Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne düşüneceğimi bilemez oldummm siz olsaniz ne dusunurdunuz
Merabalar antalyaya tasinali 7 ay kadar oldu 10 yillik evliyim esim ben yanindayken acik giyunmus bayanlara bakiyor hatta ben yanindayken gecen gun yanimizdan gecen guzel esmer bur bayanin arkasindan kendini kaptirip sarki sf oyledi bunu fark etmedigimi zannetti kendisine neden bakiyorsun. Dedigimde ben erkegim elimizde degil bunu hangi profesöre sorsan boyle soyler ben nerede duracagimi biliyorum ben kendimden eminim seni aldatmam dedi cok sinirim bozuk ne dusunmeliyim bana deger vermedigini dusunuyorum siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil tepki verirdiniz
Merabalar antalyaya tasinali 7 ay kadar oldu 10 yillik evliyim esim ben yanindayken acik giyunmus bayanlara bakiyor hatta ben yanindayken gecen gun yanimizdan gecen guzel esmer bur bayanin arkasindan kendini kaptirip sarki sf oyledi bunu fark etmedigimi zannetti kendisine neden bakiyorsun. Dedigimde ben erkegim elimizde degil bunu hangi profesöre sorsan boyle soyler ben nerede duracagimi biliyorum ben kendimden eminim seni aldatmam dedi cok sinirim bozuk ne dusunmeliyim bana deger vermedigini dusunuyorum siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil tepki verirdiniz
Esine gelince dogru bakmamak pek mumkun degil sonucta antalyada kiyafeti falan abartan cokk.. Yani biz de bakiyoruz ama ben laf etmesine sasirdm abartmis, yani bi goz kaymasi anlik bi bakmada sorun gormuyorm ben pek acikcasi hatta baslarda sorun ederdm ama artk dalga geciyoz birbirimize gosteriyoz faln.. Ama tabi durup birini izlese arkasindan bakmaya devam etse ya da laf soylese tepkim cokkk buyuk olurr yani kiskirtmak istemem ama senin yaninda laf atmak falan biraz kendini bilmezlik sirek aldatmaya getirmek olayi da cirkin bence yani heralde aldatmicak bu bi lutuf degil.. Sen de onu aldatmiyosun o zman... Duzgunce bi daha konusmayi dene bence canm yani beni ne duruma sokuyosn farkinda misn canm ben beni onemsemidigini dusunup cok uzuluyorm falan de.. Ama yine de olmuyosa kisasa kisas yapceksin bazennn sakin da bakimini falan elden birakmaaa kiskansinnn..
Meraba canim ayni sehirde olmamiza sevindim beni daha iyi anlayabilirsin aslinda laf atma degildi kiz gercekten guzel bir kizdi benimde dikkatimi cekti bizimle ters istikamete gidiyordu yanimizdan gectikden sonra sarki soylemeye basladi bos bulundu aslinda ben yanindayken u sekilde davranmasinin hos olmadigini bana yapilan saygisizlik oldugunu ve kendimi degersiz hissettigimi soyledim ama etrafimda okadar cok bosanan insan varki korkuyorum iki tane cocugum var onlar icin tedirgin oluyorum elimde degil psikolojim cok bozuldu yuzum gulmez oldu abartiyormuyum diyorum birde yeni geldigimiz bir yer cevre yok yalnizlik duygusu kimseyle bunlari konusamamak derken bunaldim ne yapmaliyim sence