Ne dersiniz??

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
33
35
Merhabalar 😊 Sizin şu konuda ne düşündüğünüzü merak ediyor ve görüşlerinizi almak istiyorum. Özelikle 30 yaş sonrasında erkekler ilişkilerinde cinselliği ön plana çıkarıyorlar. Son flörtlerim tam hüsran, niyetlerini o kadar çabuk belli ettilerki... Kafa yapısı olarak açık görüşlüyüm ama benimde sınırlarım var. Öyle görücü usulü evlilik yapamayacak bir insanım aynı zamanda. Yok mu gerçekten hem kendim tanıyıp aşık olabileceğim hem de beyefendi birileri şu dünyada sizce?

Yaaa ne güzel...Pozitif enerjinizi taa buradan hissettim😊 Çok teşekkür ederim 😊
Ben şuna inanıyorum. Allah insanın karşısına en doğru zamanda çıkarıyor doğru kişiyi. Biz insanoğlu bazen acele edip isyan edebiliyoruz ancak Allah daha iyisini vermek için sabrımızı sınıyor. Dilerim en kısa zamanda o kişi çıkar karşınıza 🥰

Erkekler 30 yasa kadar evlenmeyen kızları aaa tamam bunlar özgür yaşıyor yatar kalkarız diolar. Hele bir de guzel.bakimli iseniz yandınız.
Ama bir gün gelecek ve iyi ki diğerleri olmamış diyeceksiniz inanın
Her sey doğru zamanda doğru şekilde oluyor.

Erkekler 30 yasa kadar evlenmeyen kızları aaa tamam bunlar özgür yaşıyor yatar kalkarız diolar. Hele bir de guzel.bakimli iseniz yandınız.
Ama bir gün gelecek ve iyi ki diğerleri olmamış diyeceksiniz inanın
Her sey doğru zamanda doğru şekilde oluyor.
Maalesef çok doğru söylüyorsunuz...Insallah iyi ki diyeceğim bir insanla karşılaşırım 😊

Bence yok olsada evlenip çocuk yapınca o aşık olduğun adam bi bakmışsın Recep İvedik olacak çoraplarını sağa sola atacak, yediği yemeğin sofrasını bile kaldırmayacak , şu çocuğu tut ütü yapayım diyeceksin çok yorgunum diyip horul horul horlayacak :( benim başıma gelen bunlar

yani görücü usulü derken kimse başkasının görüp önerdiği biriyle zorla evlenmiyor ki bu devirde. birileri tanışmanıza zemin oluşturuyor tanışıyorsunuz görüşüyorsunuz içinize sinmezse evlenmiyorsunuz. ben görücü usulü evlenmedim ama çok da itici gelmiyor. evet yukardaki arkadaşın da dediği gibi kaşa göze tipe aldanıp kanmazsanız ilk kriteriniz ahlak olursa gayet de ahlaklı adamlar var. tabi ahlaklı olunca çirkin olma şartı da yok hem ahlaklı hem güzel adamlar da mevcut

Back
X