Nazlı'nın zayıflama çalışmaları :52:

NazliSen

YeniGelin
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
77
1
36
İstanbul
Şimcik kızlar. Öhöm öhöm . Bişi dicemmmmmm

Ben hergün buraya ne yaptığımı ne yediğimi yazacağım . Belki size sölemekten çekindiğim şeyleri yapmam ve zayıflarımmmmmmmm

(Hepsini anlatıyorum yanlışlarım vardır biliyorum sadece merak ediyorum )

Ben bugün yaptıklarımı anlatayım bir. Sabah kalktım eşimi yolcu ettim . Sonra yataktan kalkamadım Tv fln izledim . Neyse 11 gibi kalktım 3 tane yumurta haşladım (anca kesiyor ) . Yanındada biraz peynir. (bu kadarcık kahvaltı zararlı biliyorum ama abartıyorum öbür türlü ve bir diyet listem yok ) . Bitirdikten sonra parka indim . 3 tur koştum . spor yaptım . Gidip kaş aldırdım sonra eve geldimmmm . Şimdide temizlik yapıyorum . Sizce ne kdr kalori vermişimdir ve zayıflarmıyım dersiniz ?

Boy : 1.73
Kilo : 78 (Fazla şişman durmuyorum . Yağ fln yok o kdr. Yapım geniş biraz )

allah iyiliğini versin yahu bu nasıl bi soru böyle kilo mu vermek istiyosun yoksa bunu arada bir mi yapıyosun anlamadım aslında :44: amacın ne senin işin şakası bi yana ama,3 yumurtayı nasıl yiyosun yaaav?hani ekmek poğaça falan desen ok de..yumurta bayar 3 tane be!

hahahaytattt Valla soru kaç kalori vermiş olacağımdı. Nsl yiyorum bilmiyorum ki
Bugün başladım . Evde yapıyordum bişi olmadı havalar güzelleşti dışarı spora çıkmaya başladım gün günde yazıcam

ben tek başıma hiçbişey yapamıyorum,içimden gelmiyo..sporada yürüyüşede çıkamam yanımda biri olmadan üşenmedikçe evde yapıyorum ben,koşu bandım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…