Daha 1. ayda o kadar kavga edecek buluyordunuz ki? Hadi becerdiniz buldunuz, demek ki doğru çift değilsiniz, hazır aramıyorken öyle kalsın, Sen zaten kısa bir süre önce ciddi bir ayrılık geçirmişsin, kaybetme korkuların falan ondan olmuştur. Kendine zaman tanı, ruhen iyi hissettiğinde birini sokarsın hayatına, böylece daha sağlıklı olur ilişkilerin.Merhaba kızlar
Yaklaşık 5ay oldu sözlümden ayrıldım.Çok ağladım çok üzüldüm yemedım ıcmedım ama bısekılde toparladım.Ve 5ay sonra karsıma baska bi adam çıktı.İyi dürüst olduğunu hissediyorum.1aydır beraberiz.Ve beni çok mutlu ediyor her cumlesıyle..Sözlüm onla gorustumu bı sekılde öğrenmıs msj bıle atmıs ama o bunu bıle takmadı.Geçmişin beni ilgilendirmez dedi.Sorun şu güvensizlik yaşıyorum sanki her an gidicekmiş gibi hissediyorum cok deger versın hıssedıyım sureklı ıstıyorum.En ufak tartısmada ıstemıyorum seni git diyorum.Kendımı kontrol edemıyorum.Ben neden böle yapıyorum? Yada akısınamı bırakmam lazım sıkmamam mı lazım nasıl davrancamı sasırdım.En son 2gün önce tartısdık ve seni istemıyorum dedım yıne ve benı ne aradı ne msj ne hıcbısey...Bi boşlukta hıssettım kendımıAma 1ay öncesıne kadarda o kadar tartısmamıza ragmen aynı seye ragmen dk bası beni arar msj yağdırırdı odamı bıktı benden
Ben nası düzeltcem kendimi..
güvensizlik probleminizi bir başkasından çıkartıyorsunuz adama şans bile vermiyorsunuz dost acı söyler şu an şımarıkça tutumunuzun cezasını çekiyorsunuz adam aramasa yeri kimse çekmez bu durumu...sözlünüz pislik yaptı çekti gitti diye tüm erkekler öyle olacak değil zira..önünüze bakın bundan sonra hayatınıza birisini alırsanız sıkmamayı öğrenin..Merhaba kızlar
Yaklaşık 5ay oldu sözlümden ayrıldım.Çok ağladım çok üzüldüm yemedım ıcmedım ama bısekılde toparladım.Ve 5ay sonra karsıma baska bi adam çıktı.İyi dürüst olduğunu hissediyorum.1aydır beraberiz.Ve beni çok mutlu ediyor her cumlesıyle..Sözlüm onla gorustumu bı sekılde öğrenmıs msj bıle atmıs ama o bunu bıle takmadı.Geçmişin beni ilgilendirmez dedi.Sorun şu güvensizlik yaşıyorum sanki her an gidicekmiş gibi hissediyorum cok deger versın hıssedıyım sureklı ıstıyorum.En ufak tartısmada ıstemıyorum seni git diyorum.Kendımı kontrol edemıyorum.Ben neden böle yapıyorum? Yada akısınamı bırakmam lazım sıkmamam mı lazım nasıl davrancamı sasırdım.En son 2gün önce tartısdık ve seni istemıyorum dedım yıne ve benı ne aradı ne msj ne hıcbısey...Bi boşlukta hıssettım kendımıAma 1ay öncesıne kadarda o kadar tartısmamıza ragmen aynı seye ragmen dk bası beni arar msj yağdırırdı odamı bıktı benden
sözün daha biteli 5 ay olmuş ve siz heemn yeni biriyle başlamıssınız onun etkisini tamamen üzerinizden atmadan bundan güven beklemen yersizMerhaba kızlar
Sözlümle cok olaylı guvensızlık vs bıtırmıstım..Evet sanırım o korku varsözlünüzle neden bitirmiştiniz.
acaba ondan dolayı kalan bilinc altınızda kaybetme endişesimi var ?
Çok iyi anlıyorum. O istemiyorum git demeleri de anlıyorum zamanında eşime ben de yapmıştım. Güçsüz hissedip bir gün nasılsa bitecek şimdi gitsin düşüncesi. Ama yanlış. Çok yanlış hem de.. Her insan bir değil siz geçmişi bırakın geçmişte. Bu endişeleriniz şimdiki sevgilinizi de kırmış olacak ki sizi aramamış. Hatanızın farkındaysanız siz arayın onu bence.
“seni istemiyorum git” blöften başka bir şey değil. Bunu sen de biliyorsun.Merhaba kızlar
“seni istemiyorum git” blöften başka bir şey değil. Bunu sen de biliyorsun.
O an sana yalvarmasını “sensiz yapamam” demesini bekliyorsun.
Ama gerçekten modern aşkların çoğu artık naz çekmiyor, normlar değişti. Bu sahneler artık Yeşilçam’da kaldı.
Bence doğal akışına bırak hayatı, gideceği varsa zaten tutamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?