Nazlı'nın zayıflama çalışmaları :52:

NazliSen

YeniGelin
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
77
1
36
İstanbul
Şimcik kızlar. Öhöm öhöm . Bişi dicemmmmmm:46:

Ben hergün buraya ne yaptığımı ne yediğimi yazacağım . Belki size sölemekten çekindiğim şeyleri yapmam ve zayıflarımmmmmmmm:52::52:

(Hepsini anlatıyorum yanlışlarım vardır biliyorum sadece merak ediyorum )

Ben bugün yaptıklarımı anlatayım bir. Sabah kalktım eşimi yolcu ettim . Sonra yataktan kalkamadım :50: Tv fln izledim . Neyse 11 gibi kalktım 3 tane yumurta haşladım (anca kesiyor :50:) . Yanındada biraz peynir. (bu kadarcık kahvaltı zararlı biliyorum ama abartıyorum öbür türlü ve bir diyet listem yok ) . Bitirdikten sonra parka indim . 3 tur koştum . spor yaptım . Gidip kaş aldırdım sonra eve geldimmmm . Şimdide temizlik yapıyorum . Sizce ne kdr kalori vermişimdir ve zayıflarmıyım dersiniz ?

Boy : 1.73
Kilo : 78 (Fazla şişman durmuyorum . Yağ fln yok o kdr. Yapım geniş biraz )

allah iyiliğini versin yahu bu nasıl bi soru böyle :1: kilo mu vermek istiyosun yoksa bunu arada bir mi yapıyosun anlamadım aslında :44: amacın ne senin :1: :52: :9: işin şakası bi yana ama,3 yumurtayı nasıl yiyosun yaaav?hani ekmek poğaça falan desen ok de..yumurta bayar 3 tane be!

hahahaytattt :27::27: Valla soru kaç kalori vermiş olacağımdı. Nsl yiyorum bilmiyorum ki :52::52:
Bugün başladım . Evde yapıyordum bişi olmadı havalar güzelleşti dışarı spora çıkmaya başladım gün günde yazıcam :51:

hahahaytattt :27::27: Valla soru kaç kalori vermiş olacağımdı. Nsl yiyorum bilmiyorum ki :52::52:
Bugün başladım . Evde yapıyordum bişi olmadı havalar güzelleşti dışarı spora çıkmaya başladım gün günde yazıcam :51:

ben tek başıma hiçbişey yapamıyorum,içimden gelmiyo..sporada yürüyüşede çıkamam yanımda biri olmadan :9:üşenmedikçe evde yapıyorum ben,koşu bandım var..

Back
X