ne demeli ne yapmalı bu kadına?

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
selam arkadaşlar.
bügün kızımı senelik kontrolu için şimdilik adını vermeyeyim özel xxx hastanesine götürdüm.daha önce de bir iki kez oraya götürmüştüm.eski dr u gitmiş yenisi gelmiş.ben de Allah a şükür bir rahatsızlığımız olmadığı için çok pahalı biryere götürmeye gerek görmedim.okul öncesi rutin kontrolü olur belki basit kan tahlili vs yapılır diye.
neyse bir girdik odaya orta yaşın üstünde dr.ok.boy kilo derken burnuna baktı.ayyy koyu akıntısı vaaar.hırlıyor mu horluyor mu hapşırığı var mı öksürüyormu?:53::53:yok dedim hiçbirşeyi yok.
kalbini dinledi aaa bunun kalbinde üfürüm vaaaarr.bi daha dinledi var vaar bunda üfürüm var dedi.ben de ne olduğunu biliyorum az çok.bütün vücudum kasıldı her yerimi ter bastı. boğazını elledi aaa lenf bezinin biri büyük dedi.orada kadını boğacaktım:47: yahu karnım burnumda kör müsün?çatıır çatır nasıl rahat konuşuyor.resmen siz bu çocuğu paketleyip çöpe atın diyecek.çocuk kardiyolojisinden konsultasyon istedi abarttı da abarttı.
yahu bu ne beee.kızımı ilk muayene eden sen misin deli?en iyi hastanelerde kaç tane farklı dr gördü.tek sen misin doktor?apar topar çıktık oradan.eve gelene kadar ağladım.eşim hemen kızımın eski hastanesinden profesöre randevu aldı.26 sında gidecez inşallah.:47:
taş gibi yavruma demediğini bırakmadı:50:

siz de bir acayipsiniz.
bulgularını söylemese bu sefer de hiçbir şey söylemedi diyeceksiniz.
gerek görmüş ki kardiyolojiye yönlendirmiş.

Para avcısı doktora denk gelmişiniz...Çok üzerinde durmayın bence...Çocuk çok kötü hasta olsa bile bir adabı var bunu söylemenin... Böyle mi söylenir...:50::50::50:

ya gülsem mi aglasam mi bilemedim.:50::50::50: diger bir topikte bir arkadasimiz doktorun ilgisizliginden tahlil yapmamasindan dolayi bir topik acmis , sizde tersini düsünüyorsunuz...:26::26::26:Gercekten bu ülkede doktor olmak ,büyük bir suc:50::50::50:

ben dr un söyleme tarzına ve kendi kendini tasdiklemesine kızdım.hemen de beni eleştirmişsiniz.felaket tellalı gibi davranması aaa ayyy diye tepkiler vermesi ne ki yani? ayrıca hiçbir tahlil istemedi.isteseydi de yaptırmayacaktım zaten o ayrı.
üfürüm de kalpten gelen ses.kalp rahatsızlığı belirtisi.

Malesef bazı doktorlar özellikle birçok test istiyor sebebini söylemene gerek yok sanırım.
Ben en son ellerim için gittiğimde(şeytan tırnağı gibi bir şey çıkmıştı),Benden kan tahlili, röntgen, idrar testi,biyopsi ve daha anımsamadığım hatta anlamadığım o kadar çok şey istedi ki başkası duysa kız gidici diyecek:)
Siz hiç üzülmeyin, yavrunuzun hiçbir şeyi yoktur inşallah.
Tekrar kendi doktoruna götürecekmişsiniz zaten.
İçinizi ferah tutun, böyle insanlara da aldırmayın.

