Ne berbat bir şeymiş bu güvensizlik!

19Subat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
70
0
16
Ankara
Kızlar selam ..

Eşim evlenmeden önce düğün vs nasıl olacak diye maddi ıskıntıdan bunalıma girdi ..Maddi sorunları çok kafaya takar ... Bu süre zarfında ibadetten uzak durdu oysa beni teşvik eden oydu .. ben benden sakladıgı birşeyler var hssine kapıldım .. ona örnek olacak arkadaşları yok bulundugumuz semtte zaten gençlerin yarısı madde bagımlısı her sordugumda bunalıyorum diyordu kavgalar ederdik vs hislerimde yanılmadım en sonunda itiraf etti ağlayarak ot denen zıkkımdan içmiş bi kaç kez ve içkide içmiş . tevbe etti vesselam bi daha yanaşmadı .. şuan evliyiz ..Ben içimden tekrar yanlışbişimi yapıyor hissini atamıyorum .. bu sebepten hiç bi ark. ile görüşmesini istemiyorum .. sebebini tatlılıklada izah ettim agır laflardada .. 6-7 ayda belki 8 -9 kez ark.lları ile görüştü ben hep diken üstündeyim çünkü 10 arkadaşı var ise yarısı madde bagımlısı ot esrar vs kullanıyor .. bi tanesi ile aynı yerde çalışıyor .. neyseki çalışma günleri farklı görüşmüyor .. ama ne yazıkki 1 hafta önce hemen 2 arka sokagımıza taşındı .. geçen onunla görüşmeye gidcegini söyledi 1-2 saatliğine gidersen gelme dedim sadece biraz söylendi gitmedi .. bugunde başka bir aptal arkadaşı ile buluştu bi kaç saat sonra geldi sabahtan beri yüzüne bakmıyorum ... emin olamıyorum sanki he bişi yapacakmış gibi hisseiyorum ve bu hissi atamıyorum içimden .. bu yüzden tartışıyoruz ve hep surat yapıyorum .. bana eger yapacak olsam iş yerinde yaparım zaten ayda kaç kez arklarımda görüşüyorum hiç bi sosyal faaliyetim yok diyor .. kısmen haklı ama işte bu ama varya beni bunaltıyor .. aylarca çıkmasa bi kez çıkıım dese yine bana dert oluyor .. nasıl kurtulacagım bu durumdan

Karşına alıp konuşabilirsin, konuşmuşsun da...

Ama evde her gün aynı muhabbetin dönmesinin de bir anlamı yok...

Surat yapmayın gerçekten açık ol bana deyin son kez konuşun..

Kalbiniz ne derse ona inanın ve bu durumu bence uzatmamalısınız...

İşiniz de zor açıkçası, Allah yardımcınız olsun.. :50:

Kızlar selam ..

Eşim evlenmeden önce düğün vs nasıl olacak diye maddi ıskıntıdan bunalıma girdi ..Maddi sorunları çok kafaya takar ... Bu süre zarfında ibadetten uzak durdu oysa beni teşvik eden oydu .. ben benden sakladıgı birşeyler var hssine kapıldım .. ona örnek olacak arkadaşları yok bulundugumuz semtte zaten gençlerin yarısı madde bagımlısı her sordugumda bunalıyorum diyordu kavgalar ederdik vs hislerimde yanılmadım en sonunda itiraf etti ağlayarak ot denen zıkkımdan içmiş bi kaç kez ve içkide içmiş . tevbe etti vesselam bi daha yanaşmadı .. şuan evliyiz ..Ben içimden tekrar yanlışbişimi yapıyor hissini atamıyorum .. bu sebepten hiç bi ark. ile görüşmesini istemiyorum .. sebebini tatlılıklada izah ettim agır laflardada .. 6-7 ayda belki 8 -9 kez ark.lları ile görüştü ben hep diken üstündeyim çünkü 10 arkadaşı var ise yarısı madde bagımlısı ot esrar vs kullanıyor .. bi tanesi ile aynı yerde çalışıyor .. neyseki çalışma günleri farklı görüşmüyor .. ama ne yazıkki 1 hafta önce hemen 2 arka sokagımıza taşındı .. geçen onunla görüşmeye gidcegini söyledi 1-2 saatliğine gidersen gelme dedim sadece biraz söylendi gitmedi .. bugunde başka bir aptal arkadaşı ile buluştu bi kaç saat sonra geldi sabahtan beri yüzüne bakmıyorum ... emin olamıyorum sanki he bişi yapacakmış gibi hisseiyorum ve bu hissi atamıyorum içimden .. bu yüzden tartışıyoruz ve hep surat yapıyorum .. bana eger yapacak olsam iş yerinde yaparım zaten ayda kaç kez arklarımda görüşüyorum hiç bi sosyal faaliyetim yok diyor .. kısmen haklı ama işte bu ama varya beni bunaltıyor .. aylarca çıkmasa bi kez çıkıım dese yine bana dert oluyor .. nasıl kurtulacagım bu durumdan

Imkanınız varsa daha ıyı bı semte tasınarak en azından o cewreden uzak tutarak baslayabılırsınız

Keske erkekler de bizler kadar ince düşünebilseler.
Doğruyu yanlışı görebilseler.
Malesef durum vahim ve tek çare o semtten taşınmanız.
Hatta mümkünse iş bile değiştirilebilir.
Neticede yuvanın yıkılması söz konusu ve sağlığın kaybedilmesi...

