Ne demeliyim?

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.273
333
Merhaba arkadaslar. 3 haftadir biriyle gorusuyorum (arkadasim tanistirdi) 4 kez yuz yuze gorustuk. Mesajlasiyoruz da kendisiyle. Gorustugum cocuk cok hevesli bana sürprizler falan yapti. Fakat benim bi türlü içim ısınmadı. Ilk gorusmede elektrik alamamistim. Acele etmeyeyim belki sonraki günlerde az da olsa bi kıpırtı olur diye ümit etmistim. Ben ısınacagim yerde daha cok uzaklasmak istiyorum. O mesaj atinca mutlu olmuyorum. Gorusmelere hic gitmek istemiyorum. Gitmemek icin bahane bulasim geliyo. Sevme ihtimalim yok, iyice anladim bunu. Kendimi onunla yakıştiramiyorum ayni boydayiz (ikimiz de 165 boyundayiz) sanırım buna takildim ben, karakterine odaklanamiyorum. Daha fazla oyalamak ve hakkina girmek istemiyorum. Ne desem ne diyerek bitirsem? Kırmak ve üzmek istemiyorum kesinlikle. Bugün ben mesajina geç cevap yazinca bile baya uzuldu, sitem etti. :( guzel bir üslupla bitirme mesaji atmak istiyorum. (Genelde ilk gorusmeden sonra olumsuz derdim ben gorustugum kisilere. O yuzden simdi zorlandim) ne yazmaliyim?

Güzel ve açıklayıcı bir şekilde bir şey hissedemediğini söylemelisin, yalan söylemeye gerek yok. Vakti uzattıkça onu daha da umutlandırmış olursun. Kırıcı olmadan doğruyu söylemek her zaman en doğrusudur.

İsınamadıysaniz görüşmek istemediğinizi açıkça yazın. Bunda kırılacak darılacak birşey yok sonuçta insan kanının aktığı, içini kıpır kıpır eden kişiyle evlenmek ister:)

Onumuzde ogretmenler gunu var. Surpriz yapmasini istemiyorum. Ogretmenler gununden once bitirmem lazim
Ozaman tamda şuan mesaj atın.

“Seninle geçirdiğimiz anlar güzel ve özel. Ama ben sana senin hissettiklerini hissedemiyorum, uzatıp seni de yıpratmak istemiyorum. Çabaların için teşekkürler aynı şekilde karşılık veremediğim için üzgünüm. Yolun açık olsun”

İsınamadıysaniz görüşmek istemediğinizi açıkça yazın. Bunda kırılacak darılacak birşey yok sonuçta insan kanının aktığı, içini kıpır kıpır eden kişiyle evlenmek ister:)
O duygular cok uzak. Onceki hafta kicuk bi tartisma oldu aramizda. Onda bile gozleri doldu, defalarca ozur diledi. Yazik simdi nasil soylicem bilemiyorum

O duygular cok uzak. Onceki hafta kicuk bi tartisma oldu aramizda. Onda bile gozleri doldu, defalarca ozur diledi. Yazik simdi nasil soylicem bilemiyorum
Ooo siz tartışma moduna bile girmişsiniz . Daha fazla umutlanmadan devam edemeyeceğinizi yazın. Ona yazıksa size de yazik

İki arkadaş olarak çok güzel anlaştığımızı düşünüyorum, fakat arkadaşlıktan ilerisi pek olur gibi değil açıkçası vs . gibi cümlelerle geri tepki yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar. 3 haftadir biriyle gorusuyorum (arkadasim tanistirdi) 4 kez yuz yuze gorustuk. Mesajlasiyoruz da kendisiyle. Gorustugum cocuk cok hevesli bana sürprizler falan yapti. Fakat benim bi türlü içim ısınmadı. Ilk gorusmede elektrik alamamistim. Acele etmeyeyim belki sonraki günlerde az da olsa bi kıpırtı olur diye ümit etmistim. Ben ısınacagim yerde daha cok uzaklasmak istiyorum. O mesaj atinca mutlu olmuyorum. Gorusmelere hic gitmek istemiyorum. Gitmemek icin bahane bulasim geliyo. Sevme ihtimalim yok, iyice anladim bunu. Kendimi onunla yakıştiramiyorum ayni boydayiz (ikimiz de 165 boyundayiz) sanırım buna takildim ben, karakterine odaklanamiyorum. Daha fazla oyalamak ve hakkina girmek istemiyorum. Ne desem ne diyerek bitirsem? Kırmak ve üzmek istemiyorum kesinlikle. Bugün ben mesajina geç cevap yazinca bile baya uzuldu, sitem etti. :KK43: guzel bir üslupla bitirme mesaji atmak istiyorum. (Genelde ilk gorusmeden sonra olumsuz derdim ben gorustugum kisilere. O yuzden simdi zorlandim) ne yazmaliyim?
Adama üzüldüm ama evet sen de haklısın nihayetinde ısınamamışsın ama tek problem şu ki mesajla olmaz en azından ara konuş bence.

Adama üzüldüm ama evet sen de haklısın nihayetinde ısınamamışsın ama tek problem şu ki mesajla olmaz en azından ara konuş bence.
Bizim aramizdaki -yuz yuze gorusme dısında- iletisim mesaj. aksamlari telefonda konusmak yerine mesajlasiyoruz. O yuzden mesaj atmayi dusundum

Bizim aramizdaki -yuz yuze gorusme dısında- iletisim mesaj. aksamlari telefonda konusmak yerine mesajlasiyoruz. O yuzden mesaj atmayi dusundum
Ya öyledir ama ne bileyim işte kendimi yerine koydum da mesajla veda istemezdim sanki,karşı taraf ilişki kırılacak ama en az hasarla halletmek lazım ha nasıl dersen İnan bilemedim şimdi.Allah yardımcın olsun:işsiz:

Back
X