Bence siz yeni gelen komşuyu kıskanmışsınız...
1. 3. kişi olmaz demişsiniz, niye olmasın illa ki komşuluklar ikili olacak diye bir kural mı var? ^te olur 4 te our...
2. Asansörü birileri bekletmiş, sizde vurup çağırmışsınız asansörü... Asansördekilerden birini tanımısınız ama kim olduğunu hatırlamıyorsunuz...
Eeee sonra niye yeni komşunun ziline basıp diafondan kimdi o misafirler asansörü bekletiler falan.. böyle bir şeye ne gerek vardı ki...
Tanıdın ama kim olduğunu hatırlayamadıysan çok da önemli biri değildir, yada geçmiş gitmiş kimse kim, zile basıp asansörü bekletiyordu senin misafirler ben e kapıya vrdum ama kimdiler falan gibi bir sorgulama bence çok gereksiz olmuş.. O komşunun yerinde olsam ben de ters tepki verirdim...
Olabilr tam çıkarken biri bişey sormuştur 3-5 dk asansör bekletilmştir... Siz asansöre vurduktan sonra hemen çalışır duruma getirmişler sizi daha fazla bekletme saygısızlığını da yapmamışlar... Neyi sorun ettiniz gerçekten anlamadım...
3. Sizin arkadaşınız olan komşunuzun yeni komşuya sizinle ilgili şeyleri söylediğini nereden duydunuz?
Genel bazı şeyler komşular arasında konuşulabilir bence.. özel sırlarınızı paylaşmak dışında.. Bak öbür komşu da ço yidir biz çok samimiyiz şöyle böyle o da eni doğum yaptı falan gibi sizinle ilgili gnel bilgiler vermiş olabilir, bence bunda kızacak bişe yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?