Merhaba arkadaslar suan 11 hafta 3 gn.hamileyim.6 haftalikken sular seller gibi kanamam oldu rahimde yirtik var dendi hastanede yattim sonra yatak istirati.arada baska dr gorundum hic bisey yok gayet sagliklisniz dedi 2 gun sonra kanla uyandimkasik agrilarimda oldu kanalar sirasinda hemen dr uma gittim esi kaniyor dedi.yine yattim ciktim evde yatmaya devam.dun siddetli kasik agrim oldu kendi hastanem baya uzak hemen yakina gittim brans hastanesine acil de baktilar bebek sukur iyi dr a esi asagidami dedim yok oyle bisey esi daha yeni olusuyor dedi.e peki benim kanamalarim ne cevap yok.istirate devam bu sabah yine kanamam oldu.halada var.yatiyorum progestan kullaniyorum.ama henuz dr a gitmedim.kasik agrimda devam ediyor.ben simdi kime inanayim 2 dr esi asagida olayi yok diyor kendi dr um 10 haftada esin asagida o kaniyor dedi.keseye bakiyorlar sıkıntı yok.ben simdi ne yapayim atkadaslarim sizce bu dusuk tehtiti mi esi asada olayi mi dusunmekten yoruldum hergun bisey mi olacak korkusuyla yasamak cokzor.fikirlerinize ihtiyacim var....