ne düsüneceğimi ne yapacağimi sasirmis durumdayim!!!!!

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.815
2.610
398
43
Merhaba arkadaslar suan 11 hafta 3 gn.hamileyim.6 haftalikken sular seller gibi kanamam oldu rahimde yirtik var dendi hastanede yattim sonra yatak istirati.arada baska dr gorundum hic bisey yok gayet sagliklisniz dedi 2 gun sonra kanla uyandimkasik agrilarimda oldu kanalar sirasinda hemen dr uma gittim esi kaniyor dedi.yine yattim ciktim evde yatmaya devam.dun siddetli kasik agrim oldu kendi hastanem baya uzak hemen yakina gittim brans hastanesine acil de baktilar bebek sukur iyi dr a esi asagidami dedim yok oyle bisey esi daha yeni olusuyor dedi.e peki benim kanamalarim ne cevap yok.istirate devam bu sabah yine kanamam oldu.halada var.yatiyorum progestan kullaniyorum.ama henuz dr a gitmedim.kasik agrimda devam ediyor.ben simdi kime inanayim 2 dr esi asagida olayi yok diyor kendi dr um 10 haftada esin asagida o kaniyor dedi.keseye bakiyorlar sıkıntı yok.ben simdi ne yapayim atkadaslarim sizce bu dusuk tehtiti mi esi asada olayi mi dusunmekten yoruldum hergun bisey mi olacak korkusuyla yasamak cokzor.fikirlerinize ihtiyacim var....

Cnm öncelikle geçmiş olsun.Yatıp dinlenip Allaha dua etmekten başka elinden bişey gelmez.eşi aşağıda veya değil herne sebeple olursa olsun biliyorsunki bebeğin iyi şuan.Kanama olduğu zaman dinlenmek ve progestan dışında bişiy yapılmıyo. olumlu düşün bebeğinde senden güç alsın.Allahın izniyle kanamalarında bitip hamileliğin sağlıklı bi şekilde devam eder ve bebeğini kucağına alırsın.

Allah razi olsun canim.inan var ya yemek haricinde hicbir is yapmiyorum onu da yata kalka.biliyorum ki hak ne eylerse guzel eyler.buda benim sinavim hep oyle inaniyorum dua ediyorum bol bol hakkimizda hayirlisi neyse o olsun diye. Ama iste insanogluyuz evlat yuzunu gormesende. Cumartesi kontrolum var hayirlisi neyse olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…