- 25 Ağustos 2015
- 17
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi biricik_atil
-
Örnek verecek olursan??Kendimle alakalı bir gerçeği fark ettim. İnsanlara nazarım değiyor. Hatta canımdan çok sevdiğim insanlara bile nazar değdiriyorum. Kendimden nefret eder hale geldim. Bundan nasıl kurtulacağım ben?
kötüymüş,çözümü nedir bilemedim ki şimdiKendimle alakalı bir gerçeği fark ettim. İnsanlara nazarım değiyor. Hatta canımdan çok sevdiğim insanlara bile nazar değdiriyorum. Kendimden nefret eder hale geldim. Bundan nasıl kurtulacağım ben?
herşeyden de kendini suçlama o kadar da değilKendimi çok sorumlu hissetmeye başladım. Çok beğendiğim bir aile boşanmanın eşiğine geldi. Biri çok uzun uğraşların sonunda hamile kaldı içten sevinmeme ve ısrarla maşallah dememe rağmen çocuğu düştü. Bu şekilde bir sürü olay. Anlattıkça fenalık geliyor bana ben insanların sevincini paylaşamayacak mıyım? Kendime bile nazar değiyorum. Bir işi yoluna koyunca seviniyorum her şey mahvoluyor sonra.
Kendimi çok sorumlu hissetmeye başladım. Çok beğendiğim bir aile boşanmanın eşiğine geldi. Biri çok uzun uğraşların sonunda hamile kaldı içten sevinmeme ve ısrarla maşallah dememe rağmen çocuğu düştü. Bu şekilde bir sürü olay. Anlattıkça fenalık geliyor bana ben insanların sevincini paylaşamayacak mıyım? Kendime bile nazar değiyorum. Bir işi yoluna koyunca seviniyorum her şey mahvoluyor sonra.
Kendimle alakalı bir gerçeği fark ettim. İnsanlara nazarım değiyor. Hatta canımdan çok sevdiğim insanlara bile nazar değdiriyorum. Kendimden nefret eder hale geldim. Bundan nasıl kurtulacağım ben?
OhoooKendimi çok sorumlu hissetmeye başladım. Çok beğendiğim bir aile boşanmanın eşiğine geldi. Biri çok uzun uğraşların sonunda hamile kaldı içten sevinmeme ve ısrarla maşallah dememe rağmen çocuğu düştü. Bu şekilde bir sürü olay. Anlattıkça fenalık geliyor bana ben insanların sevincini paylaşamayacak mıyım? Kendime bile nazar değiyorum. Bir işi yoluna koyunca seviniyorum her şey mahvoluyor sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?