ne düşünecegimi şaşırdım abartıyor muyum??:(

forum takipten öylesine denk geldi topik dayanamadım valla :47:
yol yakınken dön bence bu işten sen bunlar çok sarsıcı şeyler çünkü
erkek arkadaşım bana ben mesaj atmadan mesaj atma desin bakalım onun mesajına bile cevap vermem ondan sonra :63:
yok bide güzel değilmişim bak sen ya..sen nesin george clooney mi ??
ay çok sinirlendim :41:

yaşın küçük, üniversiteyi yeni kazanmışsın mis gibi salla gitsin daha ne kıymet verenler çıkar karşına emin ol :34:

aradaş diyeceklerime tercüman olmuş bile agzına saglık bırak gitsin okuluna bak sen :71::47:

aradaş diyeceklerime tercüman olmuş bile agzına saglık bırak gitsin okuluna bak sen :71::47:

dimi ama ya :52: çok sinirlendimm okuyunca.. ciddi bi ilişkim var kasımda nişanım ,yaza düğünüm var ,ve bu topiği görünce hem çok kızıp üzüldüm hem de şükrettim valla ne yalan söyliyim:31:

dimi ama ya :52: çok sinirlendimm okuyunca.. ciddi bi ilişkim var kasımda nişanım ,yaza düğünüm var ,ve bu topiği görünce hem çok kızıp üzüldüm hem de şükrettim valla ne yalan söyliyim:31:

hklısınız ama yanlş bi ilşki oldugunu biliyrum sadece npmm grktigini blmiyodum ama btmsi en gzli olck :59:

forum takipten öylesine denk geldi topik dayanamadım valla :47:
yol yakınken dön bence bu işten sen bunlar çok sarsıcı şeyler çünkü
erkek arkadaşım bana ben mesaj atmadan mesaj atma desin bakalım onun mesajına bile cevap vermem ondan sonra :63:
yok bide güzel değilmişim bak sen ya..sen nesin george clooney mi ??
ay çok sinirlendim :41:

yaşın küçük, üniversiteyi yeni kazanmışsın mis gibi salla gitsin daha ne kıymet verenler çıkar karşına emin ol :34:
bn onu grçkten svyorum ama bitsede çok üzülmücem önceden alıştıdım kndimi e dyim ona açıklama yapmadan mı ayrılıyım

diger sorunları bilmem ama sana güzel degilsin deme cüretini kendisi yakışıklı olmdıgı halde küçümser gibi diyen birinden ne bekliyorsun ilerde daha agırını söyler mutlaka msj işine gelincede sor bir neden msj atmamı istemiyosun diye fotograf falan yollama başını derde sokabilir ayrıyeten çirkin buldugu kızın fotografını napacakmış..!!!!:47:

yollmıcm zaten önceden de istmşti yllmdım şimdide yllmıcam bunu bnde anlmdım hem gzl degilsin dyo hemde foto istiyo ama tam çirkin olduguma kkrr veremedi heralde her hlimin fotosundan kastı dgşk poz yada açık seçk resmde olblr yne aynı şylerr:47:

Back
X