Ne diyorsunuz?

Surekli arayista oldugumu dusunmuyorum. Zaten yillardir yalnizim. Yani insan birinden ilgi gormek istiyor. Bunu bence her kadin ister.
Düşünmeye başlasan iyi olacak o zaman evet çok sorunlu görünüyorsun hem de dışarıdan. 1000 tane konu açtın, buradaki konular dışında kalan zamanda da dua topiclerinde koca/kısmet duası yapıp duruyorsun. Ve hala kendini takıntılı görmeyip tedavi olmuyorsun.

Yo onun yerine cevap vermissinde.
mesajınıza cevap verdim, kim yazmış bakmadım bile.
ek olarak sevmek sevilmek her insanın ihtiyacıdır ancak ben siz ve sitedeki diğer iki üye kadar yandım yandımla koca arayan kadın görmemiştim şimdiye kadar.

mesajınıza cevap verdim, kim yazmış bakmadım bile.
ek olarak sevmek sevilmek her insanın ihtiyacıdır ancak ben siz ve sitedeki diğer iki üye kadar yandım yandımla koca arayan kadın görmemiştim şimdiye kadar.
Yaptigi ayp degil diyordunn bak dalga geciyorlar. Benim kadar yalniz kalsan sende arardin

Yaptigi ayp degil diyordunn bak dalga geciyorlar. Benim kadar yalniz kalsan sende arardin

Neden dalga geçtiklerini düşündünüz mü?
Siz en başta sıkıntınızı yazdığınızda insanlar yardımcı olmaya çalıştılar. Abla olarak akıl vermeye çalışan oldu, yol gösteren oldu.
yıllar geçti ve hiçbir şey değişmedi, siz hep aynı kafadasınız.
insanlar da artık dalgaya almaya başladı çünkü siz inatla aynen devam ettiniz, sebep sizsiniz.

Senin kadar yalnız kalmak nedir?
Herkesin hayatında birileri olmak zorunda değil
Herkes evlenmek zorunda değil
Herkes koca koca diye dolaşmıyor

İnsanların hayatları var
İş hayatları
Sosyal hayatları
Ev hayatları
Mevzu sadece koca olabilir mi yahu?

Hosgeldin

Sohbetin sıkıcıdır

Ciddi bir soru. Baska sorum da var ama hepsi buna bagli.
Calisiyormusun?

Neden dalga geçtiklerini düşündünüz mü?
Siz en başta sıkıntınızı yazdığınızda insanlar yardımcı olmaya çalıştılar. Abla olarak akıl vermeye çalışan oldu, yol gösteren oldu.
yıllar geçti ve hiçbir şey değişmedi, siz hep aynı kafadasınız.
insanlar da artık dalgaya almaya başladı çünkü siz inatla aynen devam ettiniz, sebep sizsiniz.

Senin kadar yalnız kalmak nedir?
Herkesin hayatında birileri olmak zorunda değil
Herkes evlenmek zorunda değil
Herkes koca koca diye dolaşmıyor

İnsanların hayatları var
İş hayatları
Sosyal hayatları
Ev hayatları
Mevzu sadece koca olabilir mi yahu?
fotoya bakip dalga gectiler farkindaysan yoksa kimse dalga gecmiuordu bak yukaridaki mesaji oku. Ben kimseden ilgi sevgi gormedim herkeste yasiyor onlarda gordugum seyi istemem dogal degil mi yani. Ben hayatimi yasiuorum bu arada gece gunduz bu konuyu dusunmuyorum.

fotoya bakip dalga gectiler farkindaysan yoksa kimse dalga gecmiuordu bak yukaridaki mesaji oku. Ben kimseden ilgi sevgi gormedim herkeste yasiyor onlarda gordugum seyi istemem dogal degil mi yani. Ben hayatimi yasiuorum bu arada gece gunduz bu konuyu dusunmuyorum.
tamam sizin dediğiniz gibi olsun. cidden laftan anlamıyorsunuz çünkü.

Back
X