Nazik değilmişim...Kibar değilmisim.Eşim öyle diyor

Sonuçta eşiniz sizi evlenmeden öncede tanıyordu ve sizi siz olduğunuz için sevmiş ki sizle evlenmis. Ayrıca kimse için de değişmeye calismayin sadece eşinize bana kibar ol diyorsun kiriliyorum kabamiyim ben neremi kaba buluyorsun ben eski benim diyerek bu konudan dolayı kirildiginizi ifade edin bence

Dilde bişey yokta hareket kontrol edemiyorsunuz sanırım. (Bende edemiyorum bir sureden sonra fazla doğallıktan kaynaklanıyor özellikle yapmacıklığa tahammül edemeyen insanlarda.)
Yapınızda narinlik yoksa eğer istediği davranışı vermeniz zor sanırım. Naif bir es bekliyor karşısında.

Eşim bana nazik ol kibar ol diyor benden ne bekliyor bilmiyorum ama bilsigim cok kiriliyorum artik.
Ben yapi olarak serrt ve biriyim kabul ediyorum ama odunda degilim.
Bekarken uzun yillar erkek agirlikli ortamda çalistim ordan com etkilndim biliyorum.
Sanki iliskimizde erkek bnde esimde kadin tobe tobe.
Esimde tam tersi okul hayati üniversite den suana kadar hep kadin arkadaşlari olmuş .
Yani benim calisma ortamim 1000 erkek tek ben kizsam.
Esiminde tam tersi 1000 kiz 1 erkek o kadar zit esimde esimde onlardan etkilenmis fazla kibar nazli yani.
Ve bana birkac kere kibar ol.
Nazik ol dedi cok icime oturdu.
Nazik ve kibar nasil olunur ya bilmiyorum.
Cok kirginim cok offff.
Eger degiscekseniz. Kendinize bi bakin yavas yavas duzelteblrsiniz. He yok ben boyleym isine gelrse diyosanz da boyle devam. Kirilmayin bence esinizle konusrk cozun derim. Es olark acikca sikayetlermizi soyleyebilmeliyz.

amaann içinden ne geliyosa öle davran nazir kibar olayim derken bu davranişi bile unutursun;)

Benim de mizacına serttir. İnsanlara nezaket içinde davranirim, kiricak birşey demem ama.

Benim arkadaşım var. Çok naif, konuşması yumuşak sessiz mülayim. Bu tarz olmanızı istiyor olabilir.

Ama benim normal ses tonum bile yüksek ;) ailecek böyleyiz. Bazen eşim der az biraz alcalt napim ses ayarım bu diyorum ;)
Aman neysem oyum, bu yaşındam sonra citkirildim olamam.

Hangi hareketlerinize diyor mesela ? Eşim genel olarak kibardır,küfürlü konuşmaz vs.. genelde bende kibar ve nazik görünen ama yakın gördüğü kişilerle başbaşa kalınca her türlü küfürü kullanabilen biriyim. Küfürlü konuşursam eşim tepki verir mesela ama kibar ol nazik ol falan diyede uyarmaz. Çünkü genelde öyleyimdir ve o da bunu bilir. Sizin genelde sıkıntı var demekki adam ona mı takıyor acaba ?

Ben de kibar bi' kadın olamadım hiç bi zaman. Dobra bir insanım, dilimin terazisi de yoktur. Sevdiğim insanın da yanında rahat davranırım, benim aksime erkek arkadaşım çok kibar, hareketleri naiftir. Evde çorbayı o kaşıklayarak içerken ben kaseyi iki elimle tutar tepeme dikerim, gerisini sen hesap et :KK49:

Kibar olmaktan kastınız ne bileyim birine çarpıp özür dilemeyi bilmemek ya da rica etmeden emir kipi ile konuşmak veyahut argo kullanmak değil. Ben anladım sizi galiba , çünkü ben de öyleyim.Benim de en yakın arkadaşlarım hep erkek oldu batağından 101 okeyinden tutun da futboluna kadar baya erkek işlerinden anlarım .Benim de çok sevdiğim samimi olduğum bir hocam hep der ya biraz kibar ol anlamıyorum ki seni, normalde çok kibar konuşursun ama hareketlerin bir değişik diye .İlk başlarda umursamazdım ama artık kendimi sorguluyorum ya çok mu kabayım diye ama yok bu kabalık değil daha başka bir şey.Eminim üslup olarak çok kibarsınızdır ama sorun hal ve hareketlerdendir .Çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfen.

Kelimenin tam anlamiyla beni anlatmissiniz.
Henuz bulamadim bir hal çare bulursam inş;)

Back
X