Ne düşüneyim?

Açmayın, cevap vermeyin. Siz yazmadıkça 1-2 kez daha yoklama çekmek için yazar. Hayatında biri varsa susar. Yoksa hırs yapıp, aramaya başlayabilir. Ancak bu adamla bir şey olmaz.
yani geç yazmayı falan anlarım da çocuk dümdüz arkadaşı gibi yazıyor da olabilir. Hiç yazmamam da kendi kendine gelin güvey olmusum gibi olmaz mı?

yani geç yazmayı falan anlarım da çocuk dümdüz arkadaşı gibi yazıyor da olabilir. Hiç yazmamam da kendi kendine gelin güvey olmusum gibi olmaz mı?
Bununla vakit harcama bence ya sıkılıyor sana yazıyor belli. Yurtdışı falan diyorsun culsuz birisi de değil 5 ay az mı TRye gelince atlayıp gelebilirdi yanına. Sen Kahve ne oldu dedikçe g.tu kalkmış zaten

3 ay arayla ıkı kere söyledim aslında.

Ben Hatay istiyorum dedim o da ben de geleyim falan dedi.
diyarbakır mevzusu döndü ben sana eşlik ederim dedi.
Hani üst üste ben yazmadım.
Hatta dün nerede yaşamak istersin falan dedi

Tabi ki haklısınız gönlü olan gelir, g.tünü kaldırmamak lazım da

Doğu turu yok nerede yaşamak istersin agzina bal çalıyor çakal tam. Sevgili de değilsiniz hayirdir ne bu planlar desene arkadaşa?

Doğu turu yok nerede yaşamak istersin agzina bal çalıyor çakal tam. Sevgili de değilsiniz hayirdir ne bu planlar desene arkadaşa?
Genel soruyor nerede yaşamak istersin diye. Mevzuda ''biz'' yok. O yüzden çemkiremem. Doğu turu da yeme-içme muhabbetlerinden döndü. Liseden bir arkadaşımız ve eşinin yanına gitti geçen hafta. Anormal kaçmıyor o açıdan. Akıllı çocuk, çakallığı vardır muhakkak

Zaten sizin yoğun duygularınız yok. Karşı taraf da ısrarcı değil. Akışa bırakın, boşverin. Olursa olur, olmazsa olmaz. İki taraf için de çok önemli değil anladığım kadarıyla. Bence çok taktik yapmaya da gerek yok.

Genel soruyor nerede yaşamak istersin diye. Mevzuda ''biz'' yok. O yüzden çemkiremem. Doğu turu da yeme-içme muhabbetlerinden döndü. Liseden bir arkadaşımız ve eşinin yanına gitti geçen hafta. Anormal kaçmıyor o açıdan. Akıllı çocuk, çakallığı vardır muhakkak
Kandirma şimdi kendini kim normal arkadaşına ileride nerede yaşamak istersin diye sorar. Yemliyor seni

Olmaz. Sadece bir arkadaşlık istiyor olsanız dahi bu arkadaşın bulunduğunuz şehirden olmasını tercih etmek en doğal hakkınız. Öte yandan düz arkadaşlık için farklı şehirde yaşayan bir erkeği niye tercih edesiniz ki.

Yanlış anlamanı istemem ama gerçekten isteyen bir erkek o kahveyi birlikte içmek için elinden geleni yapar. Durumunuz ne yönde ilerler bilmiyorum ama hayal kırıklığı yaşamaman için çok anlam yüklememeni tavsiye ederim.

Selamlar :)

Size bir şey danışmak istiyorum.

Ben Mayıs ayında sosyal medya hesabımı açtığımda liseden bir arkadaşım 2-3 kez hikayelerime bakmıştı ve o aralar takipleşmiyorduk.
Aynı lisedeyiz biliyoruz ama lisede konuşmuşluğumuz da yok.
Mayıs ayında beni ekledi, hızlıca da mesaj attı. ''İyi'' kahve muhabbeti döndü, o sıralar başka şehirdeydi ve ben dönünce kahve içelim dedi.
Sonra o geldi, ben müsait değildim. Ben gittim o geldi, anlayacağınız denk gelmedi.

Ağustos ayı gibi yalnızca bir günlüğüne aynı şehirde olacaktık, kahve içelim döndüğünde dedi. Normal konusmaya devam ettik. Kahve ile ilgili o yazmadı, ben de yazmadım. En son akşam ''bir arkadaşım bana kahve ısmarlayacaktı'' dedim. Sen yazmadın ben de yazmadım dedi. Kaldı.

5 aydır normal şekilde konusuyoruz. Çok sık yazmasa da her gün mutlaka 5-6 kez yazıyor. İki kez muhabbet kesildi. birinde 1 günün ardından o yazdı. diğerinde de 3 günün ardından o yazdı.

Tüm hikayelerimi beğeniyor sosyal medya üzerinden. Ama neden konuşuyoruz, anlamıyorum.

Dün akşam kuzenimin gazıyla şöyle yazdım:

Ben: Ben bilmem bana kahve sözün var, İstanbul’a gelmen gerekiyor :P
O: İstanbul'a gelince tutucam sözümü 😊

Bu arada çift vatandaş, evden çalışıyor ama işi gereği yurtdışında olması gerekiyor ara ara ve Türkiye'de de başka şehirlerde yaşıyoruz şu an, ailesi benimle aynı şehirde, okuduğumuz şehre dönme ihtimali varmış ama.

Şimdi biz arkadaş mıyız? Evrilecek mi? Çok kişiyle ve benimle de mi konuşuyor? Yorumlarınızı bekliyorum :)
Öylesine boş zamanını değerlendirmek için konuşuyor. Günümüzde çoğu insanın yaptığı gibi. Konuştuğu birkaç kişi daha vardır. Başlarda daha hevesliymiş belli ki sonradan sıkılmış

Back
X