Ne diyorsunuz?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.789
4.149
173
Kizlar bu beni ise sokmadi baskasini soktu dedigim arkadasimla aram bozuldu. Kafayada cok taktim acikcasi. Hicbir sey de yuzum gulmuyor galiba benim. Neden boyle anlamadim. Sizce

Kizlar bu beni ise sokmadi baskasini soktu dedigim arkadasimla aram bozuldu. Kafayada cok taktim acikcasi. Hicbir sey de yuzum gulmuyor galiba benim. Neden boyle anlamadim. Sizce
Valla bazen bana da lanetlenmişim gibi bir his geliyor.

Rainy artık kaç yaşına geldin neredeyse kk olarak elimizde büyüdün ama aklın hala büyümedi ya şu drama halinden çık artık biz yorulduk sen anlatırken sen kendini çekmekten yorulmadın mı

Fazla takma herşeyi akıllı olunca hayat geçmiyoo kim neyi hak ederse ona gore davran geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…