ne demeli sizce

EydanurG

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
5
0
16
Elazığ
Esranin sözlüsü ile serdar bugün ayrildi. Esra yuzugu oglana verdi ve simdi pisman oldu. Esranin anneside serdarin travma gecirecegini soyluyor. Esra serdarin numaasini annesnegonderdi ve simdi annesi serdari ariyor. Fakat serdarin annesi ne demeli sizce esranin annesinin kafasi cok karisik oglani ve annesini nasil teselli etmeli

Son düzenleme:
Esra ablam oluyor. Aradaki ayriligin sebebide ablam istanbulda yasamak istiyor serdar ise ankara die tutturuo. Yani annem serdara ne desin simdi su an konusuyorlar da cocuk dioki nedenini bende bilmiyorum diyor birden esra birakti dio bende anlamadim simdi diyor

Esranin sözlüsü ile serdar bugün ayrildi diyorsunuz,esranın sözlüsü erkekse ,serdarda erkek . erkek erkeğe mi söz kestiler. yazınızı düzeltip tekrar yazsanız iyi olur . ne diyorsunuz belli değil.

Hikayede bir esra bir serdar birde anne faktörü var.Anlaşılır olan tek kısım bu.

Esra ablam oluyor. Aradaki ayriligin sebebide ablam istanbulda yasamak istiyor serdar ise ankara die tutturuo. Yani annem serdara ne desin simdi su an konusuyorlar da cocuk dioki nedenini bende bilmiyorum diyor birden esra birakti dio bende anlamadim simdi diyor

1) esra senin ablan ise annesi yerine annem kelimesini kullanman gerekmezmi
2) bu nasıl bir türkçe adabıdır sen eğitimi nereden aldın sayısalcımıydında böyle türkçen zayıf kaldı
3) cocuk anlamaz tabi biz bile anlamakta zorlandık :52:
4) git biraz kitap oku paragrafın düzelsin

Konuya ortasindan dalmak mi desem, kisa ve oz ama anlasilmaz mi desemm, komik mi desem, gulsem mi, bir kere daha mi okumaa calissam bilemedim :52:

Simdi birinin annesi oburunun annesini ariyormus anladigim kadariyla, oburunun annesi otekini nasil teselli etsinmis.. Wallahi ayrildilarsa bunun tesellisi yok. bariscaklarsa da iki anne oturup orta yolu bulsunlar

Back
X