• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne bu şimdi?

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
kzlar evleneli 7 ayım biticek ve ben bi 7 sene falan annem ve babamla çok zor geçindim
oldukça özenti ve asi dönemlerim oldu.
ailem çok sertti ve katıydı da.
şimdi evlendikten sonra 1 kere tartştm annemle,sizin yüzünden oldu,evlendim,beni sktnz gibi konuştum.
ya merak ediyorum,onları hiç özlemiyorum,bnden sonra şehir dışına yerleştiler
konuşmasam da olur yani,aramasalar da..
aslnda onlar farknda değil bu düşüncelerimden ama sanki soğumuşum..
aramz çok iyi normal de ama vıcık vıcık değiliz işte,eskiden bi olay oldumu hemen arar anlatırdım onlara,şimdi hal hatır için bile aramıyorum pek sık
1 hafta sonra yanlarına gidicez eşimle ama bn daha çok denize giricem diye seviniyorum
valla anlam veremedim bu duruma

Daha durun 7 ay olmuş neki...
Ele karışın ,elden laf işitin ,ailenize laf atsinda ondan sonra ailenizi özlersiniz (tabi bunları temenni etmiyorum )
Yada sadece ailenizi ozlemiyosunuzdur bazı insanlar aileden uzak olmayı severler ,olabilir yani

Gecmiste yasadigin sorunlar seni bu duygulara itmis olabilir. Sonucta insan zihni kotu anilari asla unutmuyor ve kendisini uzecek canini sikacak ortamlara girmesine izin vermiyor.

Zaman vermelisin kendine. Bu duygulari yasasanda dillendirmemeli, bellinetmemelisin. Hayatin neler getirecegi belli olmaz.

Daha durun 7 ay olmuş neki...
Ele karışın ,elden laf işitin ,ailenize laf atsinda ondan sonra ailenizi özlersiniz (tabi bunları temenni etmiyorum )
Yada sadece ailenizi ozlemiyosunuzdur bazı insanlar aileden uzak olmayı severler ,olabilir yani

tatlm benim daha ne kadar ele karışıcam acaba? altlı üstlü oturuyorum eşimin akrabalarıyla ve mahalle akraba dolu.
hem baştan koymak gerek mesafeyi,ne kmseye gidiyorum ne de kmseler geliyor bana
gerçi ist.böyle be,küçük yerler de olsa hoşgeldine gidilir falan.şimdi bebeğim olcak kş ortası ve bebek görmeye gelen ve hediye getirenin de çok olucağını sanmıyorum.
bi de benim memleketim farklı,eğer kendi akrabalarım olmuş olsaydı daha aktif olurdum elbet.

neyse bnm demek istediğim kimse bi laf edemez bana ve hele aileme asla.
çünkü bnde,ailem de oldukça saygı duyulan kişileriz.evlenirken ve evlendikten sonra olan anlayışımız ve iyi niyetimiz sebebiyle..

bnm derdim kendi hissettiklerimle ilgili..tuhaf bir durum yani.
ama şimdi bir bebek getiricem dünyaya ve ona nasıl davranıcağıma dair bi nebze de olsa tecrübelenmiş oldum sanırım.

kzlar evleneli 7 ayım biticek ve ben bi 7 sene falan annem ve babamla çok zor geçindim
oldukça özenti ve asi dönemlerim oldu.
ailem çok sertti ve katıydı da.
şimdi evlendikten sonra 1 kere tartştm annemle,sizin yüzünden oldu,evlendim,beni sktnz gibi konuştum.
ya merak ediyorum,onları hiç özlemiyorum,bnden sonra şehir dışına yerleştiler
konuşmasam da olur yani,aramasalar da..
aslnda onlar farknda değil bu düşüncelerimden ama sanki soğumuşum..
aramz çok iyi normal de ama vıcık vıcık değiliz işte,eskiden bi olay oldumu hemen arar anlatırdım onlara,şimdi hal hatır için bile aramıyorum pek sık
1 hafta sonra yanlarına gidicez eşimle ama bn daha çok denize giricem diye seviniyorum
valla anlam veremedim bu duruma

genç kızlık döneminde kızlarını üzen, katı kurallarıyla, prensipleriyle yıldıran ana babaların mirası bu soğukluk işde. nası olsa bikaç yıl geçince yada evlenince unutur sanıyolar ama unutulmuyor yapılanlar, yaşananlar. sizinde içiniz soğumuş işde bi kere.. neyse umarım evliliğiniz iyidir, eşinizle iyi anlaşıyosunuzdur. sizin için bundan snr önemli olan bu :)

