öncelikle iyi bayramlar bayanlar..aklım çok karışık yaklaşık 1 seneye girecek bi ilşkim vardı gerçi bir kaç ay önce ayrıldık nedeni ise sürekli kavga etmemizdi ikimizdede hata vardı neyse yaklaşık 2 hafta önce tekrar barıştık benim rahatsız oldugum davranışları vardı onları degiştirdigini kalbinde yanlızca benim oldugumu söyledi önceden evlilik lafı geçmezken şimdi eşi olmamı istiyor zamanı gelince aramızda 3 yaş var ben bu sene kazandım üniversiteyi onuda bitirmesine 2 sene var sonra beni 2 sene bekler mi bilemiyorum onu seviyorum oda öyle oldugunu bensiz yapamadıgını söylüyor ya beklemez giderse başkası olursa diyorum önceden böyle bi konuşma yapmıştık eger ailesi zorlarsa başkası dye napabilirmiş öyle demişti ..şimdi ben atmadan msj atma diyor sevgimden şüphe duyuyosun diyor haklıda çünkü gerçekten öyle şüphe duyuyorum benle konuşurken yedekleride var gibime geliyo belki ona haksızlık ediyorum belki yok ama güvenim sarsıldı gerçekten kıyamıyorum aşıgımda ama baglanmak istemiyorum ona oda farkındadır msj atmdan atmıyorum ilgisizsin diyo atıncada kızıyor geçen günde dedi bana bir sürü resmini yolla hepsi blgsyrımda blnsun dye bende neden zaten buluşcagız ddm olsun dedi 2 kerede çokta güzel olmadıgımı söyledi fotomu napcak diyorum abartıyo muyum arkdaşlarıma anlatıp fikir alamıyorum çünkü arkdşlarım onla olan ilşkimi onaylamıyolar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim