce dra gittiğimde nazal polip olduğunu söyledi. Sprey verdi geçmezse ameliyat dedi. Aradan zaman geçti ve iki üç gündür polip büyümüş olmalı ki iyice rahatsız etmeye başladı.Ameliyat olacağım ama nasıl bir işlem ne kadar sürüyor, sonraki süreç nasıl bilmediğim için kaygılanıyorum. İki yaşında ikizlerim var, nasıl olur zor olur mu? Yardımcı olur musunuz? Bir kaç operasyon geçirdim, sezeryan doğum, myom vs. Ameliyattan gözüm korktu ama bu polip te bütün hayatımı etkiliyor şimdi. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Benim babam olmuştu çok kolay bir ameliyat ve sonrasında çok rahatladı. Nefes açısından
Çok teşekkür ederim. Gözüm korkuyor artık hem anesteziden hem de sonrasında nasıl bir süreç beni bekliyor bunu bilememek kaygılandırdı. İki tane bebeğim var onlarla ilgilenmemi engeller mi acaba bunu merak ediyorum. Babanızın ameliyatı ne kadar sürdü, hemen taburcu oldu mu?

Babam aynı gün taburcu oldu onda etler de küçültüldü ve polipler alındı. İlk üç gün tamponlardan kaynaklı biraz nefes almada sıkıntı çektiğini ve kanaması olduğunu hatırlıyorum. 4. Gün hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti.

QUOTE="umtsz96, post: 65616036, member: 1005035"]
Babam aynı gün taburcu oldu onda etler de küçültüldü ve polipler alındı. İlk üç gün tamponlardan kaynaklı biraz nefes almada sıkıntı çektiğini ve kanaması olduğunu hatırlıyorum. 4. Gün hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti.
[/QUOTE]
Çok sordum kusura bakmayın ama ne zaman ameliyat oldu? Şimdi galiba tampon konulmuyormuş.

Çok sordum kusura bakmayın ama ne zaman ameliyat oldu? Şimdi galiba tampon konulmuyormuş.
[/QUOTE]
Benim babam olalı 10 ay oldu belki daha fazladır. Polipler alınınca konulması gerekli diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…