ne diyecegimi bilemedim sizce abarti mi

Arkadasin kendisi yaptirsin o zaman senin benim mi var ben bunu anlamiyorum esnaflik bu herzaman duzenli bir maas gibi geliri yok bir gun iyi olur kazanci bir gun siftah yapamaz

Arkadasin kendisi yaptirsin o zaman senin benim mi var ben bunu anlamiyorum esnaflik bu herzaman duzenli bir maas gibi geliri yok bir gun iyi olur kazanci bir gun siftah yapamaz
Kizdigi için yaptırmak istemiyor şöyleki hem kaynina hem gorumcesine para verdikten sonra gelip param yok diyor esi o yuzden

Kizdigi için yaptırmak istemiyor şöyleki hem kaynina hem gorumcesine para verdikten sonra gelip param yok diyor esi o yuzden
O zaman usuyecek erkekler boyle malesef ailesinden kopamiyor sanirim arkadasin bu durumu daha once bildigi icin ailesinden para talep ederek ev almis guzellikle ikna yolunu deniyecek zitlasma senin ailen boyle diye baslayan kavgalarda malesef iliskiler daha cikmaza giriyor ailelerin ruhu duymazken ciftler yipraniyor inadin ikisinede faydasi yok en mantiklisi hasta rolu yapip bir kac gun rapor alsin yemek yapmasin yatsin belki o zaman esi insafa gelir :) benim aklim hep cinlige calisiyor

Back
X