Çocuk Hastalıkları Ne dişmiş arkadaş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
13
36
Merhaba kızlar kızım şu aralar kök dişleri çıkarıyor geçen ayda bu ayda ikişer tane çıkardı önce hafif ateş sonra gribal enfeksiyon ilk defa bu kadar zor çıkardı perşembeden beri uyku haram şükür diş patladı bu sefer öksürük balgam bu akşam kustu hemen gittik doktora gribal enfeksiyon dedi iki aydır diş nedeniyle olan grip için gittik bu akşam bu kadar sık hasta oluyorsa kan sayımı yapılması gerekiyor eğer normal çıkarsa bağışıklık sistemi zayıf demektir işin garip yanı geçen Nisan ayından Kasım ayına kadar hiç hasta olmadık üstelik benim kızımın bağışıklık sistemi antibiyotik ilaca karşı direnç göstermiş bide geçenlerde bi haberde okudum yanlış serum yüzünden beş yaşındaki kızın kolunu kesmişler şimdi beni topa tutacaksınız biliyorum ama hastanelerden korkar oldum kan sayımı falan kızımın yıpranmasını istemiyorum bebeklerin bu dönemlerde vücut direnci zayıf olduğu için böyle olabiliyormuş offf çok uzattım biliyorum benimde derdim bu ne olur tecrübeli hanımlar tavsiye verin

Öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız. Benimde on aylık bir oğlum var sadece iki dişimiz var 3 haftadır uykumuz herşeyimiz bozuldu uyku bitti artık üst dişler geliyomuş mahvolduk ama hala çıkmadı başka diş. Ben de bir diş çıkması bulaşar etkiler mi diye soracaktım çünkü nerdeyse bir aydır herşeyimiz bütün düzenimiz bozuldu. Size gelince ben ve kan sayımı yaptırabilirsiniz okadar yıpratıcı bişey değil çünkü biz yaptırdık sağlık ocağında hemen parmağından baktılar. Sizi anlıyorum insan herşeyden korkuyor konu evlat olunca herşeyi düşünüyor ama bence de yaptırın kan sayımı belkide kansızlık oluşmuştur e o da vücut direncini zayıflatır oyüzden hastalanıyordur. Hiç olmazsa kansızlık varsa ona göre bi tedavi uygulanır inşallah da sık sık hastalanmaz çocuklara belli olmuyor en ufak şeyden hastalanabiliyorlar oyüzden ne kadar korksakda herşeyden gene de bir doktor tavsiyesine uymak lazım diye düşünüyorum.

Canım güvendiğin bi hastane yada poliklinik ve doktor bul her işi o halletsin. Ankaradaysan tavsiye ederim bi doktor. Nerdeyse kapıdan girdiğinde anlar neyi olduğunu. Bebeklikten 28. Ayına kadar o baktı bir iki kez başka doktora gitme gafletnde bulundum daha da tövbe

Canım güvendiğin bi hastane yada poliklinik ve doktor bul her işi o halletsin. Ankaradaysan tavsiye ederim bi doktor. Nerdeyse kapıdan girdiğinde anlar neyi olduğunu. Bebeklikten 28. Ayına kadar o baktı bir iki kez başka doktora gitme gafletnde bulundum daha da tövbe
Kimki o doktor ya bende ankaradayım

Kimki o doktor ya bende ankaradayım
Subayevleri çocuk polikliniğinde Orhan bey ve İsmail bey var. Orhan hoca eşimin çocukluk doktoruymuş :) o az geliyor ama İsmail hoca gerçekten harika bi doktor. Muayenesi biraz pahalı gelebilir ama çocukla sefil olmaktan iyidir 80 tl alıyor hangi günler var tam bilmiyorum ama

Ben istanbulda oturuyorum çok iyi özel bi hastaneye gidiyorum ama bu akşam nöbetçi doktor telefonuyla uğraşmaktan pek lgilenmedi bizle

Ç
Öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız. Benimde on aylık bir oğlum var sadece iki dişimiz var 3 haftadır uykumuz herşeyimiz bozuldu uyku bitti artık üst dişler geliyomuş mahvolduk ama hala çıkmadı başka diş. Ben de bir diş çıkması bulaşar etkiler mi diye soracaktım çünkü nerdeyse bir aydır herşeyimiz bütün düzenimiz bozuldu. Size gelince ben ve kan sayımı yaptırabilirsiniz okadar yıpratıcı bişey değil çünkü biz yaptırdık sağlık ocağında hemen parmağından baktılar. Sizi anlıyorum insan herşeyden korkuyor konu evlat olunca herşeyi düşünüyor ama bence de yaptırın kan sayımı belkide kansızlık oluşmuştur e o da vücut direncini zayıflatır oyüzden hastalanıyordur. Hiç olmazsa kansızlık varsa ona göre bi tedavi uygulanır inşallah da sık sık hastalanmaz çocuklara belli olmuyor en ufak şeyden hastalanabiliyorlar oyüzden ne kadar korksakda herşeyden gene de bir doktor tavsiyesine uymak lazım diye düşünüyorum.
çok doğru söylüyorsun biz ilk alt üst sekiz dişimizi nasıl çıkardık anlamadık bile ama en korktuğum azı ve kök dişleriydi hakikaten öyle oldu yani bugün bi arkadaşım attı bu mesajı cocuk dermiş ki annem benim diş çıkarırken çektiğim acıyı bi bilse ağlardı diye kahroldum yaaa hem sancı ağrı hem bi yandan halsizlik öksürük yemek yemiyor zaten öyle allah yardımcın olsun

Canım, benim oğlum da 8 tane birden çıkarıyor..3 ay olacak neredeyse yeni patladı azı ve kökler..Aynen grip ve iştahsızlık..Eczaneden alınan D vitamini iyi geliyor dedi bir arkadaşım. Ayda 1 kere ver kolay çıkar dişleri dedi ama henüz denemedim. Bizim uyku sorunumuz çok şükür bitti. Birde jel kullandım birazcık rahatlattı sanırım. Çok geçmiş olsun çeken bilir...

Ç
çok doğru söylüyorsun biz ilk alt üst sekiz dişimizi nasıl çıkardık anlamadık bile ama en korktuğum azı ve kök dişleriydi hakikaten öyle oldu yani bugün bi arkadaşım attı bu mesajı cocuk dermiş ki annem benim diş çıkarırken çektiğim acıyı bi bilse ağlardı diye kahroldum yaaa hem sancı ağrı hem bi yandan halsizlik öksürük yemek yemiyor zaten öyle allah yardımcın olsun
Inanmıyorum ya demek o derece ağrı sızı mı olurmuş hani olurda böyle bir ay sürecek kadar değildir heralde dedim artık şımarıklıktan yaptığını düşünüyordum çünkü yatağına Koyuncu iki mızıldanıp uyuyan çocuğum gitti böyle çocuk okadar ağlıyoki anlatamam çok zor vah yavrum benim keşke onlara değil bize gelse ağrıları sızıları ama mecbur olacak demek ki bunlar. Allah yavrularımızında bizimde yardımcımız olsun inşallah

Back
X