nazli bebek

cananem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5
2
1
40
Mrblar arkadaşlar . Herkese huzurlu mutlu saglikli bir yil diliyorum. Ben 15. Haftanin icinde gebeyim kahverengi kanamalr akinti var ama bu ne zaman kendimi zorlasam ortaya cikiyr istifra ederkn bile kendimi birz ister istemz zorluyorm ve genelde hep yatiyorum doktora gittigmzde bebekte cok sukur Allahima bir sorun yok gayet iyi bir sekilde gelisimini tamamliyor. Ama su kahverengi lekelr beni korkutuyor korkmalimiyim. Nazli bebgimz annesini biraz uzuyor

o kahve rengi akıntılar bendende gelmişti.çok korkmuştum ama Allaha şükür hiçbirşey olmadı.bolca istiraht et çok yorma kendini.

Progestan kullaniyor musun.
kahverengi olmasindan cok korkma ama sana tavsiyem oturarak kus. Bir kovaya poset filan tak oturup karnini tutarak kus.

Biraz rahatlattiniz arkadslar cok tskr ederm. Ben yurt disinda yasiyorum o ilaci sordum ve onermediler hos ya burada hic ilaclara yonelmiyrlar turkiyedeki doktorumu aradm ondan biraz bilgi aldim. Elimde olsa turkiyede dogum yapacm. Turk hekimler baska. 15. Haftanin icindeyim. Ins. Rabbim nasip eder benim nazli bebegimi. Bu arada 3. Bebism. 2 oglum var ve diger ikisinde sanki hic hamile degildm okadr hafifti . O sebebten diyorum bu biraz nazli bebek

Masallah buyumus Allahim hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder ins. Ilac kullanmiyorum vitamunler disinda bazen cok basim agirirsa agri kesici onuda zar zor verdiler ben yurt disnda yasiyorum burada ilaca pek yonelmiyrlar . Gecen ay cok siddetli kanamam oldu hastanede yattim ozaman bile dusuk onleyici ilac vermediler. Anlayamiyorm buradaki doktorlari. Bebegmiz iyi cok sukur ama yinede tedbir olsun diye doktoruma gidecem

Anladdim. Benim 7. Haftada ve 13. Haftada kanamalarim oldu 7. Haftaya kadar hep kahverengi dokuntulrrim oldu en basindan beri. 12. Haftada da progestani kesince 13. Haftada da bir kanama gorduk. Simdi progestan kullaniyorum. Aslinda bilmi6orum dogrumu yanlis mi progestan dusuk onleyici kullanmak hangisinin digru oldugu tartisilir. Bol bol dinlen keyfine bak. Ben 9 ay cok yogun kanamayla saglikli dogum yapanlari biliyorum . Hayirlisi olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…