Ne bu şimdi kızlar :)

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
32
slm kızlar dün yaşanan bi konu hakkında fikir danışacağım.
Dün akşam instagrama ve whatsapp durumlarına 2 saat arayla 2 resim koydum.
İlki ailemle. Fotoğrafın içeriği gelinimizin doğum gününde masa etrafında ailece çekdğimiz bir fotoğraf. Altınada iyikilerim yazdım.
Eşimin ablası whatsapp durumunda görmüş. Sonra galiba benim numaramı silmiş :) bende fotoğrafı görünmüyo. Ama eşimde görünüyo. Bende kim görmüş diye baktığımda fark ettim fotoğrafının görünmediğini. Sonra eşimden baktım onda görünüyor. 2 saat sonra attığım fotoyuda görmemiş. Sanırım numaramı silmiş. Ama neden anlamadım inanki. Aramızda kavga vs yok. Yüz yüze gelince resmiyiz. Ama sanki soğuk savaş yaşanıyo aramızda. Yani altlı üstlüyüz. Ama bazen 15 günde bir görürürüz birbiirmizi bayılmıyoruz yani birbirimize. ( bunun en büyük sebebi yeni evliyken eşimle kakara kikiri yapıyoruz diye sesinizi kesin çok sesiniz geliyo diye mesaj atması ve bizden habersiz evimize girmesi)
Şimdi size sorum bu durumu eşimle paylaşmalımıyım?

Ay Allahım ya ne ablalar var.
Belki silmemiştir çocuğu falan silmiş diyecem ama
Hani ilk evlendiğinizde böyle davranan kişiden beklenir bu hareket.
Ya güzel anlaşmak varken vakit geçirmek varken anlamam niye böyle olduğunu.
Bence bekleyin belki silmemiş yada başka bir durum vardır eğer öyle olursa eşiniz bu sefer sizi yanlış anlar kötü niyetli falan diye bilir sonuçta ablası.

Ben olsam paylaşırdım içimde tutamam da ehehe altlı üstlü olduğunuz için çağrılmayı bekliyordu sanırım böyle insanlardan nefret ediyorum bir yerden de eksik kalın yani. Hiç umursamayın bu tipler öfkelerini genellikle numaranızı silerek ya da beğeni yapmaktan vazgeçerek belli ederler ama içlerinde hep bir kıskançlık fesatlık vardır :)

Laf arasında söylersin de gidip de şikayet eder, doldurur gibi söylemenin anlamı yok.
Tavsiyem; kim silmiş kim engellemiş diye bakmayın, kim ne yaparsa yapar boşver. Sana gelip laf söylemedikçe, kendi telefonundan seni silmesi vs seni ilgilendirmesin. Keyfine bak

bence ilgilenmeyin çünkü sizi tahrik etmek için de yapmış olabilir. sonuçta iyi niyetli yaklaşmadığı aşikar belki olay vs çıkartmak için yapmıştır siz umursamazsanız daha cok cildirir

Bence o kendi icinde bireeyler düsünüp yasiyor ... kendi haline birakin :) birseylere alinmis galiba :)) yada kiskandi :))

Doğum günü sizin evde miydi?
Davet edilmediği için mi alındı acaba?

Ben tutamam hiçbişeyi eşimden hele hiçbişeyi saklayamam ama size kalmış bişey tek diyebileceğim şey öyle görümceyi Rabbim düşmanıma bile vermesin o mesaj falan şok oldum ben

Hiç paylaşmayın gerek yok hiç umurunuzda olmasın .

Ben olsam söylerdim ama şikayet eder gibi değil de bu duruma üzülmüyormuş gibi.. Bir de görümce le konuşma bence kıskanıyor net!!! Bir insan hakkında olumsuz bir şey hissediyorsan o kesinlikle doğrudur. Duygularımız olumsuzu bizden önce algılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…