sınır olurum bu tıp doktorlara

ayy uy vah dıye ses çıkarırlar ya

sankı ölüm haberı verıcekler, felaket tellalı mübarek

bugünde benımde başıma geldı, adam doktor olmuş hastanın karşısında, ayyy napsak acaba, bu serumu versek etkılı olur mu

bılemedım kı şımdı bıraz düşüneyım gelıcem bırazdan dedı hastaya ya

onun yanında ben yerın dıbıne gırdım :4:

sakın cıddıye alma, kendı bıldığın doktoruna gıt bence,
ıçın rahat olsun en azından

Kasık ağrım dolayısıyla gittiğim jinekolog istediği film neticesinde bana "yumurtalığında kocamaaaan kist var" demez mi :53: Hem de böyle uzata uzata. Sonra detaylı bakalım bari deyip ultrasona yolladı. Ultrason sonucunu bir sonraki gün alacaktım. O sonucu alana kadar eve nasıl gittim geldim, gece nasıl sabahladım, aklımda bin bir türlü düşünce, ne olacak, alınacak mı, çocuğum olacak mı? Ultrasonu aldım gittim, ellerim titriyor. Kendimi en kötü senaryoya hazırlamıştım. Meğer efendim, yumurtlama esnasında yumurtalık tam o anda büyürmüş ve tam da röntgen çekilirken olmuş bu olay... Tesadüfe bakın. Oda koccamaaaan kist sanmış. Dedim, ne kadar canı sıkılıyormuş hayatına renk katmak için arada böyle aksiyon yaptırıyor millete. 1 gün bekleyememiş.

selam arkadaşlar.
bügün kızımı senelik kontrolu için şimdilik adını vermeyeyim özel xxx hastanesine götürdüm.daha önce de bir iki kez oraya götürmüştüm.eski dr u gitmiş yenisi gelmiş.ben de Allah a şükür bir rahatsızlığımız olmadığı için çok pahalı biryere götürmeye gerek görmedim.okul öncesi rutin kontrolü olur belki basit kan tahlili vs yapılır diye.
neyse bir girdik odaya orta yaşın üstünde dr.ok.boy kilo derken burnuna baktı.ayyy koyu akıntısı vaaar.hırlıyor mu horluyor mu hapşırığı var mı öksürüyormu?:53::53:yok dedim hiçbirşeyi yok.
kalbini dinledi aaa bunun kalbinde üfürüm vaaaarr.bi daha dinledi var vaar bunda üfürüm var dedi.ben de ne olduğunu biliyorum az çok.bütün vücudum kasıldı her yerimi ter bastı. boğazını elledi aaa lenf bezinin biri büyük dedi.orada kadını boğacaktım:47: yahu karnım burnumda kör müsün?çatıır çatır nasıl rahat konuşuyor.resmen siz bu çocuğu paketleyip çöpe atın diyecek.çocuk kardiyolojisinden konsultasyon istedi abarttı da abarttı.
yahu bu ne beee.kızımı ilk muayene eden sen misin deli?en iyi hastanelerde kaç tane farklı dr gördü.tek sen misin doktor?apar topar çıktık oradan.eve gelene kadar ağladım.eşim hemen kızımın eski hastanesinden profesöre randevu aldı.26 sında gidecez inşallah.:47:
taş gibi yavruma demediğini bırakmadı:50:

malesef canım doktorlardaki bu konuşma tarzlarını bnde beğenmiyorum.2 saat önce eşimin yeğenini dr a götürdüm kendisi konuşma engelli bnde şikayetini anlattım.dr ukala ukala bu kızımız konuşmayı bilmiyomuda sen söylüyosun demek istedi bnde konuşamıyo dedim dr alık alık bakıyo.sinir oluyorum herşeyi bn biliyorum diyen ukala tiplerden .:47:

Malesef bazı doktorlar özellikle birçok test istiyor sebebini söylemene gerek yok sanırım.
Ben en son ellerim için gittiğimde(şeytan tırnağı gibi bir şey çıkmıştı),Benden kan tahlili, röntgen, idrar testi,biyopsi ve daha anımsamadığım hatta anlamadığım o kadar çok şey istedi ki başkası duysa kız gidici diyecek:)
Siz hiç üzülmeyin, yavrunuzun hiçbir şeyi yoktur inşallah.
Tekrar kendi doktoruna götürecekmişsiniz zaten.
İçinizi ferah tutun, böyle insanlara da aldırmayın.

