Nazar, buyu, subyan ????

Nasip_kismet

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
784
969
23
35
Merhaba kizlar. Oncelikle bilmedigim ve merak ettigim icin buraya yazdigimi bildirmek isterim. Biliyorsunuz ki nazar dinimizde olan bir sey. Benim merak ettigim sey ise su. Ben kurtaj olmak zorunda kaldim. Hamileyken gece nereseyse surekli uyaniyordum ve uyandigimda birisi bakiyormus gibi geliyordu. Kac kere ciglik atarak titreyerek esimi uyandirdim... sonra da bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Su anda gece uyanmiyorum ve bir seyler gormuyorum. Acaba nazar mi vardi ummu subyan mi yani bunlar gercek mi ne yapmam lazim. Hocaya gidip danismak isterim ama izmirdeyim yol bilmem iz bilmem
Bir de bu isi para icin yapmayan biri olmasi lazim. Fikirleribiz cok onemli benim icin.

Psikolojik sikintilar yasamissiniz bir donem.dediklerinizle ilgisi yok durumun.ama simdilik atlatmissiniz demekki.durumunuzun fantastik canlilarla ilgisi oldugunu sanmam

Merhaba kizlar. Oncelikle bilmedigim ve merak ettigim icin buraya yazdigimi bildirmek isterim. Biliyorsunuz ki nazar dinimizde olan bir sey. Benim merak ettigim sey ise su. Ben kurtaj olmak zorunda kaldim. Hamileyken gece nereseyse surekli uyaniyordum ve uyandigimda birisi bakiyormus gibi geliyordu. Kac kere ciglik atarak titreyerek esimi uyandirdim... sonra da bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Su anda gece uyanmiyorum ve bir seyler gormuyorum. Acaba nazar mi vardi ummu subyan mi yani bunlar gercek mi ne yapmam lazim. Hocaya gidip danismak isterim ama izmirdeyim yol bilmem iz bilmem
Bir de bu isi para icin yapmayan biri olmasi lazim. Fikirleribiz cok onemli benim icin.

Çok geçmiş olsun. Öncelikle psikiyatriye gitseniz çok daha iyi olucak, manevi olarak da bol bol dua etmeniz yeterli sanırım. Gerçekten bu tarz konular korkutucu geliyor. Ben korkarım bu tarz konuları duymaktan ve okumaktan.:KK17:

Başın sağolsun ve Geçmiş olsun öncelikle..
Artık bir melek annesi olmuşsun...
Konun kapanır...
Önce bir doktora git araştırılsın..

Hemen psikologla git Can'ım . Sakın hacı hoca işlerine bulaşma. Belliki depresyon yada başka bir rahatsızlığın başlangıcındasın. Ayrıca böyle sanrıların görülme sebebi magnezyum eksikliğindendir

DOKTORA GİT

Basın sagolsun. Kendini ya da doğa ustu varlıkları suçlama kaybın icin. Mutlaka biyolojik bir sebebi vardır. İzlendiğini hissetmen de hamilelikteki hormon değişimlerine baglı olabilir. Etrafında bu tarz seyler dillendiriliyorsa paranoya yapmış olabilirsin. Doktora git gecikmeden ki tekrar aynı kaybı yasama.
Kimsenin kimsenin olmamış bebeğine buyu yapabileceğine inanmıyorum ben

Back
X