- 31 Ekim 2013
- 21.643
- 72.787
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
kızlar üç gündür çok kötüyüm uyku bile uyuyamaz oldum.. kendi kendime naza rmı ediyorum nedir ya canım çok sıkkın... ne zaman eşimle ilgili güzel bişe paylaşsam (gerek burda gerek arkadaşlar arasında) hemen akabinde bizim aramız bozuluyo.. yine aynı şeyler.. geçen hafta eşimin bana yaptığı sürprizlerden bahsettim, bir arkadaşıma da hamileliğimden sonra eşimin çok sakinleştiğini daha ilgili bir adam olduğundan bahsettim.. ama gelin görün ki üç gündür ne oldu anlamadım inanılmaz soğuk bana karşı.. ufacık birşeyime kızıp bağırmaya çağırmaya başlıyor, eve geç geliyor zaten geceleri yatarken sırtını dönüp uyuyor.. dün bir arkadaşına kahvaltıya gittik hamileyim elimde yük var benim elimdekini almak yerine arkadaşına yardım etti bana bakmadı bile ben nefes nefese ona yetişmeye çalıştım.. kahvaltımızı yaptık yanıma oturmak yerine (ki çoğunlukla böyle ortamlarda yanımda oturur) gitti öteki köşeye oturdu hatta bozulduğumu anlasın diye yeni nişanlanmış bir çift var el ele oturuyorlar onun bir esprisi geçti ben de gülerek nişanlıyken böyle oluyor ama evlenince de böyle biriniz bi uçta biriniz öbür uçta diyerek eşimi gösterdim o da dahil herkes güldü falan.. ordan çıktık eve geldik gelene kadar arabada konultuk küs değiliz ama anlatamıyorum soğuk, uzak.. anlamıyorum.. sormöak da istemiyorum çok sıkıldım çünkü saçma sapan öfke krizlerinden sonra çocuk gibi küsmelerinden hep ama hep ilk adımı atan ben oldum o yüzden şimdi içimden gelmiyo neyin var diye sormak.. hamileyim insan nasılım diye merak eder di mi yok dışarı çıkıyor ne arıyor ne soruyor ne bişe.. eee biz ne yapalım diyenleriniz çıkabilir, haklısınız da akıl alınacak bişe de yok ortada, ya onun ya benim konuşması gerekiyor ki sorun ne anlayayım.. sadece içimi dökmek istedim, çünkü eşimle ilgili sıkıntıları tanıdığım insanlara anlatamayı sevmiyorum..