- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Ilk dogumumda da aynisini yapti gelmicem gelmicem diyor son dakika ben dayanamam deyip gelmeye karar veriyor valla cozemiyorum yaAnneanne sendromu sanırım bunun adi:))
Benimki de girdi, beni sinir etti gitti. Anneniz kova burcu mu acaba? Takma. Sen dersen ne yaparsan zaten tersini isteyecekti. Akısina birak.
Soyledim zaten hadi hadi oyledir kesin falan yapti yahu dedim sen hic gelmeyecektin kurban yemek isimiz olacak demisti cunku ben de en azindan geliyosun diye sevindim hala oyledir falan diyoHamile kadına böyle trip mi atıyor bir de ya
Çok kızdım annenize.
Açıklayın şu Yüzden aldım bilet diye inanır inanmaz gerisi ona kalmış.
Boşver senden çıkmış artık sen açıklamanı yapmışsınSoyledim zaten hadi hadi oyledir kesin falan yapti yahu dedim sen hic gelmeyecektin kurban yemek isimiz olacak demisti cunku ben de en azindan geliyosun diye sevindim hala oyledir falan diyo
Valla anlamiyorum tum anneler mi boyle uc kere gelicem gelmicem yapti anlamiyorum hic illa gel diye israr etmemi falan mi bekliyor anlamadim ben anlayisli olayim diyorum o garip davraniyorKulak asmayın, çanınızı sıkmayın.
Az kalmış Doğuma, şimdi sizin daha rahat olmanız gerekiyor.
Annelerin genel huyu; trip atacak yer arıyorlar. :)
Sağsalim kucağınıza alırsınız inşaallah.
Basiniz sagolsun cok zor gercekten Allah yardimciniz olsunAllah razi olsun gecen pazar dogum yaptim 1 haftadir hergun gelip gidiyo annem cocuklari okula falan evin yemek isi hep yapiyo yakiniz biz 2 sokak otemde ama trip atma benimkininde var mesela gecen p.tesi dogumun ertesi gunu minik melegimi alip babamin mezarligina gittik öldü minigim babamin ustune gomduk lohusayim diye arabadan inmedim o gomulurken agladim durdum nefesim kesildi ölecek gibi oldum annem daha mezarliga gelmeden sali ustune ort ustune ort diye 50 kez soyledi ortmek istemedim bebegimi gomduler arabaya binince yine dedi bu defa bagirdim ortmiycem zorlama diye ben orda canimin derdindeyim gerci anneminde cani ben degilmiyim?? Neyse dun geldiginde bisey demedim bana bagirdin dedi alinmis meger anne cok zorladin diye gonlunu aldim ama butun annelerde var bu trip galiba.
Amin canim Allah razi olsunBasiniz sagolsun cok zor gercekten Allah yardimciniz olsun
Oncelikle basiniz sag olsun rabbim geride kalan evlatlariniza hayirli omur versin. Ben bekarken illaki annemle surtusmelerimiz olurdu ama evlendigimden beri yani 5 yildir annem bana hic trip atmadi. Illaki kirdigim seyler olmustur ama asla yansitmadi ve her zor animda daha ben anne demeden kostu geldi. Yani tum anneler oyle degil.Allah razi olsun gecen pazar dogum yaptim 1 haftadir hergun gelip gidiyo annem cocuklari okula falan evin yemek isi hep yapiyo yakiniz biz 2 sokak otemde ama trip atma benimkininde var mesela gecen p.tesi dogumun ertesi gunu minik melegimi alip babamin mezarligina gittik öldü minigim babamin ustune gomduk lohusayim diye arabadan inmedim o gomulurken agladim durdum nefesim kesildi ölecek gibi oldum annem daha mezarliga gelmeden sali ustune ort ustune ort diye 50 kez soyledi ortmek istemedim bebegimi gomduler arabaya binince yine dedi bu defa bagirdim ortmiycem zorlama diye ben orda canimin derdindeyim gerci anneminde cani ben degilmiyim?? Neyse dun geldiginde bisey demedim bana bagirdin dedi alinmis meger anne cok zorladin diye gonlunu aldim ama butun annelerde var bu trip galiba.
Benim annemde şimdiden başladı. Naza çekiyorlar kendilerini şımarıklık birazda sanki. :)Valla anlamiyorum tum anneler mi boyle uc kere gelicem gelmicem yapti anlamiyorum hic illa gel diye israr etmemi falan mi bekliyor anlamadim ben anlayisli olayim diyorum o garip davraniyor
Keşke bileti alırken durmu açıklasaydın annene büyüklerin böyle alınganlıkları meşhurArkadaslar bir kac gune sezeryanle dogum yapicam Annem 15 saatlik bir yolda bir gelicem bir gelmicem habire karar degistirdi kardesimin askere gitme isi var iki uc hafta sonrasinda , o yuzden gelemem diyordu peki demistim sonra kiz kardesimle habr yollamis demis biletimi alsin bi on gun gelim icim rahat etmez bende yol cekmesin diye gidis donus ucak biletini aldim kesin gidicek nasil olsa diye cunku yemek verme isleri falan olacak , simdi aramis beni donus biletimi niye aldin sen beni istemiyo musun diye trip atiyo Ben ayip birsey mi yaptim bileti gec alinca fiyat cok artiyor cok mu alinacak bir sey bu kaldi ki kendi dedi bi on gun Kalirim diye zaten gerginim bir de trip cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?