• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demeli?

aquarius24

Dilhûn
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2.192
2.984
133
Kizlar konuya giriyorum; esim abisiyle yazisirken mesela diyelimki 'bugün lady'nin ablasi ve enistesiyleydik' diye yaziyor, kaynim hemen enistem icin hakaret ediyor. Bir iki kez olan birsey degil her seferinde enistemin adi gecince ayni sey. Esime rahatsiz oldugumu, enistemin benim ailemden oldugunu, abisinin terbiyesizlik yapmamasini söyledim, fakat esim abisine birsey diyemiyor.
Kaynim kücük daglari ben yarattim havasinda, herkesle dalga gecer, ama biri ona bisey desin, konusmaz daha. Bununla nasil konusulmali? Esim anca abim bu degismez diyip duruyor. Ama ben cidden zor tutuyorum kendimi kalkip birsey dememek icin:KK67:

Sende aynısını yap...
Onun ailesini ciddiye alma anlasın ne kdr kırıcı olduğunu.
Neden yaptın diye sorarsa beni anla diye yaptım hayatım dersin.
Belki kafasına dank eder...

Birebir konuşurdum, saygısızlığını laflarımla yüzüne vururdum. Sonra da yarattığı dağlardan kaçacak yer arar, utandığı ile kalırdı.
Eşime de kesinlikle karışmaması gerektiğini söylerdim en baştan. Bak bakalım bir daha laf edebiliyor mu.

Yaz tatilinde dokuz yaşında ki yeğenim kaldı yanımda.
Eşimin kardeşi " lan" diye hitap etti yeğenime ve peşinden ikincisi.
Çocukla güzel konuşmasını söyledim sert ama kibar bi dille. Bir daha da duymadım.

Birebir konuşurdum, saygısızlığını laflarımla yüzüne vururdum. Sonra da yarattığı dağlardan kaçacak yer arar, utandığı ile kalırdı.
Eşime de kesinlikle karışmaması gerektiğini söylerdim en baştan. Bak bakalım bir daha laf edebiliyor mu.
Asil yapmak istedigimde bu acikcasi, utandirmak. Pek hazetmiyorum kaynimdan yüzyüze muhattap olmayi istemiyorum. Esime söyledim mesajlari gördügümü söyle diye. Ama degisen birsey olmaz sanirim bu kez mesajla degil de arkasindan yine yapar terbiyesizligini.

Asil yapmak istedigimde bu acikcasi, utandirmak. Pek hazetmiyorum kaynimdan yüzyüze muhattap olmayi istemiyorum. Esime söyledim mesajlari gördügümü söyle diye. Ama degisen birsey olmaz sanirim bu kez mesajla degil de arkasindan yine yapar terbiyesizligini.
Eşiniz de taviz veriyor gibi sanki. Enişteniz ile bir problem yaşadı mı kaynınız?

Acaba enistenizin kotu bi ozelligini mi gordu de oyle her seferinde kotu konusuyor. Ben sizin yerinizde olsam kendim konusurdum mesele nedir alip veremedigi nedir diye.dise dokunur bi sebep deilse uyarirsiniz ciddi bir sebebi varsa da enistenizi uyarirsiniz

Kizlar konuya giriyorum; esim abisiyle yazisirken mesela diyelimki 'bugün lady'nin ablasi ve enistesiyleydik' diye yaziyor, kaynim hemen enistem icin hakaret ediyor. Bir iki kez olan birsey degil her seferinde enistemin adi gecince ayni sey. Esime rahatsiz oldugumu, enistemin benim ailemden oldugunu, abisinin terbiyesizlik yapmamasini söyledim, fakat esim abisine birsey diyemiyor.
Kaynim kücük daglari ben yarattim havasinda, herkesle dalga gecer, ama biri ona bisey desin, konusmaz daha. Bununla nasil konusulmali? Esim anca abim bu degismez diyip duruyor. Ama ben cidden zor tutuyorum kendimi kalkip birsey dememek icin:KK67:
eltinle aran iyiyse onla konuş münasip dille. tabi varsa :-)

Eltim var. Ondada pireyi deve yapma özelligi var. Ben ona simdi 'esin enistem icin böyle yazmis, söyle yazmasin ayip oluyor' desem, ertesi gün herkese benle kavga etti diye anlatir heralde.
ıyyy iyice büyür desene. bence bi gün msj attığında numara çekin ilk mesajı eşinizin atmadığı bigün. xx evde yok abi msjını gelince ileticem gibi. okuduğunu farkedince utanıcaktır. ama fırsat kollaman lazım nasıl olucak bilmiyorum:KK51:
çok çalışmaktan sıkıntıdan senaryolar üretiyorum galiba:KK23:

Acaba enistenizin kotu bi ozelligini mi gordu de oyle her seferinde kotu konusuyor. Ben sizin yerinizde olsam kendim konusurdum mesele nedir alip veremedigi nedir diye.dise dokunur bi sebep deilse uyarirsiniz ciddi bir sebebi varsa da enistenizi uyarirsiniz
Bilmiyorum da konu kötü özelliklere gelirse kaynim sol da sifir birakir enistemi.
Heralde bu is bana kalicak gibi.

Yok yasamamislar. Birbirlerini önceden beri taniyolar sadece.
Esim abisi öyle yazinca, sirf konu degistirmekle kalmis. Onada ayri patladim.
Size olan saygısından gene dememeli kayınınız. Ortada bişey oluyor da hatrı sayılmazın yanında hatrı sayılan var hesabı susuyor insanlar. Bi problem olsa anlarım, tamamen onun ayıbı.
Ben olsam birebir kendim konuşur, çok da güzel bozarım.

ıyyy iyice büyür desene. bence bi gün msj attığında numara çekin ilk mesajı eşinizin atmadığı bigün. xx evde yok abi msjını gelince ileticem gibi. okuduğunu farkedince utanıcaktır. ama fırsat kollaman lazım nasıl olucak bilmiyorum:KK51:
çok çalışmaktan sıkıntıdan senaryolar üretiyorum galiba:KK23:
Hehe, yok iyi fikirmis:) degerlendirebilirim:KK39:

Back
X