Ne baslik atsam bilemedim.

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Miyomlu bir bayanim kizim var 8 aylik ona miyom ile hamile kaldim 4.5cm kadar büyüdü miyom.
4.5cmde. Azken ve dogurmazdan öncede adetlerim fena gecerdi.agri kramp kanama illa her ayin 2 günü ortalama telef oluyor insan acilde illa iğne olmak zorundayım aşağısı gecirmiyor kizim emiyor bide.bcopan pls ignesini hapını kullanıyorum.bu ay cok kötü f
Grip olduk kiz ve ben haliyle ilaclar iciyoruz.üstüne adet olmaya basladim.zaten sütüm kimyasallı oliyor buda üstüne tuz biber ekti yok mu bu eziyet gibi gecen adet günlerine çare usutup betr olurum diye banyo yapamadim...hasta oldugum içinde yapamamıştım iyicene kirlendim.

İlk önce geçmiş olsun canim hastalik heryerde war wallahi :( cok uzuldum yawrunada sanada. Ayaklarini üşütme sıcak tut kendinide sicak su torbasi koy ayak altlarina ihlamur iç süt iç tarçinli aklimada başka birşey gelmiyor. Rabbim kolayligini sifani wersin.

Ben emzirirken dr bana grip icin ilac vermiyordu. Bol su , ihlamur , bal limon , 3 gun burun spreyi, dinlenme.
Hepsini yapamasamda gripleri ilacsiz atlattim hep

Duş almak iyileştirir aslında. Ben grip olduğumda sık sık duş alırım, daha çabuk iyileşirim. Saçlarınızı iyi kurutun, duştan sonra sıkı giyinin yeter.
Bitkisel yöntem öneremiyorum emzirirken bir sıkıntı yaratır mı bitki çayları bilmiyorum çünkü.

İlk önce geçmiş olsun canim hastalik heryerde war wallahi :KK43: cok uzuldum yawrunada sanada. Ayaklarini üşütme sıcak tut kendinide sicak su torbasi koy ayak altlarina ihlamur iç süt iç tarçinli aklimada başka birşey gelmiyor. Rabbim kolayligini sifani wersin.
ıhlamur

Ben emzirirken dr bana grip icin ilac vermiyordu. Bol su , ihlamur , bal limon , 3 gun burun spreyi, dinlenme.
Hepsini yapamasamda gripleri ilacsiz atlattim hep
ıhlamur içen biriyim aslında ama bende neden işe yaramaz.gecen kızım dişten ateşli. İdi bende o sıra adet oldum işe gidemedim. Rapor aldım.bu seferde annemde hasta.bende .hem. Adetli hem hastayım.her adette rapor mu alacağım. Bu adeti hayattan koparacaklar ile ilgili bir çözüm var mı bilmiyorum.

Alternatif tıp araştırın
Sogan kürü gb kürler var deneyin fayda görebilirsiniz
Eviniz de ısıtma vardır illa ki duş almamak garip geldi
Teninizde biriken toksinler nasıl temizlenir ki duş almadan.
Geçmiş olsun

Grip icin 1 hafta verin hemen iyilesmiyor zaten. Adet icin bilemiyorum ,cocuk oldugu
İcin ayri zor . Allah kolaylik versin. Dr ne diyor ,agri icin

Alternatif tıp araştırın
Sogan kürü gb kürler var deneyin fayda görebilirsiniz
Eviniz de ısıtma vardır illa ki duş almamak garip geldi
Teninizde biriken toksinler nasıl temizlenir ki duş almadan.
Geçmiş olsun
yıkanınca usutuyorum kendimi ve daha cok agrim oluyor.

Grip icin 1 hafta verin hemen iyilesmiyor zaten. Adet icin bilemiyorum ,cocuk oldugu
İcin ayri zor . Allah kolaylik versin. Dr ne diyor ,agri icin
ağrı için bir çözüm bulamıyorlar.tek çarem acilde iğne olmak.ama ağrılı gecen günü izinli saydirmak gibi bir durum olmuyor sanirim.böyle bi hak olsa rapor alırım yani.

Kombiyi kökleyin.
Duş alın, kurulanın.
Sıkı giyinip kombiyi normal ayara getirin.
Beden temiz olmazsa hastalık uzuyor.
Ayrıca bebeğinizi pis emzirmek ona da zarar.

at kestanesi balsamı var, f.rmasi de. bi tanıdığımda her ay adet ağrısından hastanelik olduğunu ama bunu karnına sürünce geçtiğini söyledi. benim migrenim olduğu için başıma sürüyorum ve rahatlatıyor. bir deneyin isterseniz

Keske dogumunu sezeryan olsaydin o miyomdan da kurtulsaydin her ne kadar normal dogum en sagliklisi olsada suan bunlari yasiyor olmasdin.. Rabbim acil sifalar versn ins

at kestanesi balsamı var, f.rmasi de. bi tanıdığımda her ay adet ağrısından hastanelik olduğunu ama bunu karnına sürünce geçtiğini söyledi. benim migrenim olduğu için başıma sürüyorum ve rahatlatıyor. bir deneyin isterseniz
onu da denedim banamisin dememişti.en iyisi igne ve dinlenmek bebegim ufak ve annemde şu salgin gripten nakavt olmus durumda

Bisey sorcam miyom ameliyatı daha evel oldunuz mu? Bu miyomlar nedense tekrarliyormus. Bir tanıdığımda var 2. Ameliyatini oldu tup bebek demis doktor bebek düşer vs demis sanırım
Tup bebek yontemiyle mi hamile kaldınız?
Merakımdan sordum bilgi amaçlı
Bende de pco var ama agriyor ya benimde kasıklarım

Ha bir de bildigim birsey daha var,bu ağrılı adet dönemlerinde sicak su torbası gibi sıcak uygulamaları,karın bölgesine yapmamak gerekirmiş
Eger yapılacaksa ayaklara mesela.

Keske dogumunu sezeryan olsaydin o miyomdan da kurtulsaydin her ne kadar normal dogum en sagliklisi olsada suan bunlari yasiyor olmasdin.. Rabbim acil sifalar versn ins
sezeryan oldum ama acil sezeryana alip sadece dogum yapıldı.doktora sorsan hatirlamaz bile.

Bisey sorcam miyom ameliyatı daha evel oldunuz mu? Bu miyomlar nedense tekrarliyormus. Bir tanıdığımda var 2. Ameliyatini oldu tup bebek demis doktor bebek düşer vs demis sanırım
Tup bebek yontemiyle mi hamile kaldınız?
Merakımdan sordum bilgi amaçlı
Bende de pco var ama agriyor ya benimde kasıklarım
ben tüp bebekle hamile kaldim.miyom zararsiz dediler bebek icinde artik 4.5cm le bi daha aldirmadan zor gibi sanki 2.ye hamilelik
Bende de pco vardı adet oluyordum.30dan sonra iyicene bozdu adet dongum kendisini

Ha bir de bildigim birsey daha var,bu ağrılı adet dönemlerinde sicak su torbası gibi sıcak uygulamaları,karın bölgesine yapmamak gerekirmiş
Eger yapılacaksa ayaklara mesela.
suan sirtimi petege dayadım.bcopan ve bi kas gevsetici aldim hafif agri başladı
Gripten antibiyotik igne vurunuyordum sanirim üstüne bi de ağrı icin vuruncam gibi duruyor.valla öyle bunaldim ki kesip kurtulası geliyor insanin

Back
X