Ne Düşündüğümü Bile Bilmiyorum

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhaba kızlar
Yaklaşık 5ay oldu sözlümden ayrıldım.Çok ağladım çok üzüldüm yemedım ıcmedım ama bısekılde toparladım.Ve 5ay sonra karsıma baska bi adam çıktı.İyi dürüst olduğunu hissediyorum.1aydır beraberiz.Ve beni çok mutlu ediyor her cumlesıyle..Sözlüm onla gorustumu bı sekılde öğrenmıs msj bıle atmıs ama o bunu bıle takmadı.Geçmişin beni ilgilendirmez dedi.Sorun şu güvensizlik yaşıyorum sanki her an gidicekmiş gibi hissediyorum cok deger versın hıssedıyım sureklı ıstıyorum.En ufak tartısmada ıstemıyorum seni git diyorum.Kendımı kontrol edemıyorum.Ben neden böle yapıyorum? Yada akısınamı bırakmam lazım sıkmamam mı lazım nasıl davrancamı sasırdım.En son 2gün önce tartısdık ve seni istemıyorum dedım yıne ve benı ne aradı ne msj ne hıcbısey...Bi boşlukta hıssettım kendımı Ama 1ay öncesıne kadarda o kadar tartısmamıza ragmen aynı seye ragmen dk bası beni arar msj yağdırırdı odamı bıktı benden
Ben nası düzeltcem kendimi..

sözlünüzle neden bitirmiştiniz.
acaba ondan dolayı kalan bilinc altınızda kaybetme endişesimi var ?

Daha 1. ayda o kadar kavga edecek buluyordunuz ki? Hadi becerdiniz buldunuz, demek ki doğru çift değilsiniz, hazır aramıyorken öyle kalsın, Sen zaten kısa bir süre önce ciddi bir ayrılık geçirmişsin, kaybetme korkuların falan ondan olmuştur. Kendine zaman tanı, ruhen iyi hissettiğinde birini sokarsın hayatına, böylece daha sağlıklı olur ilişkilerin.

Çok iyi anlıyorum. O istemiyorum git demeleri de anlıyorum zamanında eşime ben de yapmıştım. Güçsüz hissedip bir gün nasılsa bitecek şimdi gitsin düşüncesi. Ama yanlış. Çok yanlış hem de.. Her insan bir değil siz geçmişi bırakın geçmişte. Bu endişeleriniz şimdiki sevgilinizi de kırmış olacak ki sizi aramamış. Hatanızın farkındaysanız siz arayın onu bence.

Yeni liskiye adapte olamamıssın sanırım. Keske eskisine dair kafanda her seyi bitirdikten sonra baslasaydın. Karsındaki gercekten dürüstse bu tutumunu hak etmiyor gibi.

Herkesin bir dayanma sınırı var. Sanırım siz o sınırı karşınızdaki insanı ite ite bitirmiş olabilirsiniz.
Neden hep karşı taraftan ilk adımı bekliyorsunuz ki?
Hem de bu kadar kırıcı cümleler kurduktan sonra?
Biraz yapıcı olun ve bu sefer arayıp özür dileyen kişi siz olun.
Unutmayın ilişki tek taraflı tavizlerle yürümez ve bazı sözlerin de dönüşü olmaz.
O yüzden emek ve empati gereklidir.

güvensizlik probleminizi bir başkasından çıkartıyorsunuz adama şans bile vermiyorsunuz dost acı söyler şu an şımarıkça tutumunuzun cezasını çekiyorsunuz adam aramasa yeri kimse çekmez bu durumu...sözlünüz pislik yaptı çekti gitti diye tüm erkekler öyle olacak değil zira..önünüze bakın bundan sonra hayatınıza birisini alırsanız sıkmamayı öğrenin..

sözün daha biteli 5 ay olmuş ve siz heemn yeni biriyle başlamıssınız onun etkisini tamamen üzerinizden atmadan bundan güven beklemen yersiz

Bana birisi 1 kere seni istemiyorum, git dese asla aramam ki... Kaldı ki siz defalarca aynı şeyi söylemişsiniz. Adamın da bir gururu vardır sonuçta.
1 aylık ilişkide paylaşamadığınız ne?

Bir onceki iliskinizde terk edildiyseniz, bilincaltinizda terk edilme korkusu olusmustur, herkes birakir gider gibi hissediyorsunuz, bu normal bir durum. Her insan farkli farkli, ayni seyi her erkek yapacak diye bir sey yok sekerim. Adama istemiyorum demissiniz, her gurulu insan bu lafin ustune ceker gider, bence arayin, kizginlik animda oyle dedim ama oyle demek istemedim diyin, ozur dileyin.

Biri bana sizin dediklerinizi dese bir an durmam, kaldı ki daha 1 ay olmuş olmamış beraberliğiniz, arkama bakmazdım sanırım.

Aradım konustuk anlastık ama benım ıcımdekı endıse gıtmıyor

Haklısınız kızlar hepiniz haklısınız daha yenı ama nasıl oldu o en kotu anımda cıkıp geldı elımden tutdu bende ona bırakdım kendımı tabıkı 5aydan sonra dogru yanlıs blmıyorum ama oldu bısekılde..Evet sımarıkca berkı yaptıklarım kı ben hatalarımı anlayamadıgım ıcın ben neden bole yapıyorum dıye sıze danısmak ıstedım.

Bir ilişki ne seviyede olursa olsun sanki hep
Her zaman kalıcakmış gibi yada 2 dk sonra gidicekmiş gibi yaşanmalı .
Bu başarılırsa insanın canı yanmaz diye düşünüyorum .
Dilerim hakkınızda hayırlısı olur..

“seni istemiyorum git” blöften başka bir şey değil. Bunu sen de biliyorsun.

O an sana yalvarmasını “sensiz yapamam” demesini bekliyorsun.

Ama gerçekten modern aşkların çoğu artık naz çekmiyor, normlar değişti. Bu sahneler artık Yeşilçam’da kaldı.

Bence doğal akışına bırak hayatı, gideceği varsa zaten tutamazsın.

Haklısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…