• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne ayrilabiliyorum ne sürdürebiliyorum. Resmen ruh hastasi oldum

Gonulbagi

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2006
1.829
3.664
658
Nişanliyim birkaç konu da actim sorunlarla ilgili. Ne evlenmek istiyorum ne ayrilabiliyorum ama surekli bir tartisma olusuyo biraz benim bakis acimdan ona karsi. Ruh gibi geziyorum resmen herkes anliyor halimden. Ne onla ne onsuz. Resmen madde bagimliligi gibi kinanmak istemiyorum da. Zaten kotuyum. Psikolog işe yaramiyor. Psikiyatr randevum bu persembe.
Surekli yatmak istiyorum. Uyku yok ama haksizlik carpinti ter basmasi oluyor.
Çok defa bitirdim ya o dönüyor ya ben. İkimizde bitiremiyoruz. Güvenle ilgili de biraz sıkıntım var. Aldatti diyemem ama bana hep aldatmaya meyilli gibi geliyor o zaman cildiriyorum ve ondan soguyorum.
Bi iliski nasil bitirilir ve normale dönülür çaliscak gücüm yok.

Öncelikle geçmiş olsun , içinden çıkması zor bir durum Allah yardım etsin , kendinize şunu sormanızı öneririm ? Ben aldatmaya meyilli olsaydım karşı taraf bana güven problemi yaşasaydı benim yanımda kalır mıydı ? Cevabınızı verdiğinizde aslında bir takım şeyleri başarmış olacaksın tabi bu benim öz fikrim bu dünyaya bir kere geliyoruz ve rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın , unutmayın her şeyin cevabı sizsiniz :)

Biri gelsin beni bu durumdan kurtarsin istiyorum inanin o derecedeyim. Ailemle ilgili cok talihsizlikler yasadim. Çok travmalarim var şiddet borçlar ayriliklar vs. Kendimde yanlis evlilik yaptim bu ikinci olacak. Yillarca evlenmedim dogru insan olsun diye. Çocugum icin evlenmedim onu okuttum buyuttum. Bu hale düşcek biri degilim herkes sasiriyor. Söz konusu sevgi ilgi olunca bu hale geldim.

Öncelikle geçmiş olsun , içinden çıkması zor bir durum Allah yardım etsin , kendinize şunu sormanızı öneririm ? Ben aldatmaya meyilli olsaydım karşı taraf bana güven problemi yaşasaydı benim yanımda kalır mıydı ? Cevabınızı verdiğinizde aslında bir takım şeyleri başarmış olacaksın tabi bu benim öz fikrim bu dünyaya bir kere geliyoruz ve rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın , unutmayın her şeyin cevabı sizsiniz :)
Şuan onun beni sevdigi kadar kimse sevmedi diye dusunuyorum. Yani ondan gordugum ilgiyi kimseden gormedim. O yuzden sanki ben buyutuyorum tüm olanlari. Saglikli dusunemiyorum. Beni manipule ettigi oluyor tabi

Ben de aynı durumdayım... Bazen kendimi sorguluyorum kendimi sorgularken yataktan çıkamaz hale geliyorum tembelleşiyorum ilişkimize de yansıyor hatta bazen sıkılıyorum bunalıyorum ama seviyorum da o da seviyor ve aslında kendimi onunla prenses gibi hissediyorum... Zor bir durum ve yorum yapamayacağım konulardan biri

Ben de aynı durumdayım... Bazen kendimi sorguluyorum kendimi sorgularken yataktan çıkamaz hale geliyorum tembelleşiyorum ilişkimize de yansıyor hatta bazen sıkılıyorum bunalıyorum ama seviyorum da o da seviyor ve aslında kendimi onunla prenses gibi hissediyorum... Zor bir durum ve yorum yapamayacağım konulardan biri
Beni bu duruma zaman getirdi ve de yaşadigimiz tartismalar

İçindeyken göremezsiniz, yaşadığınız her şey çok büyük aşkmış gibi gelir.
Ayrılırsanız daha iyisini bulamayacağınızı düşünürsünüz, onun onca kötü hareketi arasından iyileri düşünüp başkası öyle sevmez dersiniz.

Ya başkasını bulursa hemen korkusu da vardır. Sonuçta o sizin için gerçek aşk ya, karakterinizden ödün verdiğiniz için gurur duyduğunuz sizi siz olmaktan da çıkarmıştır. O yüzden onun için unutulmaz olamayacağınızı düşünürken ekstra üzülürsünüz vs vs.

