ne bu simdi?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar kafam karisti..

benim 2011 yilinin ocak aynida biri ile kontagim oldu ama öyle sevgilik bir dönemine giremeden bitti..hatta bitirende oydu..ben cok güzelmisim ama soguk buluyormus beni ve isinamamis..

benim suanki sahip oldugum numara 2010dan beri var.. neyse sonra ben 2011yilinin mart ayinda artik rahmetli olan sevgilim ile bir iliskiye basladim..

öbüründen ne haber aldim ne aradim sorum acickasi pekte umrumda degildi o kisi..nede olsa ozamanki sevgilmi seviyordum falan filan neyse uzatmicam..

o kisi bugün sabah aramis 3defa ve 1 tane mesaj atmis bana..mutlu yillar güzel gözlü kiz, nasilsin ve kendine cok dikkat et.. diye..taniyamadim numarayi aradim baktim o kisi cikti..

beni hic unutamamis..bir sürü sevgilisi olmus hatta suan 3haftalik yeni bir iliski varmis ama herkesde beni ve benim gözlerimi ariyormus..zaman gectikte dahada iyi anlamis bunu.. hatta resmimi bile hic silmemis..sevgilileri hep kizmis ama yinede silmemis.. sadece sesimi duymak ve hal hatir sormak icin aramis saten birliktelik istemiyormus..

:53: :53: ben böyle kalirken o agliyordu telefonda.. ben yine sok sok ve sok oldum..

ne bu simdi hic birsey anlamadim ben??

beni sevgilisi olarak istemiyor ama beni düsünmeden de edemiyor? yani o istese bile saten ben onu istemiyorum, duygularim yok ona karsi..yabanci birisi benim icin o kadar zamandir görmemisim, hic ilestisimim olmamis..ne alaka yani??

2013 yili daha ilk günden garip basladi benim icin..hayirdir insallah..kizlar sizin düsüncelerinizi merak ediyorum??

ayrica sarhosta degildi yani...niye agliyorsun ickilimisin sen dedim, hayir mutluyum seninle konustugum icin ama bir o kadar da üzgünüm seni yanimda göremedigim icin dedi ..

benim yüz ifadem: :53: :53:

oh walla ne guzel dunya...
ıstedıgımde gıderım ıstedıgımde mesaj atarım
istediğimde hayatımdan yollarım...

kendnı bu halde gormek ıstemıyorsan
hemen ıletsımı kesmelısın bence...
oyun oynamaya calısıyor aklı sıra...

oh walla ne guzel dunya...
ıstedıgımde gıderım ıstedıgımde mesaj atarım
istediğimde hayatımdan yollarım...

kendnı bu halde gormek ıstemıyorsan
hemen ıletsımı kesmelısın bence...
oyun oynamaya calısıyor aklı sıra...

yok canim o derece önemli biri degil benim icin.. sadece saskinim dedigim gibi ne alaka bunca zamandan sonra??

ocak ayinda basladi ve subatta bitti :D 1ay mesajlasma, yazisma ve bir kac bulusma.. resmimide facebooktan kendisi calmisti :47:

1aylik bir arkadaslik..öyle canim cicimli de degildi saten ben cok mesafeliydim emin olamadigim icin ..
ben samimi olduğuna inanmıyorum
bence bir an eğlenmek istemiş

madem unutamamış,onunla bununla birlikte olmasaymış sevgisinin peşinden gitseymiş bi de kalkmış seninle bi ilişki düşünmediğini bile dile getirmiş.şaşırma bile yani demek istediğim umursama..

Erkekler yeni yılda da dengesizliklerine tam gaz devam ediyorlar.. Ve edecekler, olan bu..

Çok ilginç geldi bana ya gerçekten böyle hisleri varsa takıntılı biiri olabiilir
Çünkü istediğim birliktelik değil ama seni düşünüyorum lafı çok tuaf :26:

aglamasina takma bence bu kadar. emin ol erkekler de cok guzel rol kesiyor, cok guzel aglarlar da yani.
amacsiz,dengesiz ve klasik erkek hareketleri..:19:

erkekler kolay kolay aglamaz öyle açıkcası saçma geldi bana agladıysada yalandan aglamıştır rol geregi :)

Back
X