• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne dersiniz aldatıldım mı?

Ben bu hesabı eşimi denemek için almadım. Bir düğünde sevmediğim biri kızımın resimlerini eklemiş.Onu görmek için açmıştım. O resimlere baktıktan sonra unutmuştum bile o adresi. Eşim yeni face açmıştı. Kızımın ve benim resimlerimi koymuş. Bende bakmak için ark.teklif ettim. Kabul etti, Ama konuşmaları hep telefonla konuşmak üzereydi. Görüşmeyi teklif ettim Kabul etti.

eşiniz face adresine sizin ve kızınızın resimlerini koymuş. niyeti farklı olsaydı durumuna bekar yazardı. ya da ailesinin fotolarını eklemezdi. eğer güvenmiyorsanız böyle yollara başvurmadan bitirin bu işi. :19:

Arkadaşlar direk konuya gireyim. Ben sahte bir face açtım. Ve eşime istek gönderdim. Kabul etti. Bana sordu bu ismi tanıyor musun diye hayır dedim. Başladık konuşmaya telini istedim 2 hattı var internet için o hattı verdi. Israrla aramamı istedi. Akşam görüşelim dedim hayır şimdi dedi. Benim teli istedi. Bahaneler uydurdum inanmadı. İçim içimi yiyor. bir kızım var. Ne yapmalıyım sizce? Ona nasıl ders vermeliyim.

sanki sen olduğunu tahmin ediyor:10:

Adam anlamış bariz belli bilerek telefon istiyo ki köşeye sıkıştıracak sizi.
O değil de geçen instagramda moda bloglarının profillerine bakıyorum kızlar taş çatlasa 25 falan bi'baktım bi'kullanıcı hep "çok seksisin, çok güzelsin, sevgilin çok şanslı" falan yazmış profile bi'baktım adam rahat 46-48 var bi'iki tane de kızlarının fotoğrafını koymuş:53:

Erkekler iyice manyadı bilemiyorum ancak öncesinde hiç şüphelenmediyseniz boştan yere böyle denemelerle tatsızlık çıkarmayın derim.

merak etmiste olabilir.boyle anlayamazsinizki.zaten simdi bunu yuzune vursaniz aldatmis olsada olmasada inkar edip ben senin oldugunu anlamistim der.daha once boyle kac konu acildi hepsinde cvp ayni.`ben senin oldugunu anlamistim zaten o yuzden boyle konustum.`

Arkadaşlar direk konuya gireyim. Ben sahte bir face açtım. Ve eşime istek gönderdim. Kabul etti. Bana sordu bu ismi tanıyor musun diye hayır dedim. Başladık konuşmaya telini istedim 2 hattı var internet için o hattı verdi. Israrla aramamı istedi. Akşam görüşelim dedim hayır şimdi dedi. Benim teli istedi. Bahaneler uydurdum inanmadı. İçim içimi yiyor. bir kızım var. Ne yapmalıyım sizce? Ona nasıl ders vermeliyim.

Ee bunu yapma amacınız eşiniz bir başka kadınla konuşup sizi aldatıcak mı değilmiydi ? Eee görmüşsünüz konuşmuş işte..eee boşanın işte istediğinizi almışsınız? Bunu yaparken sonucunuda planlamışsınızdır şimdi niye ne yapmalıyım diye soruyosunuz? Bu kadınlar amma tuhaf ya

Resmen kendi elinizle kendi kuyunuzu kazıyorsunuz bence. Aynı şeyi o size yapsaydı bir daha eşinize ve sadakatine güvenebilirmiydiniz?
Tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu dşürmeyin. Üzülen yine siz olursunuz. Yaptığınız çok saçma ve durduk yere yıpranıp kendinizi paralamak çin bundan daha iyi bir sebep bulamazdınız doğrusu. Tebrikler.:44::44::44:

Back
X