cnm bnm ne güzel özetledin..eşimle aram çok iyi elbette ve o da biliyor herşeyi,farkında da.
yani mesela ailemle uzun süre görüşmiyeyim,sadece ellerini öper bir kenara otururum.
öyle sarılmalar ne bileyim,dizlerinde göğüslerinde yatmalar yok artk..durduk yere öpmem bile
heralde onlar da farkndalardır.kötü bir durum ya,evladın ana babadan soğuması
zaten bnm yerimde başka biri olsa kafayı yemişti kesin,o kadar dayağa,hakarete,küfüre,eleştiriye dayanıcak kmse yoktur ne yazık ki :19:

cnm bnm ne güzel özetledin..eşimle aram çok iyi elbette ve o da biliyor herşeyi,farkında da.
yani mesela ailemle uzun süre görüşmiyeyim,sadece ellerini öper bir kenara otururum.
öyle sarılmalar ne bileyim,dizlerinde göğüslerinde yatmalar yok artk..durduk yere öpmem bile
heralde onlar da farkndalardır.kötü bir durum ya,evladın ana babadan soğuması
zaten bnm yerimde başka biri olsa kafayı yemişti kesin,o kadar dayağa,hakarete,küfüre,eleştiriye dayanıcak kmse yoktur ne yazık ki :19:

canım benim ne kötü şeyler yaşamışsın öyle :( benimde anne babam ayrıldı ben ortaokuldayken, baba olarak başka bi aile büyüğümüz vardı, onun sözü geçiyodu evde. tamam bizi maddi anlamda kimseye muhtaç etmiyodu ama o kadar kuralcı, baskıcı biriydiki anlatamam. kendi doğruları vardı ve bütün dünya karşısına toplansa yanlış olduğunu anlatsa bile yinede vazgeçmezdi, işde şunları şunları yaparsan seni liseden alırım evde oturursun bakkala bile çıkamassın. çok şükür lisem bitti. bu sefer üniversitede aynı şeyler, bunları bunları yaparsan sildiririm kaydını, camdan bile kafanı uzatamassın oturursun evde, hem bunlar daha ne ki.. seni biriyle görürsem öldürürüm derdi - ki emin ol yapardı çnk kendisi güya namus için cinayet işleyip hapisde bu yaptığından dolayıda zerre pişmanlık duymayacak bi insan.. neyse çok şükür üniversiteyide bitirdim şimdi çalışıyorum.. bizde ara sıra görüşürüz ama onca yıl yaşadıklarımı, yapılan hakaretleri, tehditleri, korkularımı, o korkular yüzünden bozulan psikolojimi, hiçbirini tamamen unutamıyorum. şimdi sorsan ona göre hiçbişey yok, hatta bize gül gibi baktığını, kimseye muhtaç etmediğini, ortada bırakmadığını düşünür, evet öylede hakkını yiyemem ama ya diğer yaptıkları ? ne diyim kin gütmüyorum ona karşı, iyi olmasınıda isterim hatta ama dediğim gibi yaşananlar kolay kolay unutulmuyo, insan istese bile içinden atamıyor unutamıyor.

canım senin eşinle iyi olmana çok sevindim, bak sende kötü şeyler yaşamışsın ama sonunda mutlusun çok şükür :) Allah mutluluğunuzu, huzurunuzu bozmasın, evladınıda analı babalı, sağlıkla büyütürsünüz inşallah :)

amin cnm sağolasın,senin durumuna da çok üzüldüm.
baştan tedbiri eline mi almak istemiş ne? olan sana,sizlere olmuş ne yazık ki :19:

ya varya zaten ben hayatımda sigara içicek,içki içicek biri değildim..ya da ne bilim erkeklerle olan ilşkiler falan
hep aileseler skntılar beni itti bunlara,eşimde dediğim gibi herşeyimi biliyor ve çok şaşırıyor nasl yaptın bunları,hiç yapıcak biri gibi değilsin diyor.
aileme kızsada yine de yüzlerine karşı ve arkalarından saygısını asla kaybetmiyor.
ama inanın eşimin yanında giyinir soyunurken bile hala üzerimi örterim falan..
noldu? o kadar kavga,kıyamet,rezillik..olan bana oldu işte
21 yaşnda evlendim gitti,aha bi kaç ay sonra da kucağımda bi bebek..
tmm bunlar bnm hep hayalimdi ama herşeyin bir zamanı var.
beni halamın 36 yaşndaki oğluna vermeye kalktılar,biz senden yorulduk,skldk dediler bana.
üniv. okuyamadım,çalışamadım onlar yüzünden.
sonuçta bnm pskolojim bozuk hala,hatta bi hastalık var böyle bir çok ünlünün yaşadığı bir skntı;bi an çok mutlu olmak bi an çok mutsuz,sınırlarda yaşamak gibi..
tuhaf ya..bnm kendime hiçgüvenim yok mesela,hani kararlı,iradeli ve dirayetli biri değilim malesef.

