Nazar yada büyü olabilirmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Glfjx57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2025
32
5
1
20
Ya benim üzerimde küçüklüğümden beri hep bi kısmetsızlik var ,uğursuz bi insanmisim gibi ayni hicbi işim rast gitmiyor yanimda biri varsa onada bir şekilde bulaşiyor bu uğursuzluk onlarin başlarinada sürekli birşeyler geliyor benim yanimda olduklarinda , benim oldugum yerde heran her şey olabilir artık şaşırmıyorum bile, en ufacik birşey bile kısmet olmuyor artık bıktım bu durumdan ,kötü bir insanda degilim çok saf bir insanimdir herkese elimden geldiğince yardim etmeye calisirim herkese dostca yaklaşırım,acaba üzerimde nazar büyü felan olabilirmi? Nasıl anlaşılıyor varsa biliyormusunuz

Yaşadiklarimi gören cevremde bu şekilde düşünüyor bilmiyorum hani bir ikinin konisu degil kücükluğumden beri böyle yeni yeni bu şekilde düşünüyorum bende

Şeyyy büyü neyim yasakkkk mune abla gısıyo

Benim görümcem daha evden çıkmadan suratı asılıyor şöyle olacak böyle olacak diye söyleniyo o gün muhakkak başına bir şey geliyo. Ben tam tersi çok pozitifim her zaman neşeli geçer günüm hiç olumsuz olay yaşamam.

Alakası yok,aile yapısı,ailenin sağladığı sağlayamadığı olanaklar,engeller,ailenizin sizi büyüttüğü çevre,akrabalar,okuduğunuz okul,okuduğunuz bölüm,yetiştirilme tarzınız,mizacınız,insanlara karşı tutumunuz vs vs hayatımızın genel hatlarını oluşturur bizde o hatlar üzerinden ilerleriz,aileniz zenginse olanaklarınız fazla olur,iş sıkıntısı çekmezsiniz,ev,araba vs sorun olmaz,evlenirsiniz mutsuz olursanız boşanmaktan çekinmezsiniz nafaka derdine düşmezsiniz falan filan,eğitimli bir ailenin çocuğuysanız bilinçli yetiştirilirsiniz eğitim hayatınız bir köşesinden illaki yoluna girer yaşantınızı tesadüfe bırakmazlar,dil öğrenirsiniz kursa gınderilirsiniz muhattap olacağınız çevre hayatınız yolunda ilerler,boşvermiş kalitesiz bir ailenin çocuğuysanız kendi çabanızla ayakta kalırsınız kimse size yardıl etmez hayatta hata yapma şansınız diğer insanlara göre daha lüks olur,iş ararsınız öncelik sizde olmaz başkası girer,zekisinizdir aldığınız eğitim kalitesizdir istediğiniz bölüme gitmezsiniz,vasat bir yerde oturuyorsynuzdur muhattabınız yüksek ihtimalle oralardan bir insan olur gibi gibi,konu nazar büyü vs değil konu aile.

Canım nazar mezardaki ölünün kemiklerini sızlatır derler bizim oralarda.
Sen felak nas oku suya iç şifa olsun..

Büyü vb içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…