- Konu Sahibi defne_cell
forumda nereye yazacamı bilemedim.aradım bulamadım paylaşmasam çatlaycam.acaba sadece benim başımamı geliyor.şimdi daha önce çamoluk tan su alıyordum işyerine ama sebil vermeyince bende hamidiyeye geçtim.çamoluk başta damacanalar için aldığı ücreti inkar edip öyle böyle ikinci defa aldı benden.neyse dedim.40tlyi baydım verdim.hamidiyenin tadı artık çok kötü olmaya başladı bunun üzerine erikliye geçtim.haydaaa hamidiyede damacana parası istiyor ya diyorum ver damacanalarımı seninkileri erikli bayiisnden isteyim yok diyor bana damacana vermediniz.ben bilgisayara böyle girmişim diyor ozaman yalnış girmişsiniz diyorum yok bu defada parayı istiyor.yahu bu damacanalar bana pahalıya mal oldu düşünün bir damacanaya 20tl ödemişim.bunuda ödersem bir plastik şişeye 30tl vermiş olcam.neyse şikayet ettim aradım firmayı benle konuşan kişi bayimize yazık değilmi diyor siz sadece kendinizi düşünüyrosunuz felen diyor.....kısacası sabahtandır uğraşıyorum bu damacana olayıyla hiç başınıza geliyormu?bu kalın kafalı bayi banamı denk geldi.ben başka suya geçince düşman kesildi bana..ama kararlıyım ödemeyecem.hamidiye firması müşteri hizmetleri bayimize yazık değilmi diyor.bana ne bayinizden millet enayimi yani.yok olurmu öle şey diyor.güya o damacanaları yurtdışından tanesi 10dolara geliyormuş.on doalr olan şeyi 8tlye satıyorlar.ne alaka değilmi?diyroum diyecek söz bulamıyor.sert kayaya çarptılar.vermiyorum ne yapcakalr bakalım.