Merhaba bugün çok sinirliyim bir o kadar da şaşkın.Bugün okulumuzun toplantısı vardı,o yüzden tatildi.Biz de arkadaş grubumuzla deniz kenarı bir yere gidelim dedik.Gitmez olaydık.Deniz kenarında kumsal kısmında insanların oturdukları yerler var.Herkes oturmuş biz de oturup biraz temiz hava almak istedik.Neyse oturduk biz sohbete dalmışız bağırarak bir adam geldi yanımıza.Biz önce ne olduğunu anlamadık tabii. Ne oldu beyefendi niçin bağırıyorsunuz bize dedik. Burası benim mülküm dedi. (bizim oturduğumuz yerin arkasında büfe tarzı bir yer vardı) Buralara hep idrar yapıyorlar yine yapmışlar,sizin yüzünüzden yine buraları yıkamak zorunda kaldım dedi. Tabii adam idrar demedi ben kibarlaştırdım burada. Biz de dedik;bizimle ne ilgisi var bunun,bize niye bağırıyorsunuz,biz mi yaptık dedik. Neden yapanları uyarmıyorsunuz dedi.Nasıl bağırıyor ama.Biz de dedik ki biz buranın sorumlusu muyuz beyefendi,burada bizden başka bir sürü insan var neden onlara da sormuyorsunuz dedik.Adam aldı eline hortumu söyleniyor hala.Yerleri yıkıyor bir yandan da.Biz yine sohbete daldık ve adam yanımıza geldi birden hortumla bizi ıslattı.Şok olduk.İçimizden bir arkadaş çok sinirlendi adamın üstüne atlayacaktı biz zor tuttuk.Neyse sonra uzaklaştık oradan.Neyse ki kayda değer ıslanmadı çok üstümüz başımız.Bu arada olayın hala şokundayım derslerden kafa dinlemek için gittik manyağın biriyle karşılaştık.
Bu arada o adamın idrar yapılıyor dediği şey de oralara bazı serseri takımları gelip idrar yapıyormuş galiba.Tamam da bizimle ne ilgisi var.Çok sinirlendim ben de bir yandan da trajikomik aslında.Hayatımda hiç unutamayacağım bir anım oldu,böylesi deliyi ilk kez gördüm.Sizlerle de paylaşmak istedim.Sizin de varsa karşılaştığınız böyle tipler dinlemek de isterim.