Ne demeliyim?

O duygular cok uzak. Onceki hafta kicuk bi tartisma oldu aramizda. Onda bile gozleri doldu, defalarca ozur diledi. Yazik simdi nasil soylicem bilemiyorum
Pat diye bıçak gbi kesmen lazim. Ben de sana değer vermistim, özeldi falan dersen bu çocuk seni birakmaz. Tanidim böyle birini zor kurtuldum oradan biliyorum. Her gün 5 kere arardi iyi düşündun mu vs. Birde acmayinca nasil acmazsin diye mesaj atardi kendince kizmaya kalkardi .Uzattikca canın sıkılıyor resmen taciz artık sonrası. Sonra ne zmn hoşlanmadim istemiyorum başından beri hicbirsey hissetmedim dedim aramalar bitti.

Dört görüşmede sürprizler yapılmış tartışmalar yaşanmış gözler dolmuş. Bu ne yoğun yaşamaktır arkadaşım. Yaşandı bitti bazı şeyler eskidi monotonlaştı yaz

Pat diye bıçak gbi kesmen lazim. Ben de sana değer vermistim, özeldi falan dersen bu çocuk seni birakmaz. Tanidim böyle birini zor kurtuldum oradan biliyorum. Her gün 5 kere arardi iyi düşündun mu vs. Birde acmayinca nasil acmazsin diye mesaj atardi kendince kizmaya kalkardi .Uzattikca canın sıkılıyor resmen taciz artık sonrası. Sonra ne zmn hoşlanmadim istemiyorum başından beri hicbirsey hissetmedim dedim aramalar bitti.
Yok bu o kadar ilgili degil. Ozelsin degerlisin demicem ben de. Caba sarfettigimi fakat icimin isinmadigini zaman kaybina da gerek olmadigini soylicem bugün

elektrik alamadım de.. gelecek görmüyorum de... bu kadar heyecanlandırmadan uzatmadan görüşmeyi kesmeliydin bence şimdi gık desen ağlayacak...

Yok o ilk gorusmeden beri heyecanliydi. Belki ben de heyecanlanirim dedim ama olmadi
yapacak bişi yok kalbi kırılacaksa kırılacak ... daha fazla görüşmek istemiyorum aynı duyguları hissedemedim...seni oyalamak istemiyorum diyeceksin... sorun sende değil bende gibi oldu ama yapacak bişi yok

Back
X