• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne bu teyzelerin derdi?

Melendan

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
2.228
2.011
333
39
Bina önüne doluşup oturan teyzelerden var mı sizde de? Hani şu binanın gayri resmi güvenlik timleri... Başlarda çok takılmıyordum ama son zamanlarda rahatsız edici olmaya başladı. Binaya her giriş çıkışımda resmen sorguya çekiliyorum. Telefonla konuşarak çıksam bile konuştuğum konu ile alakalı bile yorumlarla yetişiyorlar. Telefondayım iyi günler diyerek geçiyorum. Terslemeyim kalp kırmayım diyorum ama sürekli aynı şey. Bugünde yine 7 kişi falan oturmuş kimi bankta kimi evinden getirdiği sandalyede aralarından biri kocanın kıymetini bil dedi pat diye. Anlamadım neden böyle birşey söylediğini biz ikimizde birbirimizin kıymetini biliriz dedim geçtim gittim. Tanımıyorum tek bildiğim bankın üstüne yapışan kadınlar bundan ötesi yok. Benimle nasıl böyle konuşabiliyorlar anlamıyorum.tam olarak derdi ne olabilir bunların? Site güvenliğine şikayet ettik benim gibi rahatsız olan başkalarıda varmış. Bankı kaldırsak sandalye çekiyorlar diyor güvenlik. Çardak var gidin orada oturun ne işiniz var bina önünde.Yönetimede şikayet edenler olmuş ama değişen birşey yok. Binaya her giriş çıkışta ben bunların anlamsız laflarını çekmek zorunda mıyım?

Bence kibarca uyarın. Sonuçta arkadaş dost değilsiniz açıkca hakkımda konuşmanız rahatsız ediyor deyip gerekli mesafeyi araya koyarsanız konuşamazlar . Ha dedikodu malesef böyle bazı teyzelerin bağımlılığı arkanızdan yine konuşurlar belki ama yüzünüze karşı cevaplar vermelerine izin vermeyin tavrınızı koyun bence

Ay bende de var bu teyzelerden. Resmen onlarla köşe kapmaca oynayarak yaşıyorum.
Tam yakalanmadan binadan çıktım diyorum, tebrikler Gryffindor diyorum, iyi iş çıkardın diyorum, aslansın diyorum, arkamdan kabus gibi bir teyze sesi yetişiyor;
“Çocuğu yine nereye götürüyon kız Gryffindor?”🤪

Ay bende de var bu teyzelerden. Resmen onlarla köşe kapmaca oynayarak yaşıyorum.
Tam yakalanmadan binadan çıktım diyorum, tebrikler Gryffindor diyorum, iyi iş çıkardın diyorum, aslansın diyorum, arkamdan kabus gibi bir teyze sesi yetişiyor;
Iste bu soruya verilecek olan okkali cevabin her seferinde aklindan kus gibi ucup gectigini ama kibarca gulumseyip yutulduguna eminim.hahaha

Gerçekten çok merak ediyorum bende. Arkama bakıyorum mesela korkma kaçmadı kocan diyor. Şaka gibi dimi.
Tobee tobee.
Teyzenin sağlam canı sıkılmış belli.
Ya bunun sadece teyze değil erkek versiyonları da var tam kafa göz dalmalik.
Duymayın, çok tepeniz atarsa da cevabı verin daha da konusamasin.
İşine bak teyze demeniz yeter herhalde.

Tersle kesin be sesinizi yaşını başını almış insanlarsınız tanımam etmem sizi ayıp be de yerini bilsinler hiç sevmediğim şey dikizlenmek..

Bende inanın köşe kapmaca oynuyorum.

Bina önüne doluşup oturan teyzelerden var mı sizde de? Hani şu binanın gayri resmi güvenlik timleri... Başlarda çok takılmıyordum ama son zamanlarda rahatsız edici olmaya başladı. Binaya her giriş çıkışımda resmen sorguya çekiliyorum. Telefonla konuşarak çıksam bile konuştuğum konu ile alakalı bile yorumlarla yetişiyorlar. Telefondayım iyi günler diyerek geçiyorum. Terslemeyim kalp kırmayım diyorum ama sürekli aynı şey. Bugünde yine 7 kişi falan oturmuş kimi bankta kimi evinden getirdiği sandalyede aralarından biri kocanın kıymetini bil dedi pat diye. Anlamadım neden böyle birşey söylediğini biz ikimizde birbirimizin kıymetini biliriz dedim geçtim gittim. Tanımıyorum tek bildiğim bankın üstüne yapışan kadınlar bundan ötesi yok. Benimle nasıl böyle konuşabiliyorlar anlamıyorum.tam olarak derdi ne olabilir bunların? Site güvenliğine şikayet ettik benim gibi rahatsız olan başkalarıda varmış. Bankı kaldırsak sandalye çekiyorlar diyor güvenlik. Çardak var gidin orada oturun ne işiniz var bina önünde.Yönetimede şikayet edenler olmuş ama değişen birşey yok. Binaya her giriş çıkışta ben bunların anlamsız laflarını çekmek zorunda mıyım?

Aynı binada oturuyor olabilir miyiz? O bankı yakma planım var benim.

Benimkiler yüzüme bişey söyleyemiyorlar ama nasıl pis bakıyorsam 😂

Bu teyzelerin derdi yok arkadaşım yaşam bağlantıları bu.
Hatta böyle kendi aralarında ülkenin hangi köşesinde olurlarsa olsun ortak kullandıkları soru cümleleri var.

-Nereye?
-Geçen sizin ışıklar hiç sönmedi?
-Nereden?
-Çocuk ne zaman?
-Dün gelenler kimdi?
Soruya çok meyilli olmalarına rağmen "Nasılsın kızım?" sorusu var oluşlarına ters mesela. O tontiş park teyzelerinin ilgi alanına giriyor.
Geleyim çözüme; ben bunu çözebilenini görmedim :KK14: Oldu ya terslediniz ve sizden vazgeçtiler bu sefer sorularını sizin duyacağınız şekilde birbirlerine soruyorlar "Nereye gidiyorsa?".

Ne çekmişim ya hu!

Aynı binada oturuyor olabilir miyiz? O bankı yakma planım var benim.

Benimkiler yüzüme bişey söyleyemiyorlar ama nasıl pis bakıyorsam 😂
öğlen 3 ve akşam 7 civarı oradalar biz 9 gibi çıksak kaldırırız bankı ama o sandalyeler ne olacak evlerinde saklıyorlar. Sana ne gibi bir senaryo yazdılar kimbilir?

Back
X