Tekrar biriyle tanışmak, olmayan bir adamı hayal etmek zordur, nasıl seveceğim ki dersiniz.

Astrolojiyle ilgiliyseniz, burçları bile araştırırken onun burcunun özellikleri kaybetme korkusu tetikler.

Yani neticede bu bir basiret bağlanması.
Ayrıldıktan sonra mide bulantısına dönüşüyor, imzamı atarım buraya.

Olmuyorsa olmuyor yaa bence bunu kabullenmek lazım. Yanlış anlamadıysam birinci evliliğiniz bitmiş burdan bir evladınız var ve bu ikinci evliliğiniz olacak şu an nişanlısınız. Bende Boşanmış biriyim sizi çok iyi anlıyorum bende ikinci evlilik olsun diye çok çabaladım daha doğrusu çırpındım olmadı ama bazen huzur kabullenmekte kedi köpek gibi kavgayla bu hayat geçmiyor bizler zaten yaralıyız ikinci sinde sizi kimsenin birdaha üzmesine izin vermeyin

Biri gelsin beni bu durumdan kurtarsin istiyorum inanin o derecedeyim. Ailemle ilgili cok talihsizlikler yasadim. Çok travmalarim var şiddet borçlar ayriliklar vs. Kendimde yanlis evlilik yaptim bu ikinci olacak. Yillarca evlenmedim dogru insan olsun diye. Çocugum icin evlenmedim onu okuttum buyuttum. Bu hale düşcek biri degilim herkes sasiriyor. Söz konusu sevgi ilgi olunca bu hale geldim.
Evlenmeyin .nisanli olarak devam edin yaşınız kac karsi taraf ne durumda illa evlenelim diyormu ne hayati kendine zehir ediyorsun hayret birsey

Ya size kaç sayfa yazdık kendinize acımıyorsanız oğlunuza acıyın dedik. Yetişkin kendi hayatını kurmuş oğlunuz var nedir bu ilk aşkınızmış gibi kendini düşürdüğünüz durumlar? Senin oğlun zengin çocuğu gibi yaşıyor diyen adamdan normal bir kadının midesi bulanır siz hala kopamam ayrılamam, onsuz ben değilim arabeskleri... Bu nasıl bir zehirlenmedir nasıl bir kısmet basiret bağlanmasıdır? Duyan da kafanıza silah dayamışlar zorla tutuyorlar sizi sanar. Torun sahibi olabilecek yaşta kadınsınız, aylardır yok ayrılmam yok ayrılamam onsuz yaşayamıyorum yapamıyorum... Doktorlar ilaçlar hastaneler çözememiş nasıl bir bağımlılıktır bu ya, Ağustos 2022'de açmışsınız konuyu hala aynı yerdesiniz. Yani ne haliniz varsa görün demeye ramak kaldı.

Ya size kaç sayfa yazdık kendinize acımıyorsanız oğlunuza acıyın dedik. Yetişkin kendi hayatını kurmuş oğlunuz var nedir bu ilk aşkınızmış gibi kendini düşürdüğünüz durumlar? Senin oğlun zengin çocuğu gibi yaşıyor diyen adamdan normal bir kadının midesi bulanır siz hala kopamam ayrılamam, onsuz ben değilim arabeskleri... Bu nasıl bir zehirlenmedir nasıl bir kısmet basiret bağlanmasıdır? Duyan da kafanıza silah dayamışlar zorla tutuyorlar sizi sanar. Torun sahibi olabilecek yaşta kadınsınız, aylardır yok ayrılmam yok ayrılamam onsuz yaşayamıyorum yapamıyorum... Doktorlar ilaçlar hastaneler çözememiş nasıl bir bağımlılıktır bu ya, Ağustos 2022'de açmışsınız konuyu hala aynı yerdesiniz. Yani ne haliniz varsa görün demeye ramak kaldı.
ben şok sabah sabah. Konu sahibi tahminim 45 üzeri. Ortada hani derler ya boyu beraber yetişkin oğlu var. Bu zamana kadar zaten hayat zorluklarla kötü yaşanmışlıklarla geçmiş. Oğlunuza bile laf eden bir adam için mi bunca telaş üzüntü psikiyatri felan. Kendinizi geç indirecek bir maaşınızda vardır sanırım huzur bulun artık illede herkes erkekle yaşamak birlikte ölmek zorunda değilki. İnsan gibi olsa iyi olur tabi hayat arkadaşı ama bu yazılanlar kadar takıntılıysanız belanızı mı arıyorsunuz. Bir erkek ilerleyen yaşlarda bir kadın bakımına muhtaç ama kadın öyle değil iyi kötü işini görür konu komşusu gelir gider çocukları torunlarıyla yaşar aslan gibi kadınlarız kendinize bir değer verin artık

