Nazardan korkuyor musunuz?

matilda1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
2.668
2.391
63
Kızlar merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır sizler nazardan korkuyor musunuz ya da aranızd nazardan hiç korkmuyorum diyen var mı ?
Nazarla alakalı görüşlerinizi merak ediyorum

İnanmam. Ama sürekli başıma bsey gelir
Bilemiyorum

birinin nazar edecegi bir ozelligim yok. Hic aklima bile gelmez ya nazar degerse diye.

İnanıyorum ama korkmuyorum
Özellikle bi arkadaşımın nazarı çok değer kendisi de söyler hatta
Ve bunun inanıp kendine çekmekle alakası yok

İnanıyorum ama korkmuyorum
Özellikle bi arkadaşımın nazarı çok değer kendisi de söyler hatta
Ve bunun inanıp kendine çekmekle alakası yok
Aslında buna ben inanıyorum mesela bir akrabam kendisi söyler nazarım değiyor diye haklı da geliyor bana

Renkli gözlü falan mı genelde öyle bir algı var
hayir.ustelik cok cok iyi niyetli biri ama ona ne anlatsam bozuluyor.
cok basit bir ornek vereyim
1000114291.webp

aksam 11e dogru boyle bir mesaj yazıyorum.
gece 3te çitçitçit sesiyle uyanıyorum kolyem kopmus yerlere sacilmis
bu da kanitim:)
1000114294.webp

ise girdim hersey cok guzeldi, bu arkadasima söyledim, cok mutlu oldu hatta bana defter aldi hediye. soyledikten iki gun sonra isin guvenilir olmayan yonlerini gördüm ayrildim
aycicegimiz cok guzel acti, ona da attim. o da cok sever cicek yetistirmeyi. iki gun icinde aycicegim bir anda soldu.
"ailemle de tanisacak hersey guzel gidiyor" dedigimin ertesi günü sevgilimin daha 7 ay devam etmesi gereken vizesi cok sacma burokratik bir sebepten bir anda bitti, az kaldi ulkeden gidecekti. 4 ay ugrasildi dunya masraf yapildi da oyle yenilendi:)
ona "evlilik belgesini cikarttik, bu hafta alacagiz insallah" dediğimin ustunden 5 hafta gecti oyle alabildik tarihi hep evraklarda vs hatalar cikti durdu, evlendirme dairesine gittik gittik döndük:)
bunlar son birkac ayda aklimda kalanlar. Dostlugumuz uzun yillara dayaniyor orneklerimi fazla fazla uzatabilirim.

ama bence insana sevdiğinin nazari deger cumlesindeki gibi bir nazar çünkü arkadasimin bana sevgiden baska - kötü bir duygu besledigini düşünmüyorum.

hayir.ustelik cok cok iyi niyetli biri ama ona ne anlatsam bozuluyor.
cok basit bir ornek vereyim
Eki Görüntüle 3664429
aksam 11e dogru boyle bir mesaj yazıyorum.
gece 3te çitçitçit sesiyle uyanıyorum kolyem kopmus yerlere sacilmis
bu da kanitim:)Eki Görüntüle 3664428
ise girdim hersey cok guzeldi, bu arkadasima söyledim, cok mutlu oldu hatta bana defter aldi hediye. soyledikten iki gun sonra isin guvenilir olmayan yonlerini gördüm ayrildim
aycicegimiz cok guzel acti, ona da attim. o da cok sever cicek yetistirmeyi. iki gun icinde aycicegim bir anda soldu.
"ailemle de tanisacak hersey guzel gidiyor" dedigimin ertesi günü sevgilimin daha 7 ay devam etmesi gereken vizesi cok sacma burokratik bir sebepten bir anda bitti, az kaldi ulkeden gidecekti. 4 ay ugrasildi dunya masraf yapildi da oyle yenilendi:)
ona "evlilik belgesini cikarttik, bu hafta alacagiz insallah" dediğimin ustunden 5 hafta gecti oyle alabildik tarihi hep evraklarda vs hatalar cikti durdu, evlendirme dairesine gittik gittik döndük:)
bunlar son birkac ayda aklimda kalanlar. Dostlugumuz uzun yillara dayaniyor orneklerimi fazla fazla uzatabilirim.

ama bence insana sevdiğinin nazari deger cumlesindeki gibi bir nazar çünkü arkadasimin bana sevgiden baska - kötü bir duygu besledigini düşünmüyorum.
Onca şeye rağmen neden anlatmaya paylaşmaya devam ediyorsun ki.
Yıne arkadaşlığın güzel güzel sürdurulur

Onca şeye rağmen neden anlatmaya paylaşmaya devam ediyorsun ki.
Yıne arkadaşlığın güzel güzel sürdurulur
anlattigim seyler aslinda cok basit seyler. misal bilet aldigi yere oneride bulunuyordum aslinda benlik birsey yoktu.
ya da konusurken cicegi attim falan
bulusunca "e ne zaman gün almaya gideceksin" sorusuna cevap verdim. ise girip iki hafta gectikten sonra bulusunca soyledim. ise gidip issiz taklidi yapamazsin ki arkadasina. ayip olmaz mi

anlattigim seyler aslinda cok basit seyler. misal bilet aldigi yere oneride bulunuyordum aslinda benlik birsey yoktu.
bulusunca "e ne zaman gün almaya gideceksin" sorusuna cevap verdim. ise girip iki hafta gectikten sonra bulusunca soyledim. ise gidip issiz taklidi yapamazsin ki arkadasina. ayip olmaz mi
O kişiden daha önce yine bahsettiğini görmüştüm. Bence kötü ya da haset gözle bakmasa da nazarı değen biri. O nazar enerjisi mi ne derler onda o yüksek sanırım. Bizim ailede de biri var. Ne güzel dediği şey kırılır falan. Birkaç kere nazar değdirdiğine şahit olduk

Kendisi fark etmedi mi hiç ?

Back
X