söyleyin para diyeceksiniz di mi?
ama bilmiyorsunuz ki o tahlillerin parası hastaneye gidiyor, doktorların cebine değil.
artık en ufak bir şeyde bile malpraktisle suçlandığı için doktorlar, en ufak bir şüphede tetkik istiyorlar.
tamamen sistem hatası

malesef canım doktorlardaki bu konuşma tarzlarını bnde beğenmiyorum.2 saat önce eşimin yeğenini dr a götürdüm kendisi konuşma engelli bnde şikayetini anlattım.dr ukala ukala bu kızımız konuşmayı bilmiyomuda sen söylüyosun demek istedi bnde konuşamıyo dedim dr alık alık bakıyo.sinir oluyorum herşeyi bn biliyorum diyen ukala tiplerden .:47:

yüzüne karşı da desenize alık alık bakıyorsun diye.
tabi yüzüne gelince bişi yok arkasından bin türlü hakaret etmeyi biliyorsunuz di mi?
bankaya giderler bi saat sıra beklerler sus pus, ama doktor başka hastasını muayene ederken bin tane laf demeye eksik etmezler, tövbe yarabbim ya

tabi yüzüne gelince bişi yok arkasından bin türlü hakaret etmeyi biliyorsunuz di mi?
bankaya giderler bi saat sıra beklerler sus pus, ama doktor başka hastasını muayene ederken bin tane laf demeye eksik etmezler, tövbe yarabbim ya

:46::46::46::46::46:

ben dr un söyleme tarzına ve kendi kendini tasdiklemesine kızdım.hemen de beni eleştirmişsiniz.felaket tellalı gibi davranması aaa ayyy diye tepkiler vermesi ne ki yani? ayrıca hiçbir tahlil istemedi.isteseydi de yaptırmayacaktım zaten o ayrı.
üfürüm de kalpten gelen ses.kalp rahatsızlığı belirtisi.

size katılıyorum insan evladı söz konusu olunca dahada hassas oluyor böyle ciddi hastalıkları sadece şüphe üzerine söleyıncede yüzüne bir annenin tabıkı endişelenir tabıkı kızar çok insanla uğraşıyoruz diye kendılerını veteriner sanıyolar ama bız hayvan değiliz bende oğlumu sgkya götürdüm sadece aylık kontrollerı için şimdiye kadar ıkı ayrı doktor gördü biri okadar hoşgörülü bişi sorarken endişeliysem hemen anlıyo korkma dıyerek başlıyo söze diğeriyse dünya yansa umru değil sanırım bırazda karakter meselesı çok hasta var dıye değil inşallah yavrunuz sağlıklıdır bi rahatsızlığı varsada allah şifasını versın

Son düzenleme:

kimse kusura bakmasın .eğer o ukala tavrını sürdürmüş olsaydı bnde sert çıkacaktım zaten.

anladığım kadarıyla eski doktorunuza kızınızı daha göstermediniz peki bu doktorun kötü olduğunu nerden anladınız? ya söyledikleri doğruysa? küçük bi ihtimal bile olsa gerekli tetkikleri yaptırmak bu kadar zormu? hemen doktoru kötülemek içinizi rahatlatıyor anlaşılan.ben olsam burda konu açacağıma kızımı gözlemlerim yada acilen iii bir doktora götürürdüm.geçmiş olsun.

ayrıca ''ne demeli ne yapmalı bu kadına'' derken doktor hanım deseniz daha hoş olucak.sonuçta karşınızda yıllarca bunun eğitimini almış okumuş hastanede görev alan birisi var.siz ne kadar beğenmesenizde....

Back
X