Güvensizlik çok berbat bişeydir gerçektende.
İlişkiyi ayakta tutan en mühim nedenlerden biridir güven...
Olmazsa olmazdır.

Eşin bi kere yalan söylemiş.
Hep yapacak sanıyorsun öyle düşünüyorsun haklı olarakda.

Eşinle ciddi olarak düşün bence.
Birdaha yaparsan kesinlikle tavrım sert olur asla affetmem asla de.

Gözü korksun azcık.
Birdaha yeltenmesin...

Karşına alıp konuşabilirsin, konuşmuşsun da...

Ama evde her gün aynı muhabbetin dönmesinin de bir anlamı yok...

Surat yapmayın gerçekten açık ol bana deyin son kez konuşun..

Kalbiniz ne derse ona inanın ve bu durumu bence uzatmamalısınız...

İşiniz de zor açıkçası, Allah yardımcınız olsun.. :50:

Ne zaman dışarı çıkacagım dese aynı muhabbet dönüyor ne yazıkki ..Kalbim yapmaz diyor ama şeytan dürtüyor işte .. atamıyorum kafamdan bunu .. birde şimdi maddi sıkıntıdayız bunalıyor yine aynı şeyi yaparsa diye korkuyorum ..amin :(

Güvensizlik çok berbat bişeydir gerçektende.
İlişkiyi ayakta tutan en mühim nedenlerden biridir güven...
Olmazsa olmazdır.

Eşin bi kere yalan söylemiş.
Hep yapacak sanıyorsun öyle düşünüyorsun haklı olarakda.

Eşinle ciddi olarak düşün bence.
Birdaha yaparsan kesinlikle tavrım sert olur asla affetmem asla de.

Gözü korksun azcık.
Birdaha yeltenmesin...

Güvenim tam eşime karşı ama sadece bu konu yiyip bitiriyor beni .. halinde tuhaflıkta yok yani şüphe edecegim bi hali tavrı değişiklik .. ama maddi sıkıntıdayız bu yüzden sıkılıyor .. tavrımın sert olacagını iyi biliyor. Bu arkadaş vallahi insanı rez,lde ediyor vezirde bunların adıda arkadaş işte adı batasıcalar

Keske erkekler de bizler kadar ince düşünebilseler.
Doğruyu yanlışı görebilseler.
Malesef durum vahim ve tek çare o semtten taşınmanız.
Hatta mümkünse iş bile değiştirilebilir.
Neticede yuvanın yıkılması söz konusu ve sağlığın kaybedilmesi...

Taşınmamız mümkün değil şartlar uygun değil ..ekmek aslanın agzında ..ha deyince olmuyor :Since düşünmüyor işte pislikler arıyor 5 kere çagırsalar 4 ünde yok dese 5 incide yok diyemiyor .. bide adiler ancak işleri düşerse arıyorlar

surat yapiyorum demissiniz. Böyle yapmayin.
Güzelce ve acikca dolaysiz olarak endiselerinizi dile getirebilirsiniz. Meselelerinizi konusarak halletmeye calisin. Güvensizlik mahf eder insani. Birbirinize olan guveninizi saglam tutunuz, Allah sarsmasina izin vermesin insallah.

Allah ömür boyu mutlu huzurlu ve sizleri birbirinize hayirli eylesin insallah...

surat yapiyorum demissiniz. Böyle yapmayin.
Güzelce ve acikca dolaysiz olarak endiselerinizi dile getirebilirsiniz. Meselelerinizi konusarak halletmeye calisin. Güvensizlik mahf eder insani. Birbirinize olan guveninizi saglam tutunuz, Allah sarsmasina izin vermesin insallah.

Allah ömür boyu mutlu huzurlu ve sizleri birbirinize hayirli eylesin insallah...

Tatlı dillede anlattım ama dediği o insanlarla iş yerindede aynı ortamdayım yapacak olsam niyetimde olsa oradada yaparım zaten ayda kaç kez görüyorum ki kırk yılda bir çıkıyorum evleneli 7 8 kez ancak çıktım (7 ay oldu evleneli )..

Back
X