Ne dersiniz?

Dilann01

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
82
21
8
Arkadaşlar 5 aylık evliyim çocuk sahibi olmak istiyoruz. Geçen ay bir kadına gittik göbeğimin düştüğünü söyledi ve 3 gün üst üste sabun ve sıcak suyla masaj yaptı kalkması için.. Neyse adet olmam gereken tarih 9uydu. 9unda dayanamayıp ilk idrarımla yaptığım testin sonucu bu.. 5 dakika içinde silik çizgi belirdi... Bugün 3. Günü ve ben hala adet olmadım. Bir mide bulantısı olmadı birde göğüslerimde ağrı yok o kadar.. Sabah ilk idrarımla tekrar test yapacam.. Net sonuç alır mıyım yoksa yine böyle silik mi çıkar?

Eklentiler

• image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 94
Hayirli olsun çizgi belli oluyor
Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Canım benimde ayni böyleydi hamileyim şimdi Allaha şükür . sende hamilesindir insaalah kan testi yaptır kesin çıkması gerekirr☺☺

Hamilesin oglumda bende de öyle çıkmıştı. .hayirlisiyla kucagına alırsın. .kan testi yap direk ..

Ya ben bu dediğin yöntemi çok duydum ilk başta inanmadim ama cevremdeki herkes yaptıkları ilk ay hamile kaldı artik inanmaya başlıyorum galiba

ilk idrar diye bisey yok canim varsa cikiyo zaten sen yarin bir daha yap belirginlesr sanirim

Ya ben bu dediğin yöntemi çok duydum ilk başta inanmadim ama cevremdeki herkes yaptıkları ilk ay hamile kaldı artik inanmaya başlıyorum galiba
gobek dusmesi ne demek aceba neden olur

Hamile olma ihtimalin yüksek canım. Hayırlı olsun inşaAllah.

Karnın/göbeğin ağrıyormuydu ki göbek düşmesi var dedi kadın?

gobek dusmesi ne demek aceba neden olur

İçeriden göbek düşüyor yani olması gereken yerinde olmuyor, çıkık bil kol gibi düşünebilirsin canım. Agir kaldirinca olabiliyor. Ağrı ve sancıya yol açar göbek düşmesi normalde ve yıllarca bu ağrıyı çeken insanlar var. Ne olduğunu bilmedikleri için göbek düşmesinin, neden ağrıdığını bulamıyorlar. Bu sorundan ameliyat olan bile var canım ama el hareketleri ile göbek yerine getirilebiliyor göbek deliği kullanılarak.

Son düzenleme:
tesekkur ederim zaman ayrp canim acikladgn icin

Hamile olma ihtimalin yüksek canım. Hayırlı olsun inşaAllah.

Karnın/göbeğin ağrıyormuydu ki göbek düşmesi var dedi kadın?
Ben bişeyin farkında değildim ki göbeğimin düştüğünü bilmiyordum. Bunun içinde gitmemiştim zaten bu 5 ay hamile kalmayınca ve çok isteyince teyzemde bana bu kadını önerdi beraber gittik hatta. Biraz masaj yaptı sonra hemen anladı göbeğin düşmüş dedi bende ilk defa o zaman duymuştum ağır kaldırmaktan ve ani hareketlerden oluyormuş.. Göbek düşünce yani aşağıda olunca spermler yumurtalığa ulaşmadan dışarı çıkıyormuş yanı çocuğun olmasını engelliyormuş göbeğin düşmesi. "Benim elimden geçen kadınlar 2 ay daha adet görür 3. Ay görmez" demişti sanırım ben ilk ayda hamile kalmışım :)

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Teyzem de bana göbek düşüğü teşhisi koymuştu ve elleriyle bir şeyler yapmıştı ama ben inanmadım. Eşinin göbeği düşünce geri yerine koyabiliyormuş yani baya işin içinde sanırım. Onun oğlunu aldım, şimdi de o göbeğin düşmüş diye karnımı inceliyor

Allah razı olsun çok teşekkür ederim :) herkes için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…