• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nazarım değiyor olabilir mi ?

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
108
30
yani kendime de olsa başka birine de olsa çok güzel dediğim kötü gidiyor. hangi konuda olursa olsun renkli gözlü de değilim :( gerçekten nazarım değiyor olabilir mi ? bana bir arkadaşım bile dedi göz nazarın var mı diye ciddi ciddi . hani içimden kötü bir şey de geçmiyor o an gerçekten beğeniyorum sonra herşey ters gitmeye başlıyor . kendim de bile olsa kötüleşiyor . nasıl düzelirim ki :(

Kendine takinti yapiyosun demekti..
Oluruna birak üstünedr alma cnm :-)

Enterasan senin üstüne bu yorumu yapan arkadas seni cekemiyor olabilir mi

Canım degiyor olabilir sonucta nazar dıye bırsey var gecenlerde de bir arkadas böyle bi soruda bulunmuştu. Kotu niyetin yoktur belki ama yinede deger Masallah de devamlı o kişiyi begendikten sonra

yani kendime de olsa başka birine de olsa çok güzel dediğim kötü gidiyor. hangi konuda olursa olsun renkli gözlü de değilim :KK43: gerçekten nazarım değiyor olabilir mi ? bana bir arkadaşım bile dedi göz nazarın var mı diye ciddi ciddi . hani içimden kötü bir şey de geçmiyor o an gerçekten beğeniyorum sonra herşey ters gitmeye başlıyor . kendim de bile olsa kötüleşiyor . nasıl düzelirim ki :KK43:
Değebilir,sonuçta nazar var,benim de bir tanıdığım vardı onun nazarı çok değerdi,ki kadının kendiside söylerdi benim nazarım çok değer diye saklamazdı hiçbir zaman,ama anlamadığım renkli gözle nazarın ne ilgisi var?:KK57::KK57:

Anneanne babaanne falan bir aile büyüğü okusun sana belki iyi gelir canım bilemedim ki :(

Benimde nazarım değer. Negüzel at diyip atların devrildiğini gördükten sonra inandım.
Geçende hamile biarkadaşım var kıza çok yakışıyo hamililek dedim akşam aradılar kız merdivenlerden yuvarlanmış
Artık hiçbişeye iyi güzel demiycem

Değebilir,sonuçta nazar var,benim de bir tanıdığım vardı onun nazarı çok değerdi,ki kadının kendiside söylerdi benim nazarım çok değer diye saklamazdı hiçbir zaman,ama anlamadığım renkli gözle nazarın ne ilgisi var?:KK57::KK57:

Benimde gözlerim renklidir, nazarımın değdiğini de ne gördüm, ne duydum..
Ama öyle söylüyorlar nedense..

Onceki konuda yok mu nazari degen demistim, vallahi bu hatunu Allah gonderdi :)))

Eski sevgilimin fotosunu atayim mi kiz?

arkadaşlar o kişiyi kafama takmıyorum zaten sanırım haklısınız kötüyü çağırırsan kötü olur öyle düşünmemem lazım yani

Back
X