Ne cevap vermeliyim kızlar yardım lütfen

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar benim ortanca oğlum hemen hasta oluyor. Diğer cocuklarım fazla olmuyor . Ama ortanca hemen hastalanır. Ne kadar dikkat ve titiz davransamda. Konuya geleyim ; esimin akrabasının cocukları hic hastalanmiyorlar. Hastalansa bile doktora falan götürmüyor . Cocuklar ayakta iyileşiyor . Bunlarda beni nerde görse oğlumu kucağına alıyor . Bu cocuğu ilaç torbası yaptınız . Herdakka hasta yapıyorsunuz . Bak bizimkine doktora götürmüyoruz . Kalkana kadar yüzüme bakıp söylüyor.bu cocuğu ilaç torbası yaptınız diyor . Bazende kalabalık ortamda diyor . Milletin icinde utanıyorum . Bisey demiyorum dinliyorum . Ama cok üzülüyorum. Inanın cocuklarıma iyide bakıyorum beni heryerde rencide ediyor. Mutlak görüşüyoruz esimin en yakın akrabası . Kızlar bana bu kelimeyi diyince" cocuğu ilaç torbası yaptınız "ben ne cvp vereyim. Resmen sinirimi ziplatiyor. Bıktım artık yardım kizlar .

Olabilir yani biz de de en kucuk kardesim hassastir ama onun disindakiler turp gibidir. Ayni evde ayni ortamda buyuduk. Tamamen bunyeyle ilgili birsey. Sanki sizin cok hosunuza gidiyor da cocuga ilac vermek. Bazilarinda cidden dusunme kapasitesi yok.

Bende çok istiyorum doktora gitmeyi özel zevklerim arasında sık sık doktora gitmek var de. Her insanın bünyesi aynı değil de. Ya ev arkadaşımın ablası doktoru derdi hep grip bile olduğunu düşünseniz doktora gidin diye. Birçok hastalığın belirtisi aynı derdi. Bir daha söylediğinde cevap verin bakalim daha konuşabiliyor mu. Bende çocukken sürekli hasta oluyor muşum şimdi de tam tersi. En son ne zaman doktora gittim hatırlamıyorum bile.

kaç yaşında çocuğunuz?
ne kadar emdi?
kronik bi rahatsızlığı var mı astım bronşit vs gibi
kaç yaşında çocuğunuz?
ne kadar emdi?
kronik bi rahatsızlığı var mı astım bronşit vs gibi
Her daim öksürüğü var. Alerji testi yaptım . Temiz çıktı . Bağışıklık Sistemi'de iyi çıktı . Kulak burun boğaza götürdüm . Irşada bisey çıkmadı . Göğüse götürdüm . Astım yada bronsitmi diye baktirdim . Bi sorun çıkmadı. Akciğer filminde temiz çıktı . Zaten boyle davranincs bu kişi fakültede araştırmada. Bütün tahlilleri yaptım . 1 ay boyunca doktora götürdüm . Neyivar diye . Bisey çıkmadı . Oradaki hoca dediki herkesin bünyesi farklı . Kimi çabuk hastalanır . Kimi hic hastalanmaz . Bu normaldir dedi . Inanın zencefil bal veriyorum . Zeytin yagi içiriyorum . Pekmez veriyorum . Ama hemen rahatsizlaniyor . Ne yaparsam yapayım . O kişide resmen beni deli ediyor

Siz de bi doktora götürün, doktor yüzü görsün çocuklar deyin. :confused: Çocuklar dıştan sağlam olabilir ama kan değerleri şudur budur hiç ilgilenmiyorsunuz çocuklarla deyin. :KK70:

Çok merakliydim bende hastanelere gidip yorulmaya.
Çocuğuna acimasam başına gelde gor derdim ama dua et çocuğuna bisey olmasın de.
Senin yüzünden çocuk çekmesin de

Bende yaz kış farketmez hemen hasta olabilen bir yapıya sahibim, bu bünyeyle alakalı bir durum o tanıdığınız nasılda bu farkı algılayamıyor...
Bazı çenesi düşük insanlar maalesef ki böyleler canınızı sıkmamaya çalışın siz onlara ne derseniz deyin eminim ki, sizi haksız çıkartıcak birşey bulurlar ve siz sinir olduğunuzla kalırsınız. En iyisi duymazdan gelmek...

hastaneye gitmek hobim de bayılıyorum hastaneye de

Aman her şeyi de kafaya takiyorsunuz. Kötü bi niyeti olduğunu hiç sanmıyorum belli ki çocuğunuzu dusunuyor ne var bunda. Neyinden utandiginizi anlamıyorum. Ben de üzülüyorum cçocuğu tesadüfen hapsursa, aksirsa bile ağzına ilaçları tikan anneleri gorunce. Belki de haklidir akrabaniz. Her hhastalık için doktora gitmek, ilaç kullanmak ne kadar dogru tartışmaya açıkbi konu.

Back
X