HaklısınızHerkes aldatmaz aldatılmaz
Karaktersizmiş sizinki de
Türk erkeklerinden beklentim sıfır siz de beklentide bulunmayın mutlu olun beklentilere girince böyle saçmalıyorlar :)
İnşallah umarımust uste defalarca farklı kisiler tarafından aldatılabilirsiniz ama dunyanın sonu degil kendi sonunuz hic degil mutlulugumuz hayatımıza giren insanlara baglı degil olmamalı tek basınada mutlu olmayı bilmeli insan bunu ogrenince gidenlerin pek bir anlamı da kalmıyor zaten mutlaka iyi birileri var zamanı gelince karsılacaksınız
Her zaman herkese soylerim; aldatacak kadar karaktersiz bir insansa senin hayatinda olmasin zaten. Kurtulduguna sukret, uzul agla bagir cagir ama icindeki aciyi disari at. Bir sure sonra iyi ki diyeceksin. Iyi ki evlenmeden olmus hersey, iyiki gercek yuzunu erken gormusum diyeceksin. Kimse sendkiymetli degil. Acini yasa bitir ve guclu ol.Kadin dedigin guclu olur.zaten sorun surdaki sürekli ayni şeyleri yasayip basa almam acimi bitiryorum artik bidaha hayir diyorumkmsyee inamiycam diyorum yine inaniyorm ve yine yaniliyorum
Ne çok aldatılıyoruz !üzülerek yaziyorum çünkü duyduklarım, okuduklarim en çokda burada okuduklarim ,yaşadiklarim beni hergecen gün uzuyor öylece düşünüyorum en yakin zaman da bende aldatildim evlenmek için israr eden erkek arkadasimin eski sevgilisine dönmesiyle dahada yıkıldım sanırım en kötüsü de kızlar herkes hayatına devam ederken (sen de devam et ozaman diyebilirisniz ki öyle yaptiğim zamanlarda oldu düstüm kalktim ama olmuyo iste malesef her karsima cikan daha cok acitip gitti)gidenlerin arkasindan öylece bakakalmam kendi yalnizliğimla başbaşa gidene neden diye soramadan hiçbirşey diyemeden bakakalmak aksam aksam dertlendim sanırım yine
Kesinlikle öylealdatmak artık güzel birşeymiş gibi algılanıyor . erkekliğin şanından görülüyor . adamın hiç niyeti yoksa bile sırf arkadaşlarına hava atmak için aldatıyor ortamda havası olsun diye herkesle yatmak istiyor maksat havası olsun şu kızı düşürdüm bu kızı tavladım yatağa attım demek için . erkek zihniyeti işte bu kadar basit .isteyen aldatır aldatmak çok kolay kadın daha rahat aldatır ama bunu bilmiyorlar işte bununla övünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?