🧿🧿 Nişanlanıyorum🧿🧿

Nişan?

• Amaan Nişanlan gitsin dünyayı sen mi kurtarıcan

OY: 49 53,8%
  • Nişanlanma bekârlık harika bir şey.

OY: 42 46,2%

• Ankete Katılan
    91

Nickyokkk

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.997
528
Evet nişanlanıyorum 🧿🧿🧿 Nihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.
images (1).jpeg
Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.

Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derim 🤣🤣 öyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım🙈
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?

Son düzenleme:
Senelerdir tanıyorum ama hep reddediyordum.
Bilemedm nikahta keramet olayına inanmıyorm. Yasadgn olumsuz tecrğbeleri bastrp bu duygulardan yapmak için yapıosn gbi geldi.. senin hayatın ama benm fikrim büyük risk oldugu konusunda.. ki anladgm kadaryla küçük bi yerde yasıyosn öyle nişanlanıp birbrmizi tanıyalm olmasa ayrılırız kısmına aileninde sıcak bakacagını düşünmüyorum.. hee hayat senin hayatın ama en azndan 5-6 ay bi ilişki içinde görmek gerekir adamı

Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık
Nedenini bilmeme sebebiniz başkasında mıydı aklınız? Eğer değilse elektrik alamamışsınızdır. Çaresizlikten kabul edeceksiniz gibi bir imaj uyandırdınız. Dalga geçmiyorsanız tabii.

Nedenini bilmeme sebebiniz başkasında mıydı aklınız? Eğer değilse elektrik alamamışsınızdır. Çaresizlikten kabul edeceksiniz gibi bir imaj uyandırdınız. Dalga geçmiyorsanız tabii.
Hayır dalga geçmiyorum. Şöyle düşündüm: bence artık bana değer verene değer vermeliyim.

Bence acele ediyorsunuz. Uzun süredir tanıyor olabilirsiniz belki ama insanların ilişkideki davranış ve tutumları çok farklı olabiliyor. Biriyle aynı evde yaşamak bir kafede buluşup güzel zaman geçirmeye benzemiyor. Bir evi, düzeni ve hayatı paylaşacaksınız. Bence evlenmeden önce biraz imkan varsa ev ortamında beraber zaman geçirilmeli. Farklı durum ve koşullarda karakteri nasıl birine dönüşüyor gözlenmeli. Bunlar benim fikrim ama tabi, son karar sizin. Mutluluklar 😊

Burhanım, insanların evlat olarak ayrı, arkadaş olarak ayrı, sevgili veya eş olarak ayrı rolleri vardır. Arkadaş olarak harika görünen biri harika bir eş olabilir de olmayabilir de. Bunu anlamak için zamana ihtiyaç var. Evlilik teklif edecekse söylenebilecek bir şey yok ama iyice tanımadan nihayete erdirme. Bana fazla hızlı geldi bu mesele.

Umarım her şey harika gider ve çok mutlu olursun ❤️🧿

Back
X