kızlar merhaba,konuyu danışmak için üyelik açtım.2 yıllık bi ilişkim var birçok konuda çok iyi anlaşıyoruz,benzer noktalarımız fazla.Bu 2 yıllık süreçte maddi manevi ihtiyaç duyduğumda hep yanıma oldu.Çicekler hediyeler vs romantikte bir adam.Hiç ilişki istemediğim bi dönemde hayatıma girdi,üniversite son sınıftydım okul bitince şehir değiştirecektim öylesine sevdirdiki kendini okul bitti gidemedimde.Ama gel gör ki şöyle büyük bir sorunumuz var onu kışkırtacak yada sinirlenecek birşey söylediğimde ses tonu fazla yükseliyor bende agresif bi insanımdr böyle durumlarda birbirimize giriyorduk.bi defasında tartışma sırasında bana salak salak kobuşma dedi ayrıldım 2 hafta boyunca yalvardı barıştım,tekrr benzer birşey oldu yine hediyeler sürprzler barıştım ama bugun alalede bi konuda ben trip atarken ki hassas bi dönemdeyim bana öyle kötü bir küfür ettiki neye uğradığımı şaşrdım ve direkt terkettim.her seferinde bahanesi beni öfkeden deliye döndürüyorsun ne söylediğimi bilmiyorum evet bende ters bi insanım ama bunu küfür ederek yapmıyorum,iğnelerim en fazla.bu sefer bende de sinir tepeme çıkınca bende çok çirkin şeylwr söyledim kusura bakmayın uzun oldu ama onaylanmaya ihtiyacım var sanırım.siz olsaydınız ne yapardınız?ayrılmakla doğru olanı yaptım değil mi?saygısızlık telafisi olan birşey değil değil mi