ne biçim hayatsa

pessimist_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
120
5
118
Muğla
kilo aldım resmen koca kalçalı oldum,kendime bakmayı bıraktım :S sevgilim benle ilgilenmiyor onu nasıl bağlayacağım bilmiyorum 4 senedir birlikteyiz ama gittikçe uzaklaşıyo deliricem.bu arada dersleri hiç söylemeye gerek yok berbat durumda.offf bunalımdan çıkamıyorum napıcam :S

kilo aldım resmen koca kalçalı oldum,kendime bakmayı bıraktım :S sevgilim benle ilgilenmiyor onu nasıl bağlayacağım bilmiyorum 4 senedir birlikteyiz ama gittikçe uzaklaşıyo deliricem.bu arada dersleri hiç söylemeye gerek yok berbat durumda.offf bunalımdan çıkamıyorum napıcam :S

öncelikle önünde yakın tarihli sınavların varsa onları aradan çıkarmaya bak iyi bi şekilde canım bi taraftan da spora başla ilk iş ve sağlıklı bi diyete daha sonra kendinde eksik gördüğün ne varsa onları tamamlamaya yönel saçlarının rengini değiştir alışveriş yap vs bunlar moralinin düzelmesine çok iyi gelicek önce kendini memnun ve mutlu etmelisin sonra çevrendekileri düşünürsün canım ama dediğim gibi ilk iş spor ve daha mutlu düzenli bi yaşam bunları yaptıkça zamanla gerisi gelicek..bu arada sevgilin seni her halinle beğeniyorum gibi bi tutum içinde mi yoksa o mu iyce böle düşünüp mutsuz olmana sebep oldu

bi yaz bakalim kendi kendine boyle devam edersen 5 sene sonraki halini bide tedbirler aldigindaki 5 sene sonrasi haline.
hangi hayati istiyosun 5 sene sonra sec??
ve o hayata dogru adimlar at, bi tavsiye veremem ben bunu bunu yap diye, en etkili yolu ve cozumu sen bulabilirsin,

Belli ki düşünce yapında bir problem var.
Nickin bile pessimist olduğuna göre...:ssz:

Kendine bakmayı neden bıraktın?
Ne gibi sorunların var da vazgeçtin kendinden?

Ayrıca sen böyle devamlı depresif hallerde isen sevgilinleyken de, napsın çocuk seni.
İlgi duymaması normal bence.
Gerçekçi olmak lazım. Kimse ahlayıp vahlayan bir tiple olmak istemez.

Sorunun varsa onunla da konuş ve halletmeye çalışın.
Böyle bunalımdan çıkamıyorum demekle olmaz.
Harkete geçmek lazım.

Back
X