Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bakış açısı bence de diyorum bazen . TeşekkürlerKim beni neden nazar etsin diyorum aklıma bile gelmiyor
O enerjiyi çekmek inanmakla da alakalı değil mi teşekkürlerNe kadar korkarsan o kadar buluyo bence.
İnanır gibi oluyor insan bazen deİnanmam. Ama sürekli başıma bsey gelir
Bilemiyorum
Aslında buna ben inanıyorum mesela bir akrabam kendisi söyler nazarım değiyor diye haklı da geliyor banaİnanıyorum ama korkmuyorum
Özellikle bi arkadaşımın nazarı çok değer kendisi de söyler hatta
Ve bunun inanıp kendine çekmekle alakası yok
Renkli gözlü falan mı genelde öyle bir algı varbenim bir arkadasim var sadece onun nazarindan korkuyorum :)
Evet öyle bi algı var renkli gözlülerin nazarı çok değermiş diye ama sanmıyorum yaaRenkli gözlü falan mı genelde öyle bir algı var
Ya bence farklı oldukları için sonuçta Rusyada olsaydık kahverengi göz az bulunucaktıEvet öyle bi algı var renkli gözlülerin nazarı çok değermiş diye ama sanmıyorum yaa
hayir.ustelik cok cok iyi niyetli biri ama ona ne anlatsam bozuluyor.Renkli gözlü falan mı genelde öyle bir algı var
Onca şeye rağmen neden anlatmaya paylaşmaya devam ediyorsun ki.hayir.ustelik cok cok iyi niyetli biri ama ona ne anlatsam bozuluyor.
cok basit bir ornek vereyim
Eki Görüntüle 3664429
aksam 11e dogru boyle bir mesaj yazıyorum.
gece 3te çitçitçit sesiyle uyanıyorum kolyem kopmus yerlere sacilmis
bu da kanitim:)Eki Görüntüle 3664428
ise girdim hersey cok guzeldi, bu arkadasima söyledim, cok mutlu oldu hatta bana defter aldi hediye. soyledikten iki gun sonra isin guvenilir olmayan yonlerini gördüm ayrildim
aycicegimiz cok guzel acti, ona da attim. o da cok sever cicek yetistirmeyi. iki gun icinde aycicegim bir anda soldu.
"ailemle de tanisacak hersey guzel gidiyor" dedigimin ertesi günü sevgilimin daha 7 ay devam etmesi gereken vizesi cok sacma burokratik bir sebepten bir anda bitti, az kaldi ulkeden gidecekti. 4 ay ugrasildi dunya masraf yapildi da oyle yenilendi:)
ona "evlilik belgesini cikarttik, bu hafta alacagiz insallah" dediğimin ustunden 5 hafta gecti oyle alabildik tarihi hep evraklarda vs hatalar cikti durdu, evlendirme dairesine gittik gittik döndük:)
bunlar son birkac ayda aklimda kalanlar. Dostlugumuz uzun yillara dayaniyor orneklerimi fazla fazla uzatabilirim.
ama bence insana sevdiğinin nazari deger cumlesindeki gibi bir nazar çünkü arkadasimin bana sevgiden baska - kötü bir duygu besledigini düşünmüyorum.
anlattigim seyler aslinda cok basit seyler. misal bilet aldigi yere oneride bulunuyordum aslinda benlik birsey yoktu.Onca şeye rağmen neden anlatmaya paylaşmaya devam ediyorsun ki.
Yıne arkadaşlığın güzel güzel sürdurulur
Çok sıkıcı bir hayatım var. Ona rağmen kimi zaman nazar değiyor. Bazı insanların kötü ya da haset gözle bakmasalar bile nazarı değebiliyormuşKim beni neden nazar etsin diyorum aklıma bile gelmiyor
O kişiden daha önce yine bahsettiğini görmüştüm. Bence kötü ya da haset gözle bakmasa da nazarı değen biri. O nazar enerjisi mi ne derler onda o yüksek sanırım. Bizim ailede de biri var. Ne güzel dediği şey kırılır falan. Birkaç kere nazar değdirdiğine şahit oldukanlattigim seyler aslinda cok basit seyler. misal bilet aldigi yere oneride bulunuyordum aslinda benlik birsey yoktu.
ya da konusurken cicegi attim falan
bulusunca "e ne zaman gün almaya gideceksin" sorusuna cevap verdim. ise girip iki hafta gectikten sonra bulusunca soyledim. ise gidip issiz taklidi yapamazsin ki arkadasina. ayip olmaz mi
Kendisi fark etmedi mi hiç ?anlattigim seyler aslinda cok basit seyler. misal bilet aldigi yere oneride bulunuyordum aslinda benlik birsey yoktu.
ya da konusurken cicegi attim falan
bulusunca "e ne zaman gün almaya gideceksin" sorusuna cevap verdim. ise girip iki hafta gectikten sonra bulusunca soyledim. ise gidip issiz taklidi yapamazsin ki arkadasina. ayip olmaz mi