Ne dersiniz?

Zahir14

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
19
3
6
- Yurtdışı
Bir kaç zamandır forumun takibindeyim.Yaz boyunca kilo konusu için sık sık ziyaret ettim,
ve pek çok faydalı bilgiye tanık oldum.Kimisini de alıp kendi bildiklerim ile harmanladım uyguladım.
Son zamanlarda can sıkıntısının getirdiği bi yeme isteği var içimde durmadan yiyorum.Şu an
55 kg 1.64 boyundayım eskiden bunun 10 kilo fazlası olduğum için 1 kg dahi alsam o halime döndüm sanıyorum.Şimdi
4 kilo vermek istiyorum.Bu gün itibari ile şekeri 11 gün kadar uzaklaştırdım kendimden.Sabahları aç karnına sandaloz ile elma sirkesi karışımı uyguluyorum,kepek ekmeğine döndüm,günde 2 bardak da yeşil çay içmeye gayret gösteriyorum.Spor yapmasam da bayan olarak alışveriş,çarşı,pazar gezip temizlik yapıyorum.Ne dersiniz?Elle tutulur kilo kaybı olur mu 11 gün sonunda?Ek olarak neler tavsiye edersiniz?:)

Canım benimde vermem gereken 5 kilom falan var. Birbirimizden güç alarak yapalım mı bir şeyler ? =) Benimde boyum 1,67 civarı kilom da 59 falan Bu sandoloz dediğin nedir? Ben ilk kez duydum (Ama çocukken içtiğim kalsiyumları çağrıştırdı onlar da sandozdu) Kepek ekmeği kansızlık yapıyor onu söyliyeyim. En fazla bir öğününde tüket. Onun yerine tam buğday yada tam tahıllı ekmek tüket canım. Bir de tadını çok beğenmeme rağmen bende düşük tansiyon olduğu için yeşil çay da içemiyorum.
Akşamları makarna, pirinç tarzında şeyler yeme ve her öğününe çorba ile başla. Hem besleyici hem iştahını tıkar.
Ara öğünlerinde de yarım yağlı süt ile mısır gevreği yiyebilirsin.

Öncelikle tüm güzel tavsiyelerin için teşekkür ediyorum canım..
Beraber her gün takibini yaparak bu işin üzerinden geleceğimizi düşünüyorum ve böyle bir girişim için minnettarım.
Sonuçta aşağı yukarı aynı kiloyu vermemiz gerekiyor sen boydan kazanıyorsun.
Sandaloz sakızını sormuşsun..
hakkında pek çok yoruma bu forumda rastlayıp başladım.Aktarlarda satılıyor,100 gr aldım,
her sabah bir çay kaşığı kadar aç karnına çiğniyorum.Üzerine 1 bardak elma sirkeli ılık su içiyorum,1 çorba kaşığı,
kadar ekliyorum elma sirkesini.Kısa zamanda metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktığı söyleniyor.Yapanlardan olumlu dönütler alınmış.
Eğer kullanıp elle tutulur sonuç alanlar varsa onları da bekliyoruz ki paylaşsınlar deneyimlerini bize de teşvik olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…