amin cnm sağolasın,senin durumuna da çok üzüldüm.
baştan tedbiri eline mi almak istemiş ne? olan sana,sizlere olmuş ne yazık ki :19:

ya varya zaten ben hayatımda sigara içicek,içki içicek biri değildim..ya da ne bilim erkeklerle olan ilşkiler falan
hep aileseler skntılar beni itti bunlara,eşimde dediğim gibi herşeyimi biliyor ve çok şaşırıyor nasl yaptın bunları,hiç yapıcak biri gibi değilsin diyor.
aileme kızsada yine de yüzlerine karşı ve arkalarından saygısını asla kaybetmiyor.
ama inanın eşimin yanında giyinir soyunurken bile hala üzerimi örterim falan..
noldu? o kadar kavga,kıyamet,rezillik..olan bana oldu işte
21 yaşnda evlendim gitti,aha bi kaç ay sonra da kucağımda bi bebek..
tmm bunlar bnm hep hayalimdi ama herşeyin bir zamanı var.
beni halamın 36 yaşndaki oğluna vermeye kalktılar,biz senden yorulduk,skldk dediler bana.
üniv. okuyamadım,çalışamadım onlar yüzünden.
sonuçta bnm pskolojim bozuk hala,hatta bi hastalık var böyle bir çok ünlünün yaşadığı bir skntı;bi an çok mutlu olmak bi an çok mutsuz,sınırlarda yaşamak gibi..
tuhaf ya..bnm kendime hiçgüvenim yok mesela,hani kararlı,iradeli ve dirayetli biri değilim malesef.

canım inşallah doğacak bebeğin bütün bu sıkıntıları alıp götürür, onla sende yeniden doğarsın inşallah. evet erken evlenmişsin ama şansına eşin iyi çıkmış, artık ailen düşünsün, yaptıklarıyla vicdanlarıyla hesaplaşsınlar. sonuçta sen üstüne düşeni yapıyosun, gerektiğinde ziyaretine gidiyosun, ihmalde etmiyosun.. artık mutluluğuna bak, o hastalıklarda zamanla düzelir inşallah :)

inş. tatlım çok sağol.sanal da olsa beni anlayan biriyle konuşmak iyi geldi bana :31:
bnde hayatında yaşayabileceğin en iyi şeyleri isterim,hakkında en hayırlı şeyler senin olsun :16:

bazıları görmeden,yüzyüze gelmeden özlediğini anlamazmış..yüzyüze gelince özleyip özlemediğinizi anlarsınız..

tatlm benim daha ne kadar ele karışıcam acaba? altlı üstlü oturuyorum eşimin akrabalarıyla ve mahalle akraba dolu.
hem baştan koymak gerek mesafeyi,ne kmseye gidiyorum ne de kmseler geliyor bana
gerçi ist.böyle be,küçük yerler de olsa hoşgeldine gidilir falan.şimdi bebeğim olcak kş ortası ve bebek görmeye gelen ve hediye getirenin de çok olucağını sanmıyorum.
bi de benim memleketim farklı,eğer kendi akrabalarım olmuş olsaydı daha aktif olurdum elbet.

neyse bnm demek istediğim kimse bi laf edemez bana ve hele aileme asla.
çünkü bnde,ailem de oldukça saygı duyulan kişileriz.evlenirken ve evlendikten sonra olan anlayışımız ve iyi niyetimiz sebebiyle..

bnm derdim kendi hissettiklerimle ilgili..tuhaf bir durum yani.
ama şimdi bir bebek getiricem dünyaya ve ona nasıl davranıcağıma dair bi nebze de olsa tecrübelenmiş oldum sanırım.

Dediklerimi yanlis anlama ,el icine karıştın ama gercek yüzlerinizde göreceksin anlamında dedim...
Bide ailene laf atsınlar fln demeye çalışmadım ,inşallah olmazda,oyle oldugunda ailene dha çok bağlanırsın hani ailenden birini sevmezsinde dışardan birisi hakkında kötü konuşsa o an nasıl zoruna gider sevmesen bile...yani sevmiyorum ama tozda kondurmam misali demek istedim

Back
X