Nişanliyim birkaç konu da actim sorunlarla ilgili. Ne evlenmek istiyorum ne ayrilabiliyorum ama surekli bir tartisma olusuyo biraz benim bakis acimdan ona karsi. Ruh gibi geziyorum resmen herkes anliyor halimden. Ne onla ne onsuz. Resmen madde bagimliligi gibi kinanmak istemiyorum da. Zaten kotuyum. Psikolog işe yaramiyor. Psikiyatr randevum bu persembe.
Surekli yatmak istiyorum. Uyku yok ama haksizlik carpinti ter basmasi oluyor.
Çok defa bitirdim ya o dönüyor ya ben. İkimizde bitiremiyoruz. Güvenle ilgili de biraz sıkıntım var. Aldatti diyemem ama bana hep aldatmaya meyilli gibi geliyor o zaman cildiriyorum ve ondan soguyorum.
Bi iliski nasil bitirilir ve normale dönülür çaliscak gücüm yok.
Sevdiğiniz filan yok aslında alışkanlık ve sahiplenme oluşmuş..
Sahiplenme bu kadar sağlıksız olunca şöyle çalışıyor kafamız: "O başkasıyla olursa deliririm"... O yüzden de bırakamıyoruz. Aslında sevgi değil bu, hastalık.

Aynı alkolü, uyuşturucuyu bırakanlar gibi bir anda ayrılıp geriye bakmamanız lazım.
O acıyı çekmeye, o sıkıntılı ilk 1-2 ayı geçirmeye hazırlanıp, ondan sonra çat diye bitirin, silin, engelleyin. Başka türlü imkansız çünkü kısır döngüdesiniz...

Oha bu konuyu okuyunca sandım ki 20lik genç kız. Bazı insanlar yaş aldıkça çocuklaşıyor gerçekten.

Zaten bu tür iki tarafın da ne birbiri ile yapabildiği ne de kopabildiği ilişkiler en sonunda bi tarafın aldatması ile bitiyor. Siz de biliyorsunuz başınıza geleceği aslında ondan korkuyorsunuz. Bu adamın aklına başkası girerse çeker gider adınızı anmaz biliyorsunuz.

bişey diyeyim mi ,erkekler kadınların hatasında üstünü daha kolay çiziyor
ben hep ilişkilerde empati der geçerim
şimdi şöyle düşün
sevgilin sürekli senin onu aldattığından şüphelense idi ne yapardı?
bence hemen ayrılırdı,sen de ayrıl.
hep kendnizi erkek yerine koyup o olsa ne yapardı diye düşünüp öyle hareket etmelisiniz ki hakettiği yeri bulsun
ancak o zaman namus kavramı erkek için de geçerli olmuş olur
ben hep sevgilisi ,kocası defalarca aldatsa da affeden çok kadın gördüm.
ama karısı yada sevgilisi defalarca aldatan bir erkeğin karısını ya da sevgilisini affettiğini görmedim.
umarım anlatabildim

ben şok sabah sabah. Konu sahibi tahminim 45 üzeri. Ortada hani derler ya boyu beraber yetişkin oğlu var. Bu zamana kadar zaten hayat zorluklarla kötü yaşanmışlıklarla geçmiş. Oğlunuza bile laf eden bir adam için mi bunca telaş üzüntü psikiyatri felan. Kendinizi geç indirecek bir maaşınızda vardır sanırım huzur bulun artık illede herkes erkekle yaşamak birlikte ölmek zorunda değilki. İnsan gibi olsa iyi olur tabi hayat arkadaşı ama bu yazılanlar kadar takıntılıysanız belanızı mı arıyorsunuz. Bir erkek ilerleyen yaşlarda bir kadın bakımına muhtaç ama kadın öyle değil iyi kötü işini görür konu komşusu gelir gider çocukları torunlarıyla yaşar aslan gibi kadınlarız kendinize bir değer verin artık
Yaşım daha genç erken evlendigim icin :)))) 45 ve uzerini kabul etmiyorum :)

Bu sevgi aşk değil artik cinsel anlamda bile bir istek kalmadi bende. Bu benim kendi bagimliligim bu gitse yerine baskasini sevsem yine ayni seyler oluyor. Galiba ben yanlis kisilere aşık oluyorum. Aslinda hic aldatilmadim illa ki yakalardim. ama bana hep gözleri dışaridaymis gibi düşündürdü

Son düzenleme:
Back
X