• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazar dediinde,sizin zerinizdeki etkisi nasl olur?

Hadi ya kaydirigubbakcemile3
Ben de ne zaman nazar yüzünden arpacık çıksa 'nazar değdi.' diyorum çünkü kimin nazar ettiğini kestirebiliyorum az-çok.
'Saçmalama ne alakası var, her şeyi nazara yorma, kendini kandırma.' filan diyorlar bazıları sinir oluyorum...
İnsan kendini bilmez mi ya... :2:

yok arkadaşım,benım jeton sonra düştü,acaba bendemı dıye tırstım vallahi...neyse 2,5 aydır doktora gdiyor,ama geçmiyor,ben ısrar ettim,güldü okutmam falan diye,sonra okutmuş,ama bunlardan sonra düştü jeton,valla utandım,ne yalan soylım..maşallah demek lazım:(

yanağımda demre çıkar bi ağırlık çöker üstüme.. esner esner dururum.. tabiri caizse elim ayağım sanki yerden kalkmaz.. miskinleşirim.:bbo:

gülmezseniz size birşey söyleyeceğim...kaydirigubbakcemile3 ilk önce ben gülüyüm ...

banada arkadaşım sakarlık yaptığında tuvalete ters otururum derdi.. kırıp dökerim genelde nazar değdiğnde. ama işe yaradı ......şimdi kırıp dökmüyorum gözlerimden yaşlar akarak esniyorum...esneme işide dua okunduğunda artıyor ama ancak o geçiyor..

banada çok nazar deger bacaklarım ağrır ama normal bi ağrı degil dizlerimden aşağısı ağrır sanki kopacakmış gibi benide annecim okur zaten okumadan geçmiyo...gece uykusundan bilem uyandırıyorum kadını beni okusun diye,,,

ağırlık basar esnerim durmadan gözlerimden yaş gelir artık esnemekten yataktan başımı kaldıramam

bende çok inanırım nazara:1closedeyes:
benim hemen başıma ağrı girer ve üzerime bir ağırlık çöker.bende dua okurum sürekli içimden.:smiley-cool:

aynı şekilde oluyorumkafamçokkarıştıama kendim okuyunca geçmiyo birine okutuyorum ondan sonra geçiyo.felak ve nas sureleri Efendimiz de nazara karşı sık sık okurmuş....

bu konuyu okuyunca ustumdeki gariplikler anlam kazandi.....ben cogu zaman kendimi fit hissetsem dahi,bir sekilde hissettigim gibi olamiyorum..ne bileyim insan uykusunu aldigi halde,nasil kendisini surekli yorgun ,uykusuz hissedip,gun boyunca esneyebilir...ben kendimi bildim bileli hep esnerim..ve bu esnemenin nazarla iliskili olabilecegini bugun ogrenmis oldum..daha gecen gunlerde uzerimdeki bu garipligi,enerji eksikligine,psikolojik nedenlere baglarken,ne yaparsam yapayim bu duruma care bulamamak cok rahatsiz etti beni...durup duruken icimde beliren ruh daralmasi,kendini kotu hissetme de cabasi..
bende bundan sonra elimden geldigince dualar okumaya calisacagim..cunku bu durum,yasantimi cok etkiler hale geldi.oyleki ustumdeki bu uyusuklúktan ,hic bir seyi dogru durust yapamaz hale geldim...
ve burda yazilanlarin cogunu senlerden beridir,hic nedenini bilmeksizin yasar dururum...ama bundan sonra insallah dualrin gucuyle hersey iyi olacak..

allah cumlemizi kem gozlerden,kotu nefislerden korusun..:nazar:

nazar değince ağırlık çöker.. esnerim durmadan birde gözlerim açılmaz. annem okur beni.. o zaman kendime gelirim.

Nazarın ; kötü enerji akışı olduğunu düşünüyorum ve buna inanıyorum..

Ayrıca ; nazarı değen kişileri bilirim etrafımdaki çunki ne zaman "aaaa ne güzel" dedikleri şeyler ya yere düşer o anda , yada durup dururken kırılır bozulur...

Gercekten okuduklarima inanamiyorum, hala bu devirde nazara, büyüye vs. seylere inananlara saskinlikla bakiyorum.
Nazar ne demekki? Bana birisi bunu anlatsin.
Bence kötü giden bir olaydan, bana nazar degdi diyip kendisini avutmak bazi insanlara iyi geliyordur.
Baska aciklamasi olamaz. Art niyet aranmamali, baska türlü bu düsünceler insanin psikoljisini derinden bozar.

Canım...böyle düşünenlerin psikolojilerinin bozulacak tarafı kalmamıştır zaten!
:60::60::60::60::60::60:

Birkaç gündür nazar boncuklu bileğimi takmıyorum.. İş yerinden pek hoşlanmadığım ve bugüne kadar bana iyi hiçbir şey söylememiş olan bir kadın "Bugün çok şık olmuşsun." dedi. Biraz mini bir etek giymiştim, 1 saat içinde bacağımda çıban, dudağımda da uçuk çıktı. :50:
Kadın biraz tuhaf bir kadın sürekli garip bir şeyler görüyo :18: Ne yapacağımı bilemedim :14:

Son düzenleme:
yorgun halsiz bitkin olurum sürekli esnerim gözlerim kayar :1: düz yolda ayağımı burkarım bişeyler düşürüp kırarım yada çarpar kendi biyerlerimi kırarım :1: daha önce ayağımı kırdım mesela nazarla :1: düşerim otrudğum yerlerden ağzımı açıcak gücüm kalmaz

bu gece çok ilginç bişey oldu. bugün evdeki birktirdiğimiz parayla bana 5 tane bilezik aldı eşim. bu akşamda kuzenim nişanına gittik hepsini taktım bende. yakın akrabalarımdan konuşmadığım beni çekemediğini herkesten duyduğum hanımlarda vardı. bu hanımları hep bana ve koluma bakarken yakaladım bu akşam ve sonra eve geldik. 10 dakika öncede bilezikleri çıkarırken bi tanesinin acayip şekilde eğildiğini gördün kırılmasına ramak kalmış diyebilirim. inanamadım daha bugün almıştık ve sapasağlamdı eşim aynı bileziğin sağlam kısmını eğmeye çalıştı var gücüyle ama olmadı elle değil kerpetenle çekiçle vurulursa ancak o hali alabilir bi durumda. ben nazara inanırım ama nazar değince baş ağrısı felan olur diye bilirdim meğer malada nazar değiyormuş sizce de nazar mıdır?

bana çok değer .başım ağırır bunalıma girerim ya .nasıl korunuyorsunuz nazardan?

canım başım ağırır annem okur onun dışında yaptığım herhangi bişey yok. ama bileziğime olan nazardan mı bunu gerçekten merak ediyorum

bana nazar olduğunda ki genelde çok olur benim yıldızım çok düşüktür çünkü genellikle elimi attığım şey kırılır